hát legyél.szóval kérlek ha legyek már ezzel a 0hoz konvergáló értékkel elégedetlen..
én meg irigy vagyok kicsit, hogy 10 év után egyszer szarul jött össze az igazolásosdi, és most egy szinte nullszaladós edző nem csinált világverő atomgárdát egyből az első évében, és máris lehet elégedetlenkedni.
több mint 10 éve csak a jóba tenyerel bele a Barca, most éppen jött egy kis rossz. Rengeteg vitatható döntése volt a mindenkori vezetésnek az elmúlt bő egy évtizedben, de eddig mindig egytől -egyig bejött az összes. Most néhány nem. Na bumm..
biztos nehéz lehet feldolgozni, hogy mostanság nem minden róluk szól.
Hogy nem fog Várhidi Petike a kamera irányába fordulni és arra kérni a sport tv nézőit, hogy legyenek szívesek a BL elődöntőben a Barcanak szurkolni mert az egész foci veszítene,ha nem ők nyernének a Real Madrid ellen....
Nem tudom sajnálni a Barcat, ráadásul nincs is miért, versenyben vannak minden címért, egyáltalán nincsenek komoly hátrányban a bajnokságban sem.. A hazai meccseik pedig még mindig gólzáporosak.
Majd akkor kéne kamillázgatni ha idén se és jövőre se nyer semmit a gránát vörös kék egylet és mellé még kapnak is valamelyik Classicón egy ötöst, vagy hatost..
mert most minden rossz?igazából csak idő kérdése és megint jófelé fognak haladni katalánék.