Bajnokok Ligája
-
Re: Bajnokok Ligája
Rég nem érdekelt ennyire mérkőzés, mint a ma esti, bár a továbbjutásunkra még így is csak 40%-ot adnék az első meccs fényében is.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyfelől jogos amit írsz, Higuval Özillel, Khedirával pariban voltunk... Csak itt ezek a játékosok baromira le vannak nézve. Az idei csapatunk szerintem semmivel sem erősebb netto játékerőben, mint a 2012-es, annyi a különbség talán, hogy jobb lett a helyzetkihasználásunk. De nem alakítunk ki több helyzetet, nem stabilabb a védelmünk. Az más kérdés, hogy annak a csapatnak az volt a csúcs, a mostani még nincs a képességei csúcsán.DavieS írta:én továbbra se aggódok oly' nagyon, ha képesek voltunk higuaínokkal, özilekkel, khedirákkal partiban lenni a németekkel, akkor ezzel a mostani kerettel kitudjuk használni az előnyünk, a semmivel se jobb - csak jobban hypeolt - bőrgatyásokkal szemben.
a dortmund elleni meccsből nem lehet és nem is kell kiindulni, 3-0-ás odavágó tán nehéz koncentrálni, főleg ha az ellen ekkora mákkal lő 2 gólt..
A BM viszont jobb jelenleg, mint a 2 évvel ezelőtti. Sokkal minőségibb a keret, mentálisan is erősebbek, és ezek már elhiszik magukról, hogy át tudnak gázolni mindenkin. A 2 évvel ezelőtti csapat nem.
Ha mi jobbak lennénk, ők meg nem jobbak a 2 évvel korábbi viszonyokhoz képest, akkor simának kellene lennie a párharcnak, mert 2 éve jobbak voltunk, és a különbségnek csak nőtt volna azóta... Nyilván nem ez a helyzet. A helyzet körülbelül a 2 évvel ezelőtti fordítottja. Akkor mi voltunk a jobbak és az esélyesebbek, most a BM az. A két csapat közötti különbség kb. ugyanannyi, csak most a BM javára. Ha ők kivertek minket, akkor mi is ki tudjuk verni őket. Ez nem is kérdés. De én osztom CS0ki aggodalmát, sok volt a pofára esés az utóbbi időben, és könnyen pofára eshetünk ma is. Az a csapat fog továbbmenni, aki az első gólt rúgja. Remélhetőleg mi leszünk azok.
Na ez az. Én meg fordítva érzem. Az egész full szubjektív. De ma este kiderül, remélem, nem nekem van igazam.Egyszerűen csak minket jobbnak érzem most.
Kicsit azt érzem, hogy maga a tény, miszerint a BM tavaly látványosan erős volt, most meg nem olyan látványosan erősek (szerintem nem gyengébbek, mint tavaly, csak mást játszanak), becsap pár embert, és mivel gyengének akarják látni a BM-et, ezért gyengének is látják.
De ha még igaz is, hogy ez a BM sokkal gyengébb, mint a tavalyi, még mindig erősebbnek tűnik nálunk, mivel még mi sem nagyon bizonyítottuk, hogy bivalyerősek lennénk. Itt az alakalom.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Úgy is van.A hibafaktort mindenkiben,és minden féle összeállításban meg lehet találni.Mindig mondom hogy ez nem a fifa.A számítógépen nincsen mentális faktor.Ha minket agyonnyom a tét,őket mégjobban...hisz mindenki őket várta az elejére,egész évben.Ez a Pep féle bayern nekem amúgy is egy csalódás,színtelen-szagtalan,még a dinamika is kiveszett belőlük...a tavalyitól jobban félnék...én továbbra se aggódok oly' nagyon, ha képesek voltunk higuaínokkal, özilekkel, khedirákkal partiban lenni a németekkel, akkor ezzel a mostani kerettel kitudjuk használni az előnyünk, a semmivel se jobb - csak jobban hypeolt - bőrgatyásokkal szemben.
Persze majd jönnek hogy nem kellene őket lenéznem...nézi a franc.Egyszerűen csak minket jobbnak érzem most.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Vagy mind a 4 rúg egyet-egyet!CS0ki írta:Hát én kezdek aggódni...Annyiszor estünk már pofára, és hiába tűnik jónak ez az eredmény az első meccsen, még mindig a bayern tartom esélyesebbnek a továbbjutásra. De jó lenne, ha végre egyszer 3 helyzetből lőnénk két gólt kivételesen, nem csesznénk el mindent sorban...Nem ártana, ha végre passzolgatnának is a támadóink, mondjuk talán ez a hármas szokott is egymásnak. Elég sok lehetőséget csesztünk el önzőséggel.
De most CR jön, Bale eldöntötte a kupadöntőt, Benzema az odavágót, most CR gólja következik! Vagy Modric betsz egyet távolról a 100. meccsen...
Én teljesen rá vagyok hangolódva. Tiszta ideg vagyok már most. Baromira tovább kéne menni.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én most kivételesen nem. Egy bárszás közhellyel élve ezt a párharcot már csak elveszíteni lehet. Ha nagyon nekünk esnek akkor biztos lesznek helyzeteink, talán még több is mint 3. Ha meg jön a szokásos tutujgatás akkor már csak akkor kapunk gólt ha a védelem nagyon kihagy. Első meccsen jól lehozták Ramosék, én reménykedem, hogy ma is megközelítik ezt a szintet, tényleg az utóbbi 12 év legfontosabb párharcát vívjuk, ez tiszta dolog, nagy lehetőség áll előttünk amit egyszerűen nem baszhatunk el. Vagy továbbmegyünk vagy magunkat verjük meg, ez a helyzet jelenleg.Hát én kezdek aggódni
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
én továbbra se aggódok oly' nagyon, ha képesek voltunk higuaínokkal, özilekkel, khedirákkal partiban lenni a németekkel, akkor ezzel a mostani kerettel kitudjuk használni az előnyünk, a semmivel se jobb - csak jobban hypeolt - bőrgatyásokkal szemben.
a dortmund elleni meccsből nem lehet és nem is kell kiindulni, 3-0-ás odavágó tán nehéz koncentrálni, főleg ha az ellen ekkora mákkal lő 2 gólt..
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Hát én kezdek aggódni...Annyiszor estünk már pofára, és hiába tűnik jónak ez az eredmény az első meccsen, még mindig a bayern tartom esélyesebbnek a továbbjutásra. De jó lenne, ha végre egyszer 3 helyzetből lőnénk két gólt kivételesen, nem csesznénk el mindent sorban...Nem ártana, ha végre passzolgatnának is a támadóink, mondjuk talán ez a hármas szokott is egymásnak. Elég sok lehetőséget csesztünk el önzőséggel.
De most CR jön, Bale eldöntötte a kupadöntőt, Benzema az odavágót, most CR gólja következik! Vagy Modric betsz egyet távolról a 100. meccsen...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
vagy ha letolt nacival megy az ellen..de mi nem fogunk..jó lesz ezCsabi írta:én nem érzem hogy ez a müntyen annyira nagyon nagyon jó, világverő csapat lenne (a tavalyi jobb volt). a mu ellen is mit szenvedtek, és csak akkor tudtak győzni amikor vérszemet kaptak. most nem szabad ezt hagyni nekik.
Nem illik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ma én is be vagyok zsongva, már reggel óta. Sőt már tegnap este jelentkeztek a jelek, így bőségesen bevásároltam mára. Tovább kell jutnunk és akkor készen vagyunk... Nagyon kéne már az a döntő és ott állunk a kapuja előtt, már csak be kell gyalogolnunk.El Unico írta:Lefuttattam fifában a ma esti meccset első félidőben Ribery góljával fog vezetni a München,amire a 2. félidőben Isco fog válaszolni,a kinyíló és ezerrel támadó Bayernnek pedig Bale viszi be a kegyelemdöfést,és nyerünk 2-1-re. Ámen
Nagyon izgatott vagyok,ezer éve nem álltunk ilyen jól elődöntőben.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem a tippem,hogy 2-1re elveszítjük ezt a meccset,de ezzel együtt bejutunk a döntőbe.Ronaldo ver egyet és nem kapunk hármat...
Nemtom még melyik bömböldében nézzük a meccset,de az biztos hogy rommá lesz törve,ezért vagy azért...szal meg kell néznem a számlám hogy mennyi van rajta,fwdezi e a kártalanítást,óvadékot...stb...
Nemtom még melyik bömböldében nézzük a meccset,de az biztos hogy rommá lesz törve,ezért vagy azért...szal meg kell néznem a számlám hogy mennyi van rajta,fwdezi e a kártalanítást,óvadékot...stb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
dealEl Unico írta:Lefuttattam fifában a ma esti meccset első félidőben Ribery góljával fog vezetni a München,amire a 2. félidőben Isco fog válaszolni,a kinyíló és ezerrel támadó Bayernnek pedig Bale viszi be a kegyelemdöfést,és nyerünk 2-1-re. Ámen
már csak azt mondd meg hanyadik percben esnek a gólok hagy fogadjak egy jót
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Csak 1 lesgólt, meg egy feltartást, igazad van az tényleg semmi,:mrgreen:torjack írta:Ramioli írta:Remélem a bíráskodás korrekt lesz a meccsen, és nem fog lejteni a hazaiak fele mint amikor a barca ellen játszottak, csak 3 szabálytalan gólt lőttek , Kassait megkente Uli:-)) simán kinézem belőle azok után hogy megy a sittre -:-)) biztos ártatlan bárányka , adócsalás ez meg az:-))1 méteres les, amerikai focis elzárás, gól előtti szabálytalanság.. azt a Blt úgy megvették mint a sicc ! ott voltak a kapuban évek óta és ez miatt már frusztráltak voltak:-) Német focit fel kellett hozni a béka feneke alól :-)) Bl döntő előtt bejelentik hogy Göcze a Dortmundban folytatja :-) vajon miért:-) hogy megzavarja az ellenfelet... én már nem lepődöm meg semmin
mindent bevetnek ezek amit lehet , ezek semmitől nem riadnak vissza.. Mutatják a szépet kifele, közben meg a legnagyobb Arrogáns emberek irányítják a klubot ..
Egy hsz-ben ennyi marhaságot összehordani azért nem semmi Münchenben Kassain a lesgólt lehetett számon kérni, megy ugye ott volt a Müller elzárása, ami semmi, csak Alba puhapöcs volt. No meg 1-2 büntetőt nem adott Viktor a bajoroknak. 7-0 esetében nincs miről beszélni. Amúgy ki az a Göcze aki a Dortmundban folytatja? Götzét ismerem, aki Dortmundból ment Münchenbe...peches a srác, tavaly sérülés miatt nem játszhatott a döntőben, idén meg be se jut
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Lefuttattam fifában a ma esti meccset első félidőben Ribery góljával fog vezetni a München,amire a 2. félidőben Isco fog válaszolni,a kinyíló és ezerrel támadó Bayernnek pedig Bale viszi be a kegyelemdöfést,és nyerünk 2-1-re. Ámen
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én nem érzem hogy ez a müntyen annyira nagyon nagyon jó, világverő csapat lenne (a tavalyi jobb volt). a mu ellen is mit szenvedtek, és csak akkor tudtak győzni amikor vérszemet kaptak. most nem szabad ezt hagyni nekik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azéé :ĐCsabi írta:hát legyen.
Na ez biztos! Baromi kemény és jó meccs lesz, ez biztos!hunmadridista írta:Nagyon kemény lesz a mai
Más:
Tegnap ugyebár lehetett nézni az edzésből 15 percet. Ezt valahol meg lehet nézni!?
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon kemény lesz a mai...szerintem nyerni nem fogunk...a Bayern ha egy góllal is de szerintem nyerni fog...valamint Xabi és Ramos is ki fog pontozódni a döntőre...de ha ezen múlik a döntő ám legyen. Remélem a sors visszaadja amit elvett 2012-ben tőlünk...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De kell. :ĐCsabi írta:nem kell.húúú geci ma nyerni kell
1-1 lesz amúgy. Ma jön vissza a 12 évnyi balszerencse szerencsébe konvertálva.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. április 29., kedd 11:31-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
...és miután picsarészegen távoztok, a pultosok értetlenül vakargatják a fejüket..."de hát 70%-ban nálunk volt a pia..."
Óriási.... ma este ezt fogom a pultnál végig tolni.......
-"Ti BM-esek vagytok? "
- Miért?
-mert nálatok van a sok pia.....és én vagyok részeg.....höhöhö.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.