Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
VanillaSky

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 29., kedd 17:29

Rég nem érdekelt ennyire mérkőzés, mint a ma esti, bár a továbbjutásunkra még így is csak 40%-ot adnék az első meccs fényében is.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 29., kedd 17:22

DavieS írta:én továbbra se aggódok oly' nagyon, ha képesek voltunk higuaínokkal, özilekkel, khedirákkal partiban lenni a németekkel, akkor ezzel a mostani kerettel kitudjuk használni az előnyünk, a semmivel se jobb - csak jobban hypeolt - bőrgatyásokkal szemben.

a dortmund elleni meccsből nem lehet és nem is kell kiindulni, 3-0-ás odavágó tán nehéz koncentrálni, főleg ha az ellen ekkora mákkal lő 2 gólt..
Egyfelől jogos amit írsz, Higuval Özillel, Khedirával pariban voltunk... Csak itt ezek a játékosok baromira le vannak nézve. Az idei csapatunk szerintem semmivel sem erősebb netto játékerőben, mint a 2012-es, annyi a különbség talán, hogy jobb lett a helyzetkihasználásunk. De nem alakítunk ki több helyzetet, nem stabilabb a védelmünk. Az más kérdés, hogy annak a csapatnak az volt a csúcs, a mostani még nincs a képességei csúcsán.

A BM viszont jobb jelenleg, mint a 2 évvel ezelőtti. Sokkal minőségibb a keret, mentálisan is erősebbek, és ezek már elhiszik magukról, hogy át tudnak gázolni mindenkin. A 2 évvel ezelőtti csapat nem.

Ha mi jobbak lennénk, ők meg nem jobbak a 2 évvel korábbi viszonyokhoz képest, akkor simának kellene lennie a párharcnak, mert 2 éve jobbak voltunk, és a különbségnek csak nőtt volna azóta... Nyilván nem ez a helyzet. A helyzet körülbelül a 2 évvel ezelőtti fordítottja. Akkor mi voltunk a jobbak és az esélyesebbek, most a BM az. A két csapat közötti különbség kb. ugyanannyi, csak most a BM javára. Ha ők kivertek minket, akkor mi is ki tudjuk verni őket. Ez nem is kérdés. De én osztom CS0ki aggodalmát, sok volt a pofára esés az utóbbi időben, és könnyen pofára eshetünk ma is. Az a csapat fog továbbmenni, aki az első gólt rúgja. Remélhetőleg mi leszünk azok.
Egyszerűen csak minket jobbnak érzem most.
Na ez az. Én meg fordítva érzem. Az egész full szubjektív. De ma este kiderül, remélem, nem nekem van igazam.

Kicsit azt érzem, hogy maga a tény, miszerint a BM tavaly látványosan erős volt, most meg nem olyan látványosan erősek (szerintem nem gyengébbek, mint tavaly, csak mást játszanak), becsap pár embert, és mivel gyengének akarják látni a BM-et, ezért gyengének is látják.

De ha még igaz is, hogy ez a BM sokkal gyengébb, mint a tavalyi, még mindig erősebbnek tűnik nálunk, mivel még mi sem nagyon bizonyítottuk, hogy bivalyerősek lennénk. Itt az alakalom.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 17:07

én továbbra se aggódok oly' nagyon, ha képesek voltunk higuaínokkal, özilekkel, khedirákkal partiban lenni a németekkel, akkor ezzel a mostani kerettel kitudjuk használni az előnyünk, a semmivel se jobb - csak jobban hypeolt - bőrgatyásokkal szemben.
Úgy is van.A hibafaktort mindenkiben,és minden féle összeállításban meg lehet találni.Mindig mondom hogy ez nem a fifa.A számítógépen nincsen mentális faktor.Ha minket agyonnyom a tét,őket mégjobban...hisz mindenki őket várta az elejére,egész évben.Ez a Pep féle bayern nekem amúgy is egy csalódás,színtelen-szagtalan,még a dinamika is kiveszett belőlük...a tavalyitól jobban félnék...
Persze majd jönnek hogy nem kellene őket lenéznem...nézi a franc.Egyszerűen csak minket jobbnak érzem most.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. április 29., kedd 17:00

CS0ki írta:Hát én kezdek aggódni...Annyiszor estünk már pofára, és hiába tűnik jónak ez az eredmény az első meccsen, még mindig a bayern tartom esélyesebbnek a továbbjutásra. De jó lenne, ha végre egyszer 3 helyzetből lőnénk két gólt kivételesen, nem csesznénk el mindent sorban...Nem ártana, ha végre passzolgatnának is a támadóink, mondjuk talán ez a hármas szokott is egymásnak. :hmmm: Elég sok lehetőséget csesztünk el önzőséggel.
De most CR jön, Bale eldöntötte a kupadöntőt, Benzema az odavágót, most CR gólja következik! :roll: Vagy Modric betsz egyet távolról a 100. meccsen...
Vagy mind a 4 rúg egyet-egyet! :lol: :luck:

Én teljesen rá vagyok hangolódva. Tiszta ideg vagyok már most. Baromira tovább kéne menni. :)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 29., kedd 16:56

Hát én kezdek aggódni
Én most kivételesen nem. Egy bárszás közhellyel élve ezt a párharcot már csak elveszíteni lehet. Ha nagyon nekünk esnek akkor biztos lesznek helyzeteink, talán még több is mint 3. Ha meg jön a szokásos tutujgatás akkor már csak akkor kapunk gólt ha a védelem nagyon kihagy. Első meccsen jól lehozták Ramosék, én reménykedem, hogy ma is megközelítik ezt a szintet, tényleg az utóbbi 12 év legfontosabb párharcát vívjuk, ez tiszta dolog, nagy lehetőség áll előttünk amit egyszerűen nem baszhatunk el. Vagy továbbmegyünk vagy magunkat verjük meg, ez a helyzet jelenleg.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 29., kedd 16:52

én továbbra se aggódok oly' nagyon, ha képesek voltunk higuaínokkal, özilekkel, khedirákkal partiban lenni a németekkel, akkor ezzel a mostani kerettel kitudjuk használni az előnyünk, a semmivel se jobb - csak jobban hypeolt - bőrgatyásokkal szemben.

a dortmund elleni meccsből nem lehet és nem is kell kiindulni, 3-0-ás odavágó tán nehéz koncentrálni, főleg ha az ellen ekkora mákkal lő 2 gólt..
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 29., kedd 16:45

Hát én kezdek aggódni...Annyiszor estünk már pofára, és hiába tűnik jónak ez az eredmény az első meccsen, még mindig a bayern tartom esélyesebbnek a továbbjutásra. De jó lenne, ha végre egyszer 3 helyzetből lőnénk két gólt kivételesen, nem csesznénk el mindent sorban...Nem ártana, ha végre passzolgatnának is a támadóink, mondjuk talán ez a hármas szokott is egymásnak. :hmmm: Elég sok lehetőséget csesztünk el önzőséggel.
De most CR jön, Bale eldöntötte a kupadöntőt, Benzema az odavágót, most CR gólja következik! :roll: Vagy Modric betsz egyet távolról a 100. meccsen...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 16:32

Csabi írta:én nem érzem hogy ez a müntyen annyira nagyon nagyon jó, világverő csapat lenne (a tavalyi jobb volt). a mu ellen is mit szenvedtek, és csak akkor tudtak győzni amikor vérszemet kaptak. most nem szabad ezt hagyni nekik.
vagy ha letolt nacival megy az ellen..de mi nem fogunk..jó lesz ez
Nem illik.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 29., kedd 15:50

El Unico írta:Lefuttattam fifában a ma esti meccset :mrgreen: első félidőben Ribery góljával fog vezetni a München,amire a 2. félidőben Isco fog válaszolni,a kinyíló és ezerrel támadó Bayernnek pedig Bale viszi be a kegyelemdöfést,és nyerünk 2-1-re. :D Ámen :salute:

Nagyon izgatott vagyok,ezer éve nem álltunk ilyen jól elődöntőben. :roll:
Ma én is be vagyok zsongva, már reggel óta. Sőt már tegnap este jelentkeztek a jelek, így bőségesen bevásároltam mára. Tovább kell jutnunk és akkor készen vagyunk... Nagyon kéne már az a döntő és ott állunk a kapuja előtt, már csak be kell gyalogolnunk.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 13:35

Nekem a tippem,hogy 2-1re elveszítjük ezt a meccset,de ezzel együtt bejutunk a döntőbe.Ronaldo ver egyet és nem kapunk hármat...

Nemtom még melyik bömböldében nézzük a meccset,de az biztos hogy rommá lesz törve,ezért vagy azért...szal meg kell néznem a számlám hogy mennyi van rajta,fwdezi e a kártalanítást,óvadékot...stb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. április 29., kedd 12:32

El Unico írta:Lefuttattam fifában a ma esti meccset :mrgreen: első félidőben Ribery góljával fog vezetni a München,amire a 2. félidőben Isco fog válaszolni,a kinyíló és ezerrel támadó Bayernnek pedig Bale viszi be a kegyelemdöfést,és nyerünk 2-1-re. :D Ámen :salute:

deal :agree: :D
már csak azt mondd meg hanyadik percben esnek a gólok hagy fogadjak egy jót :D
Kép

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 29., kedd 12:29

torjack írta:
Ramioli írta:Remélem a bíráskodás korrekt lesz a meccsen, és nem fog lejteni a hazaiak fele mint amikor a barca ellen játszottak, csak 3 szabálytalan gólt lőttek , Kassait megkente Uli:-)) simán kinézem belőle azok után hogy megy a sittre -:-)) biztos ártatlan bárányka , adócsalás ez meg az:-))1 méteres les, amerikai focis elzárás, gól előtti szabálytalanság.. azt a Blt úgy megvették mint a sicc ! ott voltak a kapuban évek óta és ez miatt már frusztráltak voltak:-) :D :D Német focit fel kellett hozni a béka feneke alól :-)) Bl döntő előtt bejelentik hogy Göcze a Dortmundban folytatja :-) vajon miért:-) hogy megzavarja az ellenfelet... én már nem lepődöm meg semmin :mrgreen:
mindent bevetnek ezek amit lehet , ezek semmitől nem riadnak vissza.. Mutatják a szépet kifele, közben meg a legnagyobb Arrogáns emberek irányítják a klubot .. :D

Egy hsz-ben ennyi marhaságot összehordani azért nem semmi :mrgreen: Münchenben Kassain a lesgólt lehetett számon kérni, megy ugye ott volt a Müller elzárása, ami semmi, csak Alba puhapöcs volt. No meg 1-2 büntetőt nem adott Viktor a bajoroknak. 7-0 esetében nincs miről beszélni. Amúgy ki az a Göcze aki a Dortmundban folytatja? :mrgreen: Götzét ismerem, aki Dortmundból ment Münchenbe...peches a srác, tavaly sérülés miatt nem játszhatott a döntőben, idén meg be se jut :mrgreen:
Csak 1 lesgólt, meg egy feltartást, igazad van az tényleg semmi,:mrgreen:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 29., kedd 12:02

Lefuttattam fifában a ma esti meccset :mrgreen: első félidőben Ribery góljával fog vezetni a München,amire a 2. félidőben Isco fog válaszolni,a kinyíló és ezerrel támadó Bayernnek pedig Bale viszi be a kegyelemdöfést,és nyerünk 2-1-re. :D Ámen :salute:

:goat:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 29., kedd 11:49

én nem érzem hogy ez a müntyen annyira nagyon nagyon jó, világverő csapat lenne (a tavalyi jobb volt). a mu ellen is mit szenvedtek, és csak akkor tudtak győzni amikor vérszemet kaptak. most nem szabad ezt hagyni nekik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 11:40

Csabi írta:hát legyen. :mrgreen:
Azéé :Đ
hunmadridista írta:Nagyon kemény lesz a mai
Na ez biztos! Baromi kemény és jó meccs lesz, ez biztos!

Más:
Tegnap ugyebár lehetett nézni az edzésből 15 percet. Ezt valahol meg lehet nézni!?

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 29., kedd 11:39

Nagyon kemény lesz a mai...szerintem nyerni nem fogunk...a Bayern ha egy góllal is de szerintem nyerni fog...valamint Xabi és Ramos is ki fog pontozódni a döntőre...de ha ezen múlik a döntő ám legyen. Remélem a sors visszaadja amit elvett 2012-ben tőlünk...

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 29., kedd 11:31

hát legyen. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 29., kedd 11:30

Csabi írta:
húúú geci ma nyerni kell
nem kell. :)
De kell. :Đ

1-1 lesz amúgy. Ma jön vissza a 12 évnyi balszerencse szerencsébe konvertálva.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. április 29., kedd 11:31-kor.

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 29., kedd 11:29

húúú geci ma nyerni kell
nem kell. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 29., kedd 11:27

...és miután picsarészegen távoztok, a pultosok értetlenül vakargatják a fejüket..."de hát 70%-ban nálunk volt a pia..."

Óriási.... :lol: :lol: :lol: ma este ezt fogom a pultnál végig tolni.......

-"Ti BM-esek vagytok? "
- Miért?
-mert nálatok van a sok pia.....és én vagyok részeg.....höhöhö.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: