Már reggel is úgy keltem, hogy "húúú geci ma nyerni kell", és reggel óta izgulok mint állat :Đ . Próbálok nem a meccsre gondolni, de állandóan tekernek elfelé a mixesek az üzlet előtt és mindenki nyomja a szokásos "na mit játszatok este" dumát . Mindenkinek azt mondtam, hogy 2-1 ide, de csak mert nem akarok túl nagyképű lenni, de tudom, hogy sima 2-0 ide lesz a vége :Đ . Amúgy viccet férre szerintem 2-1 lesz ide... Nagyon remélem, hogy bejutunk a döntőbe! Nagyon-nagyon remélemprimrose írta:Részemről már most tele a gatyó. Izgalom a köbön, alig bírok a munkámra koncentrálni.
Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
R.M.C.F írta:tehát ti is beálltok védekezni, aztán kontrából isztok párat
nem.
Nézegetem egy darabig ahogy a pultos totojázik a pult mögötti légüres térben perceken át a piámmal,poharammal...majd megunom,elveszem tőle,és bevágom a torokba......és annyit mondok: ezt igy játszák öcsi.......
a pultos meg elsírja magát,de hááááát...az a játék ha fogdosom,forgatom,nézegetem,odaadom a másik csaposnak kicsit.....
...és miután picsarészegen távoztok, a pultosok értetlenül vakargatják a fejüket..."de hát 70%-ban nálunk volt a pia..."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tehát 3-1-re állnánk a 80. percig... szép és jó forgatókönyv, de az egészségünkre is gondolni kell A Bayern 1 percig se álljon továbbjutásra.El Sie7e írta:
nagyon biztató hír tehát eddig még sosem kaptunk ki annyira, hogy az ma kiesést jelentene. tökéletes
egy 3-2-es vereséggel kiegyeznék, Bale+ CR gólok, CR az utolsó 10 percben lő minket tovább és rekordot dönt
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ramioli olvasgatom a hozzaszolasaid, te nagyon gyanus vagy nekem.
Egyebkent remelem osszekapjak magukat a sracok es CR is szivet, lelket kiteszi es becsulettel fog vedekezni es visszazarni.
Boduletes nagy nyomas ala fognak helyezni minket, csak remenykedek abban, hogy nem roppanunk ossze, mint az elmult evekben es megszakad, hogy kiesunk az elodontoben, muszaj bejutnunk, muszaj...
Egyebkent remelem osszekapjak magukat a sracok es CR is szivet, lelket kiteszi es becsulettel fog vedekezni es visszazarni.
Boduletes nagy nyomas ala fognak helyezni minket, csak remenykedek abban, hogy nem roppanunk ossze, mint az elmult evekben es megszakad, hogy kiesunk az elodontoben, muszaj bejutnunk, muszaj...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ramioli írta:Remélem a bíráskodás korrekt lesz a meccsen, és nem fog lejteni a hazaiak fele mint amikor a barca ellen játszottak, csak 3 szabálytalan gólt lőttek , Kassait megkente Uli:-)) simán kinézem belőle azok után hogy megy a sittre -:-)) biztos ártatlan bárányka , adócsalás ez meg az:-))1 méteres les, amerikai focis elzárás, gól előtti szabálytalanság.. azt a Blt úgy megvették mint a sicc ! ott voltak a kapuban évek óta és ez miatt már frusztráltak voltak:-) Német focit fel kellett hozni a béka feneke alól :-)) Bl döntő előtt bejelentik hogy Göcze a Dortmundban folytatja :-) vajon miért:-) hogy megzavarja az ellenfelet... én már nem lepődöm meg semmin
mindent bevetnek ezek amit lehet , ezek semmitől nem riadnak vissza.. Mutatják a szépet kifele, közben meg a legnagyobb Arrogáns emberek irányítják a klubot ..
Egy hsz-ben ennyi marhaságot összehordani azért nem semmi Münchenben Kassain a lesgólt lehetett számon kérni, megy ugye ott volt a Müller elzárása, ami semmi, csak Alba puhapöcs volt. No meg 1-2 büntetőt nem adott Viktor a bajoroknak. 7-0 esetében nincs miről beszélni. Amúgy ki az a Göcze aki a Dortmundban folytatja? Götzét ismerem, aki Dortmundból ment Münchenbe...peches a srác, tavaly sérülés miatt nem játszhatott a döntőben, idén meg be se jut
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
milyen szép egyébként jah, nem nézegetni kell, hanem csinálni..mint az élet sok más területén isR.M.C.F írta: nem.
Nézegetem egy darabig ahogy a pultos totojázik a pult mögötti légüres térben perceken át a piámmal,poharammal...majd megunom,elveszem tőle,és bevágom a torokba......és annyit mondok: ezt igy játszák öcsi.......
a pultos meg elsírja magát,de hááááát...az a játék ha fogdosom,forgatom,nézegetem,odaadom a másik csaposnak kicsit.....
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
tehát ti is beálltok védekezni, aztán kontrából isztok párat
nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jó, inkább ne fogadjunkRealista24 írta:Dehogynem
hát kibaszott mély traumák évekig élnek még tudat alattJól összemixelted az elmúlt évek kieséseit
tehát ti is beálltok védekezni, aztán kontrából isztok párata taktika az, hogy amíg iván tolja a baromságait a stúdióban beállunk, aztán mehet a móka
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:a taktika az, hogy amíg iván tolja a baromságait a stúdióban beállunk, aztán mehet a mókaR.M.C.F írta:Én lehet nem is merem nézni.....bemegyek egy kocsmába,háttal...és tolom az etanolt.
Az lesz? Akkor idegbe leszek......de elmondom mit fog mondani nem nagy cucc kitalálni:
_ a focit a BM játssza, a real 16oson bekkel,pep a világ legjobb edzője, a realnak nagy mázlija volt.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ma szabadságon vagyok,este 11-kor kiderül,hogy holnap is szabin leszek-e... Én is >szörpözni< fogok,hogy ha megint nem jönne össze a döntő,akkor könnyebben fel tudjam dolgozni,ha pedig bejutunk a döntőbe,akkor még ráteszek egy lapáttal és leiszom magam
Én nagyon szoros mérkőzést tippelek,mindkét csapat be fog találni,ami azért jó hír,mert akkor hármat kell hogy kapjunk,hogy kiesésre álljunk.
2-1 vagy 1-1 a tippem. mindkettővel továbbjutunk,hol kell aláírni?
Én nagyon szoros mérkőzést tippelek,mindkét csapat be fog találni,ami azért jó hír,mert akkor hármat kell hogy kapjunk,hogy kiesésre álljunk.
2-1 vagy 1-1 a tippem. mindkettővel továbbjutunk,hol kell aláírni?
- ziro4vr
a taktika az, hogy amíg iván tolja a baromságait a stúdióban beállunk, aztán mehet a mókaR.M.C.F írta:Én lehet nem is merem nézni.....bemegyek egy kocsmába,háttal...és tolom az etanolt.
Nem illik.
-
Én lehet nem is merem nézni.....bemegyek egy kocsmába,háttal...és tolom az etanolt.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Részemről már most tele a gatyó. Izgalom a köbön, alig bírok a munkámra koncentrálni.
But he is a good boy...
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nagyon biztató hír tehát eddig még sosem kaptunk ki annyira, hogy az ma kiesést jelentene. tökéletesA Real Madrid eddig 7 alkalommal látogatott Münchenbe a Bajnokok Ligájában, és egyszer sem tudott nyerni. A csapat neve mellett 6 vereség és 1 döntetlen áll. Bár az eredmények lehangolóak, azt azonban meg kell jegyezni, hogy az eddigi összes eredménnyel továbbjutna ma a Királyi Gárda (2-1 öt alkalommal, 3-2 és 1-1 egy-egy alkalommal). Forrás: Madridom.hu
egy 3-2-es vereséggel kiegyeznék, Bale+ CR gólok, CR az utolsó 10 percben lő minket tovább és rekordot dönt
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- ziro4vr
ha a fórumozók szörpözésén múlna, 5-0ra győznénkhehe írta: sztem az első verzió lesz, ki tudja milyen kimenetellel.
keményen fogok szörpözni, a fórum közelébe nem jövök.
szerintem 1-1 vagy 2-1 nemtom, de tovább megyünk
Nem illik.
-
sztem az első verzió lesz,
Orvosi segítség kellene annak aki a második verziót alkalmazná.
A fejben gyengék remélem behúzzák, a BM összeforrottabb és mázlistább csapat, kb ennyi a különbség.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Én meg azt álmodtam, hogy 3:3 lesz a végeredmény.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogynememényen fogok szörpözni, a fórum közelébe nem jövök.
Jól összemixelted az elmúlt évek kieséseitzóval beszorulunk teljesen és bekapjuk a gólt, ami után felrobban a stadion. kétségbeesés jeleit látni ramoson és vesztes barátain, a jól ismert "nabmegmármegintkezdődik" arcot. céronaldo tüzeli a többieket és csapkod hogy miért nem támadunk le és miért nem toljuk feljebb a védekezést. folyamatosan nyom a bájern, talán volt ott egy kapufa is, labdát megtartani és kihozni egyáltalán nem tudunk. a többire már nem emlékszem, de ez nem túl jó így
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
megálmodtam hogy lesz, de csak az első fél órára emlékszem
szóval beszorulunk teljesen és bekapjuk a gólt, ami után felrobban a stadion. kétségbeesés jeleit látni ramoson és vesztes barátain, a jól ismert "nabmegmármegintkezdődik" arcot. céronaldo tüzeli a többieket és csapkod hogy miért nem támadunk le és miért nem toljuk feljebb a védekezést. folyamatosan nyom a bájern, talán volt ott egy kapufa is, labdát megtartani és kihozni egyáltalán nem tudunk. a többire már nem emlékszem, de ez nem túl jó így
a második verzió, hogy meglepjük őket és mi megyünk nekik, baszunk nekik gyorsan egy gólt, aztán játsszuk okosba a mi játékunkat.
sztem az első verzió lesz, ki tudja milyen kimenetellel.
szóval beszorulunk teljesen és bekapjuk a gólt, ami után felrobban a stadion. kétségbeesés jeleit látni ramoson és vesztes barátain, a jól ismert "nabmegmármegintkezdődik" arcot. céronaldo tüzeli a többieket és csapkod hogy miért nem támadunk le és miért nem toljuk feljebb a védekezést. folyamatosan nyom a bájern, talán volt ott egy kapufa is, labdát megtartani és kihozni egyáltalán nem tudunk. a többire már nem emlékszem, de ez nem túl jó így
a második verzió, hogy meglepjük őket és mi megyünk nekik, baszunk nekik gyorsan egy gólt, aztán játsszuk okosba a mi játékunkat.
sztem az első verzió lesz, ki tudja milyen kimenetellel.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
"Hasta el final, ¡Vamos Real!"
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"