Így van, egy Orbánseggnyaló mitugrász, sok baromságot szokott mondani...Viszont lelkesBBarni írta:Szerintem egy igazi pöcsfej, "világmegváltó" dolgokat nem fog(tud) mondani csak rizsa lesz szerintem...messideco írta:Szöllősi György tart előadást ill. beszélgetést a fociről az egyetemünkön (FFT-főszerkesztő). Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes elmenni az eseményre, vagy kihagyható?
OFF
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szerintem egy igazi pöcsfej, "világmegváltó" dolgokat nem fog(tud) mondani csak rizsa lesz szerintem...messideco írta:Szöllősi György tart előadást ill. beszélgetést a fociről az egyetemünkön (FFT-főszerkesztő). Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes elmenni az eseményre, vagy kihagyható?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ha már ott lesz,menj el és kérdezd meg,hogy ha az újságban vannak jó magyar eredetű (mert ugye a fele átfordított) cikkek,akkor a netes oldalon sok hír,meg a face oldaluk miért akkora sz*r...messideco írta:Szöllősi György tart előadást ill. beszélgetést a fociről az egyetemünkön (FFT-főszerkesztő). Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes elmenni az eseményre, vagy kihagyható?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Én esküszöm elmennék, mert rengeteg kérdésem van a sportújságírókhoz és úgy az egész újságíró "szakma" felé. De gyanítom, hogy a kérdésekkel zavarba hoznám...messideco írta:Szöllősi György tart előadást ill. beszélgetést a fociről az egyetemünkön (FFT-főszerkesztő). Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes elmenni az eseményre, vagy kihagyható?
Idehaza nem létezik olyan, hogy újságírás. Szerintem.
Ez meg pont idevág.(3:10ig)
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szerintem ne hagyd ki, jó dolgokat szokott írni a kolléga az FFT-ben, egy próbát megér.messideco írta:Szöllősi György tart előadást ill. beszélgetést a fociről az egyetemünkön (FFT-főszerkesztő). Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes elmenni az eseményre, vagy kihagyható?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szöllősi György tart előadást ill. beszélgetést a fociről az egyetemünkön (FFT-főszerkesztő). Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes elmenni az eseményre, vagy kihagyható?
"And my heart will leave you never."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hihetetlen, nem lehetnek már ennyire buták az emberek a környéken...
Elgondolkoztam rajta, hogy írjam-e az egyik 25 lájkot kapott megosztás alá, hogy mi is a valóság, de inkább nem teszem, hátha kitalálnak egyedül is a barlangból, valamikor...
15 ember osztotta meg az öngyilkossági kísérletet, de nem jutottak persze az oldal aljára: Az oldal teljes tartalma fiktív, nem valós - nem célunk senki lejáratása vagy rémhír terjesztése, nem vállalunk felelősséget a cikkeink miatt.
Ezeket osztogassák egész nap, és komolyan kommentálnak alatta, vitatkoznak, hogy megtudja-e oldani vagy sem, komolyan mondom, legalja, ahogyan a helyi "internetszolgáltató" is.www.szarvasember.org írta:Vin Diesel öngyilkossági kisérlete Paul Walker halála miatt
A Halálos Iramban rajongói felvannak háborodva! Megvan aki Paul Walkert fogja helyettesíteni
Elgondolkoztam rajta, hogy írjam-e az egyik 25 lájkot kapott megosztás alá, hogy mi is a valóság, de inkább nem teszem, hátha kitalálnak egyedül is a barlangból, valamikor...
15 ember osztotta meg az öngyilkossági kísérletet, de nem jutottak persze az oldal aljára: Az oldal teljes tartalma fiktív, nem valós - nem célunk senki lejáratása vagy rémhír terjesztése, nem vállalunk felelősséget a cikkeink miatt.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- GT37
Az háth3x0r írta:HatalmasFC Barcelona hirdetések helyett,
Kövess minket a Facebook-on
Köszönettel: a Madridom.hu szerkesztősége
Mondjuk én inkább a Barça-hirdetéseket választanám
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- GT37
istimester írta:Akkor az egészségemre
Jöhet valami olyasmi, mint múltkor a Coentrao-topikban (ami törölve lett azóta )
- ___Samy___
csak úgy spontán?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- ___Samy___
a chrome másnál is szarakodik vagy csak nálam?
néha rájön, hogy a képeket semmilyen oldalon nem tölti be, meg ilyenek
néha rájön, hogy a képeket semmilyen oldalon nem tölti be, meg ilyenek
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
A Falatozó a kedvencem.'shutterisland írta:nem rossz, de nálam tényleg űberelhetetlen ebben a témában belkovics robi.
a nagy része sírós.
Timódi Purk
"Milyen ízű?"
Hatalmas a gyerek.
- chosenone46
a wolframalpha.com-hoz hasonló oldalakat tudnátok mondani?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem rossz, de nálam tényleg űberelhetetlen ebben a témában belkovics robi.
a nagy része sírós.
a nagy része sírós.
- ___Samy___
igen volt róla szó
beraktam ezt a faszit humor topikba, és RMCF azt mondta, hogy ismeri személyesen a fickót
ennyi hülyeséget, haverommal szétröhögtük magunkat az összes videón
nálam ez visz mindent
beraktam ezt a faszit humor topikba, és RMCF azt mondta, hogy ismeri személyesen a fickót
ennyi hülyeséget, haverommal szétröhögtük magunkat az összes videón
nálam ez visz mindent
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha betyárkodás, akkor nálam is visz mindent belkovics.
nem vagyok az a hahotázó típus, de félévente mindig megsíratom magamat vele.
nem is emlékszem, hogy itt, vagy még amoda volt róla szó, de nekem is rémlik, hogy már beszéltünk erről.
nem vagyok az a hahotázó típus, de félévente mindig megsíratom magamat vele.
nem is emlékszem, hogy itt, vagy még amoda volt róla szó, de nekem is rémlik, hogy már beszéltünk erről.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Asszem a telefonbetyáros témáról 1éve kb RMCF irogatott valamit még a madridistán. pl hogy ő is betyárkodott
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!