Premier League
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Premier League
Figyelem, hétközi forduló van a PL-ben, ami tegnap kezdődött a Palace-WHU mérkőzéssel, és ma folytatódik többek között a United-Everton derbivel!
Mi a Fulhammel játszunk, azzal a Fulhammel, amely utóbbi öt PL-meccsén kikapott - nekünk is csapni kell őket, nincs mese.
A United elleni 2-2-nél nagyon tetszett, hogy Paulinho jóval közelebb játszott az ellenfél kapujához, mint azelőtt, én ma is kipróbálnám ott, Sandro kaphatna egy pihenőt, a helyén pedig kezdhetne Capoue.
Illetve Lamelának is örülnék.
Akartam még kicsit hosszabban írni a 2-2-ről, de most megtaláltam a spursös népsport blogon egy Spurs-drukker beszámolóját, aki a helyszínen tekintette meg a meccset, kiváló írás lett, ajánlom mindenkinek. KATT
Mi a Fulhammel játszunk, azzal a Fulhammel, amely utóbbi öt PL-meccsén kikapott - nekünk is csapni kell őket, nincs mese.
A United elleni 2-2-nél nagyon tetszett, hogy Paulinho jóval közelebb játszott az ellenfél kapujához, mint azelőtt, én ma is kipróbálnám ott, Sandro kaphatna egy pihenőt, a helyén pedig kezdhetne Capoue.
Illetve Lamelának is örülnék.
Akartam még kicsit hosszabban írni a 2-2-ről, de most megtaláltam a spursös népsport blogon egy Spurs-drukker beszámolóját, aki a helyszínen tekintette meg a meccset, kiváló írás lett, ajánlom mindenkinek. KATT
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak azért,mert olvastam én már azt róla ezen a platformon hogy egy túlértékelt luzer,akinek még a felkelés is gondot okoz az ágyból.Nos lehet...lehet hogy vannak fizikális problémái,lehet hogy már öregszik,de a pályán nem látszik ebből semmi.Mindenki szerint ha fociról beszélünk.
És nem,RvP szerintem nem klasszis futballista "csak" jó...Szerintem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
persze hogy ingyen is elengedné. heti 120.000 euró a fizuja. FM-ben én is próbáltam tőle megszabadulni, persze senki sem vitte. remélem életben könnyebben elpasszolja Harry.
Harry bácsi mondta, hogy ingyen is elengedi.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Digin olyasmit mondtak, hogy télen ingyen távozhat (VB miatt).
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Úgy rémlik, hogy a ManCity-nél felmerült a neve. Csak hogy Hart érezze a törődést.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Tudja valaki, hogy mi a helyzet Julio Cesar kapussal? Úgy emlékszem, hogy a nyáron több klub is vitte volna a kiesett QPR-ból, de nem lett belőle semmi. Most is a QPR-nál van, de még idén 1 meccset sem védett (volt egy sérülése is, de elvileg abból már felépült). Malouda-szitu? Egy évig a lelátón, majd ha lejár a szerződése mehet? (amíg élő szerződése volt Malouda sem kellett senkinek sem a magas fizuja miatt) Egy utolsó VB-re talán még jó lenne 34 évesen, de ha nem játszik sehol lehet még ki sem viszik (bár a válogatottban meg védett).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem RVP is az. Szerintem.morientes írta:Jó...akkor javítok.Rooney-n kívül nincs egy valamire való klasszis, futballista a csapatban.Kifelejtettem a klasszist.Remélem mindenki boldog.Érdekes...Akkor ez mi? :hmmm:
Ja,és még mielőtt megint "valaki" megkérdőjelezné,szerintem igen,Rooney klasszis.Szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ja,és még mielőtt megint "valaki" megkérdőjelezné,szerintem igen,Rooney klasszis.Szerintem.
Mindenki szerint ha fociról beszélünk.
Az az aki rúgott év elején két gólt és mindenki vinni akarta sok10millióért? Gondolom semmi......csabi* írta:januzaj gyerekkel egyébként mi van ? játszik eleget ?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
januzaj gyerekkel egyébként mi van ? játszik eleget ?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nem csak, hogy rooney egyedül tud csak húzóember lenni a játékával, de olyan szintű fék embereik vannak, kezdve a hátvédsorral a sokat édesgetett cleverley-n át egészen valenciaig, hogy nem is csodálkozok, hogy ott állnak, ahol.
túl van értékelve az egész csapat szinte, nani sohasem volt jó játékos, ráadásul még buta is, valencia csak futni tud, giggs már lassan idősebb, mint néhány edző a ligában és még mindig tud pluszt adni az átlagéletkor megtoldásán kívül. ezeket kellett volna rendezni a nyáron, de ráhozták a szerencsétlenekre még fellainit is.
ha megnézi az ember a top3 keretét, reálisan és nem csak a klub nevéből adódóan. van értelme az mu-t a dobogóra követelni?
túl van értékelve az egész csapat szinte, nani sohasem volt jó játékos, ráadásul még buta is, valencia csak futni tud, giggs már lassan idősebb, mint néhány edző a ligában és még mindig tud pluszt adni az átlagéletkor megtoldásán kívül. ezeket kellett volna rendezni a nyáron, de ráhozták a szerencsétlenekre még fellainit is.
ha megnézi az ember a top3 keretét, reálisan és nem csak a klub nevéből adódóan. van értelme az mu-t a dobogóra követelni?
- morientes
Jó...akkor javítok.Rooney-n kívül nincs egy valamire való klasszis, futballista a csapatban.Kifelejtettem a klasszist.Remélem mindenki boldog.Érdekes...Akkor ez mi? :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Érdekes...Akkor ez mi?morientes írta:iNem klasszis.Mert itt erről volt szó.De néha nem árt végig olvasni az összes hsz-t,a tisztán látás kedvéért...Wertz írta:Tehát, ha valakinek van egy több meccses góltalansági szériája akkor már nem is jó csatár
morientes írta:Szerintem nem arra gondolt hogy akkor most hogy Rooney-n kívül nincs egy valamirevaló futballista a csapatban(sztm RvP nem az)
- morientes
Persze,ne legyen már félreértés,senki se mondja hogy RvP szar,csak arról volt szó hogy nem klasszis játékos.Kerlon írta:Hát azért RvP nem lassú és bitang bal lába van... Nálam most Cavani, Ibra, Suárez az elit.
Ami meg a cenyókat illeti...hát nálam Suarez,Falcao és Kun.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Hát azért RvP nem lassú és bitang bal lába van... Nálam most Cavani, Ibra, Suárez az elit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
rvp nagyon jó kis csatár, ha nem lett volna annyiszor sérült...de egy igazi cunt....
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Van Pörszi barátunkról van valami hír, meddig lesz sérült,mikor játszhat már újra?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem az egyik legjobb gyilkos a csatárok közül, mezőnyben ritka nagy nulla, viszont ez kamatostól visszajön a kapu előtt.
16-oson belül kész életveszély.
pedig se nem kifejezetten technikás, se nem cselez kiemelkedően, és nem egy usain bolt, simán csak gólvágó.
16-oson belül kész életveszély.
pedig se nem kifejezetten technikás, se nem cselez kiemelkedően, és nem egy usain bolt, simán csak gólvágó.
- morientes
i
Nem klasszis.Mert itt erről volt szó.De néha nem árt végig olvasni az összes hsz-t,a tisztán látás kedvéért...Wertz írta:Tehát, ha valakinek van egy több meccses góltalansági szériája akkor már nem is jó csatár
LEGIO PATRIA NOSTRA
Tehát, ha valakinek van egy több meccses góltalansági szériája akkor már nem is jó csatár