Én igazából úgy közelítettem meg, hogy ha 40-50 megy a Mbappé alapba, akkor jók vagyunk. Lehet, hogy többet is ki lehetne venni belőle, de a lelkes, és időnként jó teljesítménye ellenére nekem igazából egyáltalán nem hiányozna, ha nem lenne itt.Realista24 írta:80+-ra nyomtam.Süti írta: 80+-osra nyomtam, de igazából 45-50 felett már engedném. Azért nem bármi áron.
40-50ért nem éri meg eladni, mert kutyaütőket kapsz ennyiért, ráadásul spanyolok és tucatok.
A 80+-t már jó lehetne használni egy két-három polccal magasabban jegyzett játékosért.
Vinícius Junior - 7
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 20
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Cserének nyugodtan maradhat
előbb Rodrigotol kellene megszabadulni
mind a kettőt felesleges itt tartani..
előbb Rodrigotol kellene megszabadulni
mind a kettőt felesleges itt tartani..
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ha a hátralevő idényt lehozza a jelenlegi formával, akkor megtartanám, ha visszaesik akkor mehet.
Viszont ha itt és most dönteni kell, akkor maradjon, mert se Pappé, se Haaland nincs itt.
Viszont ha itt és most dönteni kell, akkor maradjon, mert se Pappé, se Haaland nincs itt.
Ez kicsit nemzeti konzultáció szagú - a 80 meg a bármi között sok más opció van. Bármire nyomtam, mert bármi reálisért mehetne - az meg minimum annyi amennyiért vettük. Persze nem úgy hogy nem jön helyette senki.
80 felettre szavaztam, de nem hinnem hogy ekkora ajánlat jön érte.
Mbappe dealbe bevonnám akár 40ert is.
Mbappe dealbe bevonnám akár 40ert is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
80+-ra nyomtam.Süti írta: 80+-osra nyomtam, de igazából 45-50 felett már engedném. Azért nem bármi áron.
40-50ért nem éri meg eladni, mert kutyaütőket kapsz ennyiért, ráadásul spanyolok és tucatok.
A 80+-t már jó lehetne használni egy két-három polccal magasabban jegyzett játékosért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
80+-osra nyomtam, de igazából 45-50 felett már engedném. Azért nem bármi áron.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez tobb mindentol fugg. Ha nem lenne ennyi szelsonk maradhatna cserenek. Persze ha jon MBappe. Ha nem jon akkor felesleges eladni.
Szoval itt lenne Bappe, ha itt van meg Asensio, Hazard, Rodrygo, egyertelmuen Vini a legpiackepesebb. Ez pont olyan mint Odegaard esete a kp rol. Olyant nem lehet ertekesiteni aki semmit sem er vagy senki sem akarja. Most jut eszembe, Bela is itt lesz...
En eladnam, ilyen kalibert lehet talalni, sot jobbat is. Nyilvan ha nem jon a francia akkor inkabb maradjon mert lendulet csak benne van, a tobbiek helyben futnak
Szoval itt lenne Bappe, ha itt van meg Asensio, Hazard, Rodrygo, egyertelmuen Vini a legpiackepesebb. Ez pont olyan mint Odegaard esete a kp rol. Olyant nem lehet ertekesiteni aki semmit sem er vagy senki sem akarja. Most jut eszembe, Bela is itt lesz...
En eladnam, ilyen kalibert lehet talalni, sot jobbat is. Nyilvan ha nem jon a francia akkor inkabb maradjon mert lendulet csak benne van, a tobbiek helyben futnak
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha Bappé/Haaland-hoz az ő beáldozása kell, gondolkodás nélkül. Minden más esetben maradhat, mert kiegészítőembernek tökéletes lenne megfáradt csapatok ellen az utolsó fél órában.
A hozzáállásával sosem volt baj, az meg, ha jó a csapat aranyat érhet. Lásd Lucas.
A hozzáállásával sosem volt baj, az meg, ha jó a csapat aranyat érhet. Lásd Lucas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó pénzért eladnám, mert alapvető hiányosságai lesznek mindig is, plusz ha ez kell egy MBappéhoz, menjen persze. Amúgy meg maradhat, pláne ha nem csak tőle lehet várni a csodát, akkor értékes kiegészítő ember tud lenni.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, akkor szavazzatok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kettétörte
Jól fel volt fújva az az eset egyébként, mindenkinek vannak szar napjai amikor a csapatársak is inkább kiveszik a játékból.
Mostanában egyébként tényleg kezd magára találni, jó lenne ha ma folytatná.
Közben látom, hogy volt régen egy szavazás a sorsáról. Ha most kéne szavazni, akkor szerintem maradni fog. Viszont akkor Rodrynak el kell mennie kölcsönbe, hogy kiderüljön, hogy lesz e belöle focista.
(Ami így leírva, hogy már a Madridban játszik milliókért vicces, amikor nálunk az NB3 as megélhetési labdarúgókait is focistának hívjuk. Azt a szintet talán üt )
Jól fel volt fújva az az eset egyébként, mindenkinek vannak szar napjai amikor a csapatársak is inkább kiveszik a játékból.
Mostanában egyébként tényleg kezd magára találni, jó lenne ha ma folytatná.
Közben látom, hogy volt régen egy szavazás a sorsáról. Ha most kéne szavazni, akkor szerintem maradni fog. Viszont akkor Rodrynak el kell mennie kölcsönbe, hogy kiderüljön, hogy lesz e belöle focista.
(Ami így leírva, hogy már a Madridban játszik milliókért vicces, amikor nálunk az NB3 as megélhetési labdarúgókait is focistának hívjuk. Azt a szintet talán üt )
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már akkor megbántam, amikor elküldtem a kérdéstHalfkey írta: Ha nincs Karim már aranylabdás lenne, még úgy is hogy nem is osztottak azóta
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Az árát levitte.
Ha nincs Karim már aranylabdás lenne, még úgy is hogy nem is osztottak azóta
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak egy gyors kérdés amúgy. Most akkor Karim tönkrette a karrierjét vagy sem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Persze véletlenül akkor jön elő, amikor Vindzsó el kezd focistára emlékeztetni, eddig titkolták/szégyelltékRealista24 írta: André Cury (Barcelona’s former head in South America): “His (Vinicius) agent betrayed us. The agents returned to Barcelona, shook our hands and then disappeared. 15 days before signing for Madrid, Vinicius said he was a culé and that his idol was Messi and Neymar.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
André Cury (Barcelona’s former head in South America): “His (Vinicius) agent betrayed us. The agents returned to Barcelona, shook our hands and then disappeared. 15 days before signing for Madrid, Vinicius said he was a culé and that his idol was Messi and Neymar.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Túlságosan felnagyítjátok a pozitív és a negatív teljesítményét is. Nem lett két hét alatt hirtelen jó focista, ahogy eddig se volt világi balfasz. Szépen lassan fejlődik de még bőven van hova viszont még mindig csak 20 éves. Az utóbbi két meccsen mutatott teljesítménye meg inkább annak köszönhető, hogy volt előtte terület, tudott futni.
- ateeemadrid
Persze, minden jöttment szopatja 1 héten belül a Barcat meg a Poolt.dzsi91 írta: Nem fejlődik. 20 vagy hány éves korára van benne több mint 100 meccs a Real Madridban. Bármelyik profi focista hozna ennyi meccsen ennyi jó megoldást. Ennyi rosszat viszont a felsőpolcról kevesen.
Gyors,ennyi. Ott azzal a sebességgel ami neki van egy minimális gógyival megáldott focista begyalogol a kapuba,de nem ő megint a világ legrosszabb passzával akarta megjátszani benzemát.
Kívánom neki,hogy ez a szezon jól záruljon számára és számunkra is aztán valahogy rásózni a psgre. Franciáknál még ellehet ezzel amit ő tud.