Blanco88 írta:
nuevo_ericco írta:
Ez itt a probléma forrása. A diagnózisának köszönhetően kb. női nemiszervvel született, így lánynak anyakönyvezték, annak nevelték, és valószinűleg kamasz vagy fiatal felnőtt koráig senki sem sejtett semmit. A cikkben említett genderteszt pedig nem garancia semmire, volt spanyol világbajnok női gátfutó, aki szintén megbukott a kromoszómateszten, majd perelt és nyert.
Senki sem akarja fekete-fehérnek beállítani a storyt, kivéve az ún. jobboldalt (nem az), akik még hetekkel később is ezen a témán rúgóznak, csak hogy lehessen tovább ballibsizni, politikai tőkét kovácsolni, hergelni.
Remélem, megy is érte a warn.
Mindkét oldal (illetve minden oldal m, mert rengeteg van) politikai tőkét akar kovácsolni belőle, mint minden másból is. Ez a politika természetéből fakad.
Továbbra is a megoldás egy független vizsgálat, ami eldöntheti a kérdést és véget vet a hitvitának.
azt megértem, ha magadra veszed, mert te is ilyen vagy, de attól még a normális jobberekre nem vonatkozik, hiszen nem tartoznak a kirekesztő gyűlöletkeltő oldalhoz
a sima sértegetésedre meg nem válaszolok, arra sem érdemes
nem igazán látom, hogy a libsi meg a jobber hol lenne sértő bárkire is, valahogy a nem túlérzékeny jobber és libsi ismerőseim nem sértődnek meg rajta soha
h3x0r írta:
nuevo_ericco írta:
Valamiért mégis a Magyar Nemzet hozta le a hírt, máshol már teljesen leült a téma.
Múltkor amikor a sorozaroknál volt ez a téma és bemásoltam mik az új kritériumok az Oscar díjnál, elsőre én is egy origós cikket leltem; már elkezdtem bemásolni, csak eszembe jutott, hogy tuti valaki bele fog kötni, hogy origo, úgyhogy gyorsan kerestem egy 444-es cikket. Úgy néz ki tényleg fontosabb ki hoz le egy hirt, mint maga a tartalma..
nekem szintén ez a bajom, elsősorban az lett volna a hozzászólásom lényege, hogy eddig a fidesz és egyéb radikális jobber nyilvánosság arra hivatkozott, hogy a születéskori nemi szervek döntik el, hogy ki nő, ki férfi. de most, hogy nekik az a hasznos, hogy mégsem az, hanem különböző vizsgálatok, akkor hirtelen már ez dönt, nem a születéskori nem, szerintem ez elég problematikus és sokat elárul róluk, de valahogy csak erre nem reagált senki, ellenben kb minden mást beleláttak a kommentbe....