Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Volt
de reméljük hallgat az öreg a fiára,
és jobban fogja forgatni a keretet
de reméljük hallgat az öreg a fiára,
és jobban fogja forgatni a keretet
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Vótmá?
Davide Ancelotti beszélgetett sok játékossal, akik általában a 80-90. perc között kapnak lehetőséget a "bizonyításra". Pl. Valverde, és elmondták, hogy ez nem igazán segít nekik összeszedni magukat, illetve nem elég a bizonyításra.
Davide pedig ment és beszélt a faterral, hogy cseréljen sokkal korábban és ha lehet többet.
Davide Ancelotti beszélgetett sok játékossal, akik általában a 80-90. perc között kapnak lehetőséget a "bizonyításra". Pl. Valverde, és elmondták, hogy ez nem igazán segít nekik összeszedni magukat, illetve nem elég a bizonyításra.
Davide pedig ment és beszélt a faterral, hogy cseréljen sokkal korábban és ha lehet többet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Wow, mikor volt ilyen fullos keretünk legutóbb?halamadrid írta: Keret:
Kapusok: Courtois, Lunin és Fuidias.
Védők: Carvajal, Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo és F. Mendy.
Középpályások: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., D. Ceballos, Isco és Camavinga.
Támadók: Hazard, Benzema, Asensio, Jović, Vini Jr. és Rodrygo.
Ha Lucas hozza a hétvégi teljesítményét akkor az esetleges döntőben is játszhatna szerintem.
Első ránézésre csak Bale és Mariano "hiányzik".
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Keret:
Középpályások: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., D. Ceballos, Isco és Camavinga.
Ha Lucas hozza a hétvégi teljesítményét akkor az esetleges döntőben is játszhatna szerintem.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- flori
Remélhetőleg igaz. Nagyon nem csípem az ilyen családi kapcsolatokat, de most jót szólt a kis Davide. Carlo mester ezt Zizuba is beleverte keményen.Pad'em írta: Davide Ancelotti spoke to all players about the substitution policy of Carlo, as they had concerns. He convinced his father to make more substitutes earlier in the game in order to give confidence to the squad players. @abc_es
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Davide Ancelotti spoke to all players about the substitution policy of Carlo, as they had concerns. He convinced his father to make more substitutes earlier in the game in order to give confidence to the squad players. @abc_es
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Védők: Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo és F. Mendy.
Támadók: Hazard, Benzema, Asensio, Vini Jr. és Rodrygo.
estére
courtois---lucas,militao,alaba,mendy---ckm---vini,benz,asensio
carlo voltam
Támadók: Hazard, Benzema, Asensio, Vini Jr. és Rodrygo.
estére
courtois---lucas,militao,alaba,mendy---ckm---vini,benz,asensio
carlo voltam
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nekem is pont ez jutott eszembe, bár új kapusra szerintem nincs szükség. Elsősorban egy öreg rókára gondoltam akit fél évre kérnénk kölcsön.MorataMartin írta: Nem tudom ti, hogy vagytok vele de szerintem nagyon kellene még most télen hozni egy cserekapust és egy csere jobb hátvédet. Sem Nacho, sem Lucas nem megoldás, a kapuban pedig Lunin sem életbiztosítás. Legalabb fél évre kéne megoldani ezeket a posztokat. Kölcsönnel, vagy szabadon igazolható játékosokkal.
Egyébként Danilo épp padozik a Juvéban
Szerk: hoppá, most latom, hogy ő is sérült
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de szerintem nagyon kellene még most télen hozni egy cserekapust és egy csere jobb hátvédet. Sem Nacho, sem Lucas nem megoldás, a kapuban pedig Lunin sem életbiztosítás. Legalabb fél évre kéne megoldani ezeket a posztokat. Kölcsönnel, vagy szabadon igazolható játékosokkal.
Carvajalt már nem szabad opcióként kezelni, remélem a vezetőség is belátja és igazolunk oda valakit.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kéne nyomatni a fiatalokat a kupában. Marvin és társait, nem Iscot bakker..Leno16 írta: Gondolom Carlo mindenképpen nyerni akar valamit, úgy hogy szerintem végig erősebb csapattal fogunk nyomulni a kupában.
Csak ez nehogy, februárban legyen problémás, főleg ha a szuperkupát is komolyan akarjuk.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nekem is kezd betelni a pohár amúgy Carvajal sérüléseivel. Várható volt, hogy januárban/februárban lesz formahanyatlásunk, ilyenkor jó lenne a lehető legjobb csapattal kiállni. Szar, hogy folyamatosan fél megoldásaink vannak jobb hátvéd posztra fontos meccseken, illetve most már úgy is mondhatom, hogy fél szezonokon át.Pad'em írta: Vinicius, Benzema, Modrić and Mendy all have recovered and will play against Valencia. Only Jovic, Bale, Carvajal and Mariano will be unavailable. @marca
A csatárjaink is jól megfogyatkoztak... Bale meg kb. szóra sem érdemes, nem tényező, csak a fizuja, amivel gombolja a csapatot ezért a semmiért.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pad'em
Vinicius, Benzema, Modrić and Mendy all have recovered and will play against Valencia. Only Jovic, Bale, Carvajal and Mariano will be unavailable. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Gondolom Carlo mindenképpen nyerni akar valamit, úgy hogy szerintem végig erősebb csapattal fogunk nyomulni a kupában.
Csak ez nehogy, februárban legyen problémás, főleg ha a szuperkupát is komolyan akarjuk.
- halamadrid
Bocs, hülyeséget írtam. Modric és Mendy pihenőt kaptak.halamadrid írta: Kumma jó
Gondolom azért nem játszanak, mert nincs elég tapasztalatuk. A következő lépés az lesz hogy Case, Modric, Mendy, Militao stb. mind kezdenek. Na mindegy, a mester biztos jobban tudja.
(és bocs a dupláért is)
- halamadrid
Kumma jó
Gondolom azért nem játszanak, mert nincs elég tapasztalatuk. A következő lépés az lesz hogy Case, Modric, Mendy, Militao stb. mind kezdenek. Na mindegy, a mester biztos jobban tudja.
- Jim
Minden várakozásainkat alulmúlva még keretben sem lesz holnap Miguel és Blanco
Kiégtem
Kiégtem
- Pad'em
kodo írta:Csóri Vallejo ide sem fér be.Jim írta:
Ennyi Castillást még én sem kezdetnék
Ez nagyon merész lenne
Real Madrid have decided that if they sign a centreback, it will be a young player who learns from those ahead of him. Vallejo has no future at the club and must look for minutes elsewhere. @tgm46
Rüdiger igényeit sokalljuk. Törökök a héten Demiralt dobták be, hogy őt nézte ki Carlo.
- Jim
Nyugodtan, jó lenne, ha több használható fiatal feltűnnePad'em írta: De ha te megmondtad, hogy csak Miguel meg Blanco a szint onnan akkor nem kötözködöm
Róluk irtak a legjobbakat a spanyolok korábban
A többit is ki lehetne próbálni, mondjuk nekem sajnos nem úgy tűnik, hogy Carlo számolna bárkivel is a Castillából igazából
Csóri Vallejo ide sem fér be.Jim írta:Ennyi Castillást még én sem kezdetnékPad'em írta: Egy ilyen szimpi lenne: Lunin, Santos, Nacho, Rafa Marin, Miguel, Blanco, Camavinga, Fede, Peter, Mariano, Hazard.
Ez nagyon merész lenne