Serie A
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Serie A
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mai pletykak.
a milan contet akarja edzojuknek.
kilatasban van egy bonucci higuain csere ahol a milannak meg rakene tenni kb 20 milliot.
a milan contet akarja edzojuknek.
kilatasban van egy bonucci higuain csere ahol a milannak meg rakene tenni kb 20 milliot.
arsenal volt nagyon közel a télen hozzá. a mu szerintem nagyon pletyka volt.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kár, mert jó lett volna, ha kidobnak 70 millát a 30 éves Willianra.
Malcolm csak Dembele cseréjének megy szerintem.
Malcolm csak Dembele cseréjének megy szerintem.
De. Évekóta ráakarja sózni a Bordeux valamelyik csapatra.gaborz1 írta:Malcom?kodo írta:
Nem örülnék neki, jól is járhatnak vele. Willian meg ha be is vált volna max pár évig megoldás.
De ha igaz akkor Dembelének kakukk.
Nem ez volt az a figura akit tavaly a MU akart megvenni a Bordeauxtól? És a Videoton elleni EL selejtezőben nem mutatott ellenünk semmit?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Malcom?kodo írta:Nem örülnék neki, jól is járhatnak vele. Willian meg ha be is vált volna max pár évig megoldás.BBeno írta:na azt írják hogy a barca köpött bele a levesbe. magasabb pénzt ajánlottak az utolsó pillanatban és a bordeaux megvétózta a transzfert.
lehet elegük lett, hogy willian árát mindig visszadobta a chelsea?
Nem ez volt az a figura akit tavaly a MU akart megvenni a Bordeauxtól? És a Videoton elleni EL selejtezőben nem mutatott ellenünk semmit?
malcom ügynöke tegnap este óta barcelonában van. reméli hogy még ma lezárják az ügyet.
csak tudnám hogy miért ide írtam. azt hittem már a barca topicban vagyok.
csak tudnám hogy miért ide írtam. azt hittem már a barca topicban vagyok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Malcom has an offer of €3.5m a year + ad-ons from Barcelona.kodo írta:Nem örülnék neki, jól is járhatnak vele. Willian meg ha be is vált volna max pár évig megoldás.BBeno írta:na azt írják hogy a barca köpött bele a levesbe. magasabb pénzt ajánlottak az utolsó pillanatban és a bordeaux megvétózta a transzfert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem örülnék neki, jól is járhatnak vele. Willian meg ha be is vált volna max pár évig megoldás.BBeno írta:na azt írják hogy a barca köpött bele a levesbe. magasabb pénzt ajánlottak az utolsó pillanatban és a bordeaux megvétózta a transzfert.
na azt írják hogy a barca köpött bele a levesbe. magasabb pénzt ajánlottak az utolsó pillanatban és a bordeaux megvétózta a transzfert.
Meglepodnek ha Pogba arat ki tudnak gazdálkodni. Bar ha mellette elengedik Dybalat meg Higuaint es megtartjak Pjanicot akkor nagyon jól járnak.
Malcolm meg ha tenyleg nem megy akkor 40 millaert barki viheti.
Malcolm meg ha tenyleg nem megy akkor 40 millaert barki viheti.
Malcom will not arrive at Rome anymore, Bordeaux have withdrawn the authorisation.BBeno írta:malcom roma 32 + 4 millióért. bordeaux hivatalosan megerősítette. monchi nem szarakodik ezen a nyáron.
hát itt meg mi történhetett?
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
remélem lyuve bejut a béelldöntőbe ellenünk, nem kérdés, hogy mellik mez lesz rajtam, amikor bemegyek a lyuvésok közé meccset nézni
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
közben pogba megy vissza a juvéba
nem jött be neki murinnyó
nem jött be neki murinnyó
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
undert ne hagyd ki. elég penge a srác. kluivertnek ez tanuló év lesz. sokan vannak előre az tény. a fáraó is ott van még, vele is kitudja mi lesz.
Csak? Az kemény. Mintha télen az Arsenal lebegett volna a levegőben, de akkor valami 50-60 millióról írtak a lapok.BBeno írta:malcom roma 32 + 4 millióért. bordeaux hivatalosan megerősítette. monchi nem szarakodik ezen a nyáron.
Jól igazolnak, de lassan ki kéne szórniuk a fél támadószekciót. Rengetegen vannak. A Malcom - Dzeko - Kluivert hármas meg egész korrekt lesz. Bár azért még vannak jelöltek...
malcom roma 32 + 4 millióért. bordeaux hivatalosan megerősítette. monchi nem szarakodik ezen a nyáron.
hamsik azt nyilatkozta, hogy ancelotti maradásra bírta. lehet ez már egy régi nyilatkozat de csak most találkoztam vele. így akkor megy kínába.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Milan offenzívát indított Higuaínért.
Savicot vinné a Juve, gondolom akkor ha Pjanic megy.
Savicot vinné a Juve, gondolom akkor ha Pjanic megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
lapok szerint ha bonucci nem megy a psgbe akkor vida a psg célpontja.