Szerintem fölösleges...legyen Messi az elnök...és így legalább nem kell eligazolnia a Chelsea-beGT37 írta: Írják ki az elnökválasztást a szezon végére, minél hamarabb, ez a legfontosabb.
Real Madrid vs. Barcelona
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ja, értem.
hát nemtudom milyen értelmes edzőt lehetne télen elhozni. nekem konkrétan senki nem jut eszembe. v kukázni egyet vhonnan? ez sem jobb megoldás.
sztem messit kéne leültetni a vezetőedzői székbe. játékos-edző
hát nemtudom milyen értelmes edzőt lehetne télen elhozni. nekem konkrétan senki nem jut eszembe. v kukázni egyet vhonnan? ez sem jobb megoldás.
sztem messit kéne leültetni a vezetőedzői székbe. játékos-edző
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én nem, azért amit a túloldalt is írt vki. Ez a keret nem alkalmas más stílusú focira, csak ezt tudja, Klopp meg ettől megőrül Nem fogja tudni a saját stílusára alakítania a keretet, mert nem igazolhat senkit. És szerintem Klopp annál többre tartja magát minthogy vegetáljon egy eleve bukásra ítélt csapatnál. Akármennyire is érthető lenne ha jövőre meg utána való évben is döcögne a szekér, azér a szurkoló kényes állat, nehezen fogják viselni. Nemhiszem hogy ezt Klopp, vagy egy másik nevesebb edző bevállalja.Remy írta:Én most valamiért Kloppra látok esélyt
mondjuk sztem sokat nem oszt nem szoroz. Lenne egy új vezetőség, akik ugyanúgy lókakit se tudnak tenni a csapat sikerességéért. Mert attól hogy hoznak egy új sportigazgatót, szertárost, könyvelőt, még a pályán ugyanez a kiégett, lejtőn lévő csapat fog szaladgálni. Nemhiszem hogy attól hogy más lenne a vezetőség, majd szárnyrakapnak Xaviék. Veszteni nem vesztenek vele, de katasztrófa nem történik ha csak jövőre lesz választásGT37 írta:Írják ki az elnökválasztást a szezon végére, minél hamarabb, ez a legfontosabb.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Edzőt hozhatunk, csak játékosokra vonatkozik a tilalom.Toti írta:de várjatok már.
nem az van, h a barcelona nem igazolhat?
tehát, ha elküldik LE-t akkor edzőt attól igazolhatnak? v mikortól lép érvénybe az átigazolási tilalom?
de várjatok már.
tehát, ha elküldik LE-t akkor edzőt attól igazolhatnak? v mikortól lép érvénybe az átigazolási tilalom?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk így viszont érdekes lehet majd a City elleni BL meccs. Bár még messze van, de úgy látszik elég nagy probléma van most a barcánál, ebből hasznot húzhatnak, hasznot kell húznia az összes riválisnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Igazából mindegy, nem hiszem, hogy Lucho megéri a szezon végét. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Bartomeuék utolsó utáni próbálkozásként gyorsan kirúgják akár még az Atlético elleni meccs előtt. Bár ez annyira nem valószínű.karesz46 írta:Elnézést srácok, de nem értem tisztán ez mit is jelent. Mind a két meccset kellene nyerje, vagy elég ha csak az egyiket nyeri ?
Valószínűleg az Elche-t mindenképp megverik, hacsak Messi nem gondolja másképp.
A szezon hátralévő része engem annyira már nem izgat, ha a fele igaz azoknak a híreknek, hogy Lucho elveszítette a keretet, nem elégedettek vele a játékosok, satöbbi, satöbbi, akkor sok értelme nem lenne marasztalni, vele valószínűleg úgysem nyernénk semmit idén. Egy új edző meg tehetne gyorsan csodát, de nem hinném, hogy bárkit is el tudnánk hozni egy ilyen bizonytalan belső szituáció kellős közepébe. Ha kiírják az előrehozott választásokat még Lucho menesztése előtt, akkor meg pláne nem.
Írják ki az elnökválasztást a szezon végére, minél hamarabb, ez a legfontosabb.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nyáron talán,de évközben kétlem,hogy cserben hagyná a dortmundot főleg ahogy most állnak a Bundesligában.Remy írta:Én most valamiért Kloppra látok esélyt. Oké, mondott ezt-azt, de ez tudjuk, hogy semmit nem jelent manapság. Atletico megveri őket, és LE-nek meszeltek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én most valamiért Kloppra látok esélyt. Oké, mondott ezt-azt, de ez tudjuk, hogy semmit nem jelent manapság. Atletico megveri őket, és LE-nek meszeltek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mostmár nemsok értelme van LE-t kivágni,kit hoznának évközben helyette? Elnök váltásnak sem látom sok értelmét,ahogy a Sevilla sportigazgatója mindenki kikosarazza majd őket amíg él a bann.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Elnézést srácok, de nem értem tisztán ez mit is jelent. Mind a két meccset kellene nyerje, vagy elég ha csak az egyiket nyeri ?miro írta:Na,LE megkapta a két meccses ultit.
Remélem Torres eldönti már hétvégén.
Valószínűleg az Elche-t mindenképp megverik, hacsak Messi nem gondolja másképp.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Na,LE megkapta a két meccses ultit.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Deallui írta:Jó, de csak ha az első gólja után félmeztelen pózol egyet, a második után lekussoltatja a nézőket a harmadiknál meg odamegy Messi-hez és odaadja neki a könyvelője telefonszámát.Mike írta:egy 5-0-ás Real győzelem a Camp Nouban Ronaldo mesterhármassal?
Jó, de csak ha az első gólja után félmeztelen pózol egyet, a második után lekussoltatja a nézőket a harmadiknál meg odamegy Messi-hez és odaadja neki a könyvelője telefonszámát.Mike írta:egy 5-0-ás Real győzelem a Camp Nouban Ronaldo mesterhármassal?
- Mike
én amondó vagyok, hogy szenvedjetek még egy darabig, majd mi a bajnoki klasszikuson megbuktatunk akit csak akartok
egy 5-0-ás Real győzelem a Camp Nouban Ronaldo mesterhármassal?
egy 5-0-ás Real győzelem a Camp Nouban Ronaldo mesterhármassal?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Egyetértek, elnökségbuktatást akarok látni én is, most megengedett hogy kikapjunk!h3x0r írta:Meg ne probalj fogadni arra a meccsre
- Mike
bosszús, mert idén még nem emelték meg a fizujátGT37 írta:Van egy olyan teória, mely szerint Messi a vezetőségre akar nyomást gyakorolni azzal, hogy bekövette a Chelsea-t Instagramon. Ártalmatlan dolognak tűnik, de az időzítés az, ami valószínűleg nem véletlen.
h3x0r írta:Meg ne probalj fogadni arra a meccsreRemy írta:2 meccses ultimátum? Elchét még könnyen verik majd a kupában, de az Atletico ellen érdekes lesz. Ha tényleg edzőt akarnak buktatni, akkor az a 6.5-ös odds elég jól néz ki az Atleticora.
- h3x0r
Meg ne probalj fogadni arra a meccsreRemy írta:2 meccses ultimátum? Elchét még könnyen verik majd a kupában, de az Atletico ellen érdekes lesz. Ha tényleg edzőt akarnak buktatni, akkor az a 6.5-ös odds elég jól néz ki az Atleticora.
- Remy
- Kapcsolat:
2 meccses ultimátum? Elchét még könnyen verik majd a kupában, de az Atletico ellen érdekes lesz. Ha tényleg edzőt akarnak buktatni, akkor az a 6.5-ös odds elég jól néz ki az Atleticora.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots