ennyit Európaban nem fog senkitől kapni. mire fel ez a nagy mellény?petiamadridista írta:Pofátlanul hangzik Carrascotól az a 9.5, de nem tudjuk Kínában mennyiért bohóckodik.
okosabb spílernek gondoltam. de ezt már cáfolta a Kínaba igazolással.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. január 30., szerda 19:07
ennyit Európaban nem fog senkitől kapni. mire fel ez a nagy mellény?petiamadridista írta:Pofátlanul hangzik Carrascotól az a 9.5, de nem tudjuk Kínában mennyiért bohóckodik.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. január 30., szerda 18:23
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. január 30., szerda 18:14
Nincs benne hiba. Ment is aláírásbadannen írta:Solari: "It seems that Pep's words are a deliberate omission, but we will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. január 30., szerda 17:43
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. január 30., szerda 17:38
Jaha sry.Így visszaolvasva értelmetlen, vagy félreérthető amit írtam. Nyilván tudom, hogy ott van.BBeno írta:hogy mi? már egy éve ott van. most éppen eljönni szeretneSteve írta:Ez a Carrasco is..
Pedig szerintem jó játékos.No mindegy, megy a kínai süllyesztőbe ő is.
milan is és az arsenal is szeretné de pénze egyiknek sincs
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 30., szerda 17:22
Milannak van, de Carrasco 9,5 milliós fizetést kér, kissé pofátlan.BBeno írta:
milan is és az arsenal is szeretné de pénze egyiknek sincs[/color]
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 30., szerda 17:20
hogy mi? már egy éve ott van. most éppen eljönni szeretneSteve írta:Ez a Carrasco is..
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. január 30., szerda 17:19
az Arsenal meg akarja venni, nem?Steve írta:Ez a Carrasco is..
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. január 30., szerda 17:15
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. január 30., szerda 15:04
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. január 30., szerda 15:02
dannen írta:Solari: "It seems that Pep's words are a deliberate omission, but we will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 30., szerda 12:44
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. január 30., szerda 10:41
Ő lesz a mi last minute igazolásunkRealista24 írta:Real Madrid have set their eyes on Eintracht’s attacker, Luka Jovic (21). Real Madrid are looking for a forward sho can compliment Benzema. [as]
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2019. január 30., szerda 10:28
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. január 30., szerda 10:25
Te most ezzel ásni akarod a kedvencedet?MorataMartin írta:Morata 2016 augusztusában: „A világ legjobb klubjában vagyok, a klubban, amely 11 európai kupát nyert, és remélhetőleg még sokat fog... Madridista vagyok, alig várom, hogy újra a Bernabéuban játszhassak.”
Morata 2017 szeptemberében a Sporting Lisszabonnak lőtt gólja után: "A célom az, hogy itt legyek sikeres, és ezért dolgozom. Így szeretném folytatni, gólokat akarok lőni. Egy ilyen gól a BL-ben hazai pályán gyerekkorom óta az álmom volt.”
Morata 2017 januárjában: „Amikor fiatalabb voltam, a családommal jártunk a Bernabéuba. Emlékszem, egy El Clásico alkalmával azt mondtam édesapámnak: ’Egy nap én is pályára lépek majd itt egy ilyen mérkőzésen’. Most, hogy mindez megvalósult, azt tudom mondani, hogy ez az egyik legcsodálatosabb érzés, amit az ember megtapasztalhat. Igaz, hogy a Juventusnak is hihetetlen stadionja van, de ez a Santiago Bernabéu… Látod a fotókat és libabőrös leszel. Mindig is erről álmodtam, és elég szerencsés vagyok, hogy mindez valóra válhatott.”
Csak arra reflektálva hogy mit mondott most: "„Kölyök korom óta, mikor még csak labdaszedő voltam a stadionban, arról álmodtam, hogy egyszer a klubért futballozhassak. Mindig órákkal korábban kijöttünk, mai napig jó felidézni, ahogyan Édesapámmal a bejáratnál várakoztunk a mérkőzések előtt."
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2019. január 30., szerda 10:20
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. január 30., szerda 9:50
És Luca Zidane kapuban.de ha összejönne és visszahoznánk lucas silvát akkor meglehetne a kezdőben a luka-luka-lucas-lucas négyes.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2019. január 30., szerda 9:29
Vagy a Barca után nálatok is az L.L. Junior.babaking írta:Összeál az LLL. A Lukita Luca Lucas támadótrió
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 30., szerda 8:49
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. január 30., szerda 8:40
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem