Én is szerettem volna, ha többet van nálunk a labda, főleg hazai pályán..de a Bayernnek az egész szezont nézve 71%-os a labdabirtoklása, ebben egyszerűen nem lehet versenyezni velük, egy olyan 40% már tök jó lenne szerintem, de főleg egy 75%-os ziccerkihasználás lenne jó
Valahogy így!
a BM kétszer olyan nehéz lesz.még kevesebbet lesz nálunk a laszti és még kevesebb ziccerünk is lesz. azt mondom talán még 1 gólt rúgni is kevés lesz.
Annál az első félidei 25%-nál nem hiszem, hogy alul tudjuk majd magunkat múlni; Allianz Arena ide vagy oda! Az a 3-4 ziccer meg ott is meglesz, mint ahogy mindig is megszokott lenni, a kérdés az, hogy hogyan gazdálkodunk majd velük! Az
első 15 percben még érezhetően tele volt a gatya, ugyanakkor ez, meg a múlt heti eredmény talán végre megnyugtatja a lelkeket illetve a fejeket (vagyis továbbra is tisztelni kell őket, de nem kell besz@rni tőlük, mert ők is foghatók) --> kellő
önbizalommal, megfelelő hozzáállással és az egészséges gálacsapattal ahogy a bajorok, úgy mi is jobbak lehetünk majd a német visszavágón! Arról nem is beszélve, hogy a Schalke elleni 1-6 óta még mindig nem láttam igazán jó játékot a srácoktól, max. fegyelmezettet --> pont most lenne itt az ideje a kettőt ötvözni!
Ők jövő héten az életükért harcolnak majd,
Elvileg mi is! :Đ
a két középső védő a kibikázott, vagy nevetséges ívelésekkel teli pontatlan szarjukkal gyönyörűen hozzájárultak a bayern labdabirtoklásához. (hozzáteszem, hogy az a kp-s, aki nem megy üresbe kérni a labdát, az is elmehet a gcibe. meg ancelotti, hogy teljességgel ez a taktika, aztán vagy elég lesz, vagy nem.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Még nem tudunk többet, én így írnám.
Idén a játékban nem vártam óriási előrelépést, de azért mégis kaptunk valamit.
Valóban; hibák vannak bőven, ahogy a felvetés is jogos és abszolút adom hehe; de abban egyetértek Realistával, hogy idén már nem kell csodát várni. Esetleg jövőre, ahol már nyilván többet kell mutatni minden téren, kíváncsi leszek rá!
ha kiesünk, akkor céronaldo és dimaria lesz a hibás, ez nem is kérdés. az ilyeneken múlik egy trófea.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iszonyat mérges vagyok DM-re...előttem a kép, ahogy ketten is kérik a labdát, középen talán Karim állt 8 méterre a kaputól tök üresen
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Soktényezős dolog ez. Nézz rá a padunkra. Sokat jelentett volna tegnap, ha lett volna egy Jesé, Khedira duónk. Páran már lépni nem tudtak, annyit melóztak.
Nyilván a 2 ziccer magáért beszél, de azért vegyük észre, hogy tegnap is alapból hátrányból indultunk --> temérdek hiányzó (emiatt quasi gyakorlatilag félig csonka keret) köztük a 2 legjobbunk bicebóca, csere felejtős, a csapatjáték messze elmarad a bajorokétól stb., ennek ellenére tisztességgel helytálltak a fiúk a héten már másodjára! Egy szó, mint száz a szerencsére is nagy szükség van egy ilyen párharc során, az meg nyilván annak van, aki tesz is érte (bízzunk benne, hogy jövő héten is lesz)!