Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
“Well, you cannot go to eat at a €100 restaurant with just €10 euro in your pocket, can you?”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bale-t a hátam közepére sem kívánom, de ha nem sikerült megszabadulni tőle az utolsó évére, akkor hátha egy új edzővel egy utolsó évet legalább úgy lehoz, mint most a Spursben. Azért abból lehetne profitálni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Gondolom Bale meg nincs gyorslistán
Eljön a kegyvesztettek ideje. Ödegaard, Ceballos, Mariano, Bale... lesz itt megújulás
Gyanítom nem pont a két leginkább kiégett kiöregedett emberét vinné magával, akiket már nálunk se nagyon használt Esetleg Asensiora lehetne esély, neki valamiért nem engedte el a kezétRemy írta: Pedig lehet jól járnánk, ha menne a Juvéhoz, ha innen megy. Lehet sikerülni elboltolni 1-2 játékost oda. Isco, Marcelo, Ase...
Eljön a kegyvesztettek ideje. Ödegaard, Ceballos, Mariano, Bale... lesz itt megújulás
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ödegaardnak írt, aztán visszahívta az smst.füst írta: Sztem Marianonak még nem szólt, majd az utolsó percekben .
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig lehet jól járnánk, ha menne a Juvéhoz, ha innen megy. Lehet sikerülni elboltolni 1-2 játékost oda. Isco, Marcelo, Ase...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Sztem Marianonak még nem szólt, majd az utolsó percekben .
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mondasz valamit...sztm ha rögtön bekezdene egy másik csapatnál, azt zokon vennék még páran. Persze Zidane döntése, de inkább tűnik ez nekem pihenésnek, mármint ami most jön.Pad'em írta: Én akkor leszek igazán szomorú ha elmegy rögtön a Juvéhoz. Sky már erről ír, hogy Agnelli emberei tegnap már Madridban voltak. Álmodoznak csak, ZZ elmegy sztem pihenni egyet.
Tegnap állítólag egyesével felhívta a játékosokat közölni a hírt.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Én akkor leszek igazán szomorú ha elmegy rögtön a Juvéhoz. Sky már erről ír, hogy Agnelli emberei tegnap már Madridban voltak. Álmodoznak csak, ZZ elmegy sztem pihenni egyet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- füst
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a következő szezonban meg is tudjuk miért.Így volt vele a kopasz is
- ziro4vr
Így volt vele a kopasz is.füst írta: Akik érdekelnek ebből a csapatból, azok már 30 környékén vannak vagy rég azon túl.
Elő lehet emiatt venni, én speciel nem tudom, körbenézek a mai piacon, körbenézek az elmúlt 2-3 év igazolásai, tehetségei között, nyomok egy Drake mémet és inkább maradok a jól beváltnál.
Nem illik.
- Mickey
Na és természetesen a vadló, a walesi csődör, Tiger Woods legfőbb riválisa....Gareth Baleziro4vr írta: Fantasztikus hogy azon kell vitázni hogy Conte vagy Allegri, közben meg a kopasz elmegy. Szakmailag kevésbé fáj de érzelmileg azért na, Marcelo is megy, sztem Ramos is, még akár Varane is.
Azért majd eljátszom R24et és pár kommentet innen visszanézek akik ZZ-t szidták hogy mi lesz a mondás Conte 352-je alatt.
Allegri egy konzervatív kezelés a sebre, amíg itt van a CKM meg Benzema és inkább őt mondanám, aztán 1-2 év múlva ha rebuild, akkor inkább egy Tuchel vagy egy Klopp csinálja meg mint Conte.
Talán ha búcsút intene nekünk....érzelmileg ezt nehezen lehetne feldolgozni.
De semmi pánik, itt van Hazard, ő helyre billenti a dolgok lelkületét
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- füst
Nekem teljesen mindegy ki jön, ZZ távozásán is egész könnyen túllendültem, november óta azért volt idő erre felkészülni és elfogadni.
Inkább az a bánatom, hogy az összes fiatalunk sótlan, egyikért se izgulok hogy mi lesz velük, tök érdektelenek számomra. Akik érdekelnek ebből a csapatból, azok már 30 környékén vannak vagy rég azon túl.
Inkább az a bánatom, hogy az összes fiatalunk sótlan, egyikért se izgulok hogy mi lesz velük, tök érdektelenek számomra. Akik érdekelnek ebből a csapatból, azok már 30 környékén vannak vagy rég azon túl.
- ziro4vr
Fantasztikus hogy azon kell vitázni hogy Conte vagy Allegri, közben meg a kopasz elmegy. Szakmailag kevésbé fáj de érzelmileg azért na, Marcelo is megy, sztem Ramos is, még akár Varane is.
Azért majd eljátszom R24et és pár kommentet innen visszanézek akik ZZ-t szidták hogy mi lesz a mondás Conte 352-je alatt.
Allegri egy konzervatív kezelés a sebre, amíg itt van a CKM meg Benzema és inkább őt mondanám, aztán 1-2 év múlva ha rebuild, akkor inkább egy Tuchel vagy egy Klopp csinálja meg mint Conte.
Nem illik.
Én is, nem értem a kopaszt, de mindig is szélsőséges volt.sebydani írta: Végtelenül szomorú és csalódott leszek, ha tényleg megy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Végtelenül szomorú és csalódott leszek, ha tényleg megy.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ___Samy___
Áhh, en mar nem ertem ezt az egeszet. Egyre tobb helyen olvasni, sajnos ez mar nem kacsa.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mickey
Na, de ezt a fenékért nem lehet előbb....húzzák itt a mézesmadzagot.
Na mindegy, ha igaz, akkor köszönjük a munkát !
Jöjjön aminek jönnie kell, aztán kezdjünk bele némi takarításba a csapatot illetően.
Na mindegy, ha igaz, akkor köszönjük a munkát !
Jöjjön aminek jönnie kell, aztán kezdjünk bele némi takarításba a csapatot illetően.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zidane is leaving Real Madrid because he didn't like when Perez leaked the info about Zizou getting sacked if he doesn't win the CL. [@lamacope]
Nekem ez kacsa, meg az egész. Nem lehet igaz.
Kroos és Karim mást mondott.
Nekem ez kacsa, meg az egész. Nem lehet igaz.
Kroos és Karim mást mondott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na hihetetlen.
Eddig tudta tartani a pletykát hogy marad, aztán mégis vége........
Eddig tudta tartani a pletykát hogy marad, aztán mégis vége........
- Pad'em
Allegri has said ‘YES’ to Real Madrid. The official announcement is not a matter of days, but a matter of hours. The Italian coach is very excited for the move. @abc_deportes
Zidane has already said goodbye to his players and they're all deeply sad. The whole squad is in a moment of crisis. @javiherraez []
Zidane has already said goodbye to his players and they're all deeply sad. The whole squad is in a moment of crisis. @javiherraez []