Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 20:31

Csabi írta:pedig úgy tudtam, hogy itt bastian is meg kroos is álomjátékoskategória nálunk. már amit az elmúlt hetekben, hónapokban olvasgattam.

Addig lennének amig ide nem igazolnak,aztán középszerűvé változnának hamar a drukkerek szemében. Ez egyfajta madrid drukker szokás.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 23., szerda 20:25

Döntetlenre nyomtam, kissé pesszimista vagyok bevallom, az elmúlt meccsek játékát figyelembe véve kevés esélyt látok a győzelemre.
Szerintem az lesz, hogy az elejét nagyon megnyomjuk és baszunk egy gólt, aztán a tömérdek helyzetből egy sem megy be, majd elfáradunk, a Bayern feljön és kiegyenlítenek.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. április 23., szerda 19:55

Prométheusz írta:
chronic írta:Vészesen közeleg a meccs. Reszketés on. Baszki, az év legfontosabb meccse jön, meg kell dögölni a pályán, veletek vagyunk fehérek!! :box:
csigavér! az év legfontosabb meccse Lisszabonban lesz :D
Úgy legyen!
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. április 23., szerda 19:41

chronic írta:Vészesen közeleg a meccs. Reszketés on. Baszki, az év legfontosabb meccse jön, meg kell dögölni a pályán, veletek vagyunk fehérek!! :box:
csigavér! az év legfontosabb meccse Lisszabonban lesz :D
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 23., szerda 19:34

és kezd náluk rafinha :salute: :salute: :iszunk: :iszunk: :box: :banplz:
Nem illik.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 23., szerda 19:30

nézegessétek a '12-es első 20 percet... :mrgreen: aztán nyomjátok ki vége a meccsnek. :lol: :lol:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 23., szerda 19:28

Faust írta:Ahogy mondod hehe, báj báj Madrid. :lol:
télleg bazz :lol:

frajd, vagy ki, azaz :lol:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 23., szerda 19:28

hunmadridista írta:Csak egyet kérek...Illaramendi és Alonso ne legyen egyszerre a kezdő csapat közelében, mert akkor fölösleges is kiállni...borzasztóan lassúak mindketten...
Nekem továbbra sincsenek jó megérzéseima mai meccsel kapcsolatban...a legfontosabb pillanatokban a csapat folyamatosan pofán köp minket...remélem ma nemcsak a mez fut ki a pályára...
nekem egyre jobb érzéseim vannak..szerintem meglepjük őket, mire iván felébred a tupírozás után, lehet kettővel megyünk
Nem illik.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. április 23., szerda 19:27

Ahogy mondod hehe, báj báj Madrid. :lol:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 23., szerda 19:25

Csak egyet kérek...Illaramendi és Alonso ne legyen egyszerre a kezdő csapat közelében, mert akkor fölösleges is kiállni...borzasztóan lassúak mindketten...
Nekem továbbra sincsenek jó megérzéseima mai meccsel kapcsolatban...a legfontosabb pillanatokban a csapat folyamatosan pofán köp minket...remélem ma nemcsak a mez fut ki a pályára...

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 23., szerda 19:25

na.

tehát akkor.

BÁÁÁÁÁÁJ...

őőőő izé

MAAAAADRID, MAAAAAAADRID

:iszunk: :cheers: :happy:

tippem:
kiütéses győzelem, benzema dupla, és még valaki, easy 3:0
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. április 23., szerda 19:26-kor.
Kép
Kép
Kép

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. április 23., szerda 19:25

Én győzelmet várok, sőt egy vártnál könnyebb sikert, ami még nem dönti el a párharcot, de lényegesen jobb helyzetbe kerülünk. 2-0, vagy 3-1 a tippem. Ez a Bayern azért lényegesen lassabb mint a Barca volt, a játékosok kevésbé jobbak 1-1-ben...
Ne legyen kiállítás, illetve a két intelligens védőnk ne hozzon össze ártalmatlan szituban 11-est, és akkor meglesz.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. április 23., szerda 19:22

Így-így!!!!! :agree:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. április 23., szerda 19:21

Vészesen közeleg a meccs. Reszketés on. Baszki, az év legfontosabb meccse jön, meg kell dögölni a pályán, veletek vagyunk fehérek!! :box:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 23., szerda 19:12

realistahuni írta: Bastian sokat volt sérült ebben a szezonban, nem tudom mennyire lesz ma komoly fegyvertény, ő sem a gyorsaságáról híres de rendkívűl inteligensen játszik, és ő szervezi az egész kp-s mozgást és védekezést.
Plusz jól érkezik a kapu elé ő is, lásd Arsenal vagy MU ellen ...Xabi bealszik, és ott is a gond..figyelni kell. Kroosra meg ki kell lépni, tud lőni a srác.
Nem illik.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 23., szerda 19:10

A Schalke elleni 1-6 óta nem igazán brillírozott a csapat egyik meccsén sem, épp itt lenne az ideje egy extra jó, egyben eredményes játéknak ma este a fiúktól! B-) Valamiért jó megérzéseim vannak, aztán majd meglátjuk ... :mrgreen: Mindenesetre nagyon szorítok a srácoknak (remélem ma mindenki a jobbik arcát mutatja majd :Đ ) és Carlonak is; szóval Hala Madrid (meg tudják csinálni)! :lilasalas: :cheers: :lilasalas:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 23., szerda 19:06

pedig úgy tudtam, hogy itt bastian is meg kroos is álomjátékoskategória nálunk. már amit az elmúlt hetekben, hónapokban olvasgattam.
Hát Kroos tényleg az, ma is villanthat, a hosszú passzai, a meglátásai kiválóak, ráadásul a mi védelmünk bőven kapható arra, hogy ziccerben hagyja a három támadó valamelyikét. Bastian sokat volt sérült ebben a szezonban, nem tudom mennyire lesz ma komoly fegyvertény, ő sem a gyorsaságáról híres de rendkívűl inteligensen játszik, és ő szervezi az egész kp-s mozgást és védekezést.

Amúgy meg hiába futja szét a középpályájukat Modric meg Dm, ha ők a labdát futtatják mi meg az után ...
Épp ez az, hogy zavarni kell őket, mert nem kifejezetten gyors és fordulékony játékosok, én azt mondom meg lehetne őket lepni egy-egy jó letámadással, mert nem azok az Iniesta féle kp-sok akik 3-4 ember szorításában is meg tudnák jól játszani a labdát kis területen.

Na jó taktikusságbú ki, megyek lehűtöm a söröket inkább. :Đ

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. április 23., szerda 19:00

Amúgy meg hiába futja szét a középpályájukat Modric meg Dm, ha ők a labdát futtatják mi meg az után ...

Ez nyilván arról szólt, amikor nálunk van a labda. Alapesetben azt várom, hogy visszaállunk (legalábbis erre leszünk kényszerítve), majd igyekszünk gyorsan befejezni a támadásokat. Reményeim szerint viszont nem csak az előrevágott labdákból fog ez állni, hanem megpróbáljuk párszor földön is kihozni a labdát, ilyenkor pedig kulcsfontosságú lehet, hogy a visszatámadó Bayern középpályások közül egyet-egyet képesek legyenek megverni egy az egyben Modricék, és lehessen indulni a "csupasz" védelemre. Ebben látom a legkomolyabb sanszunkat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 23., szerda 18:45

realistahuni írta:Még egy valamiben azért titkon reménykedek. Ez a Bastian-Martinez-Kroos kp nekem elsőre nem tünik olyan hú de ijesztőnek, ha minden klappolna akkor Modric és DM szét kellene fussa őket, 1v1-be verhetőek mind. Azt se igazán látom valószinünek, hogy kipasszolgatnak ők minket hárman és kényszerítőből megteremtik a helyzetet, egyszerűen nem elég gyorsak ahhoz. Itt a széleket fogja erőltetni Pep ma én azt mondom, ott vannak olyan emberek akik megbonthatják a védelmünket és megteremthetik a gólhelyzetet. Rögzített szitukból ugye ha a barca veszélyes tudott lenni, akkor bárki az lehet, attól még tartok, viszont ma a győzelemhez azt mondom kellene egy jó DM, Modric és egy ütős Benya aki beveri amit lehet.
Kíváncsi vagyok milyen mértékben cáfol rám a meccs, igazából tűkön ülök már, egész nap csak ezen járt az agyam, illetve azon, hogy hogyan lehetne elbaszni az időt minél jobban a meccsig. :mrgreen:
eddig is a szélen erőltették igazán a támadásaikat. Lehetetlen Messinél nélkül nem ezt csinálni, egyszerűen előre nincs olyan mozgékony emberük, viszont ez talán sokkal jobb nekik így, mert szélen brutálisan jók, középen jól tartják a labdát, több jó lövőjük van(próbálkoznak távolról) és van akinek lehet a fejére nyomni a beadásokat is. Amúgy meg hiába futja szét a középpályájukat Modric meg Dm, ha ők a labdát futtatják mi meg az után ...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. április 23., szerda 18:45

Modric és DM szét kellene fussa őket, 1v1-be verhetőek mind.
Konkrétan én a sorsolás óta ebben látom a sanszunkat. Ennek a két embernek kell ma minden eddiginél nagyobbat játszania. Di María is képes bárkit megverni, de Modric az alacsony súlypontjával, kifogástalan technikájával, hajszálpontos passzaival és gyilkos meglátásaival képes lehet lenullázni a Bayernt. Nagyon bízom a horvátban.

Persze önmagában az Ő jó teljesítménye nem elég, elöl nagyon koncentráltnak kell lenni és a lehető legmagasabb százalékban értékesíteni kell a helyzeteinket.

Amúgy nagyon bizakodok, nem is vagyunk esélytelenek, de reálisan nézve jelenleg sajnos előrébb tartanak a németek, x-re, vagy szoros vereségre számítok. Aztán cáfoljanak rám a fiúk.

bastian is meg kroos is álomjátékoskategória nálunk.
Szerintem mindkettő nagyon komoly játékos, itt a sebességük miatt lehetnek bajban. Nálunk egy DM, Modric vagy esetleg Pogba mellett azért bőven elégedett lennék mindkettőjükkel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Vissza: