OFF
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: OFF
+1Fenomen írta:Automata sokkal jobb, mint a manuális, most már. Pl. a BMW-nek, meg a Volvonak, Audinak, 7-8 fokozatú automata váltói vannak, amikkel sokkal több üzemanyagot meg lehet spórolni.
Szerintem is jobb, és van olyan automata váltó is mint pl az enyémben, hogyha nem nyomod be a gombot akkor te magad válthatsz felfelé és a kocsi csak visszafelé vált amikor lámpánál vagy akármi miatt meg kell állnod vagy lassítasz. Szóval a többi helyen és helyzetben viszont úgy váltogathatsz te is felfelé ahogy akarsz (és persze kell). Én így jobban szeretek vezetni, sokkal nyugisabb. De persze aki hozzászokott ehhez vagy az állandó fel/le váltáshoz azt nehéz meggyőzni a másik előnyeiről. (egyik alkalommal amikor nyáron elvittem a főnökömet az egyik munkahelyről a másikba akkor ő is megjegyezte: furcsa h nem váltogatok "nem jár a kezem", ő pl szeret váltogatni, bár kocsija az épp nem volt amíg ott voltam! )
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Eloszor is Boldog Uj Evet Kivanok minden kedves Madridista testveremnek!
Masodszor meg ismet rajottem, hogy milyen egy korcs vilagban elunk.
Roviden annyi a tortenet, hogy az utobbi 6 evben ugyan azzal a 15-18 fos tarsasaggal szilvesztereztem. Otszor csinaltunk valakinel hazibulit, egyszer meg a velencei tonal voltunk 3 napot (eletem egyik legjobb hetvegeje volt). Ugy szokott lenni, hogy mindenki hoz kajat meg piat es egy jot bulizunk. Iden viszont osszesen egy ora volt az igazi buli 10 es 11 kozott, 1 korul meg 4-en probaltunk tancolni mig a tobbiek az okostelefont nyomogattak. Erted, egesz nap semmi dolguk nincs, otthon doglenek, filmet neznek es meg ilyenkor is azt a sz.rt nyomkodjak. (pedig nekem is van, de eszembe se jutott elovenni) Fel 2-kor meg vagy 5szor szoltak, hogy csendesitsem le a zenet, mert a tarsasag egyik fele nem tud aludni, a masik fele meg nem tud beszelni kb 4 meteres tavolsagban. Ilyet se lattam meg.. Es a legrosszabb, hogy eselyem se volt lereszegedni...
Masodszor meg ismet rajottem, hogy milyen egy korcs vilagban elunk.
Roviden annyi a tortenet, hogy az utobbi 6 evben ugyan azzal a 15-18 fos tarsasaggal szilvesztereztem. Otszor csinaltunk valakinel hazibulit, egyszer meg a velencei tonal voltunk 3 napot (eletem egyik legjobb hetvegeje volt). Ugy szokott lenni, hogy mindenki hoz kajat meg piat es egy jot bulizunk. Iden viszont osszesen egy ora volt az igazi buli 10 es 11 kozott, 1 korul meg 4-en probaltunk tancolni mig a tobbiek az okostelefont nyomogattak. Erted, egesz nap semmi dolguk nincs, otthon doglenek, filmet neznek es meg ilyenkor is azt a sz.rt nyomkodjak. (pedig nekem is van, de eszembe se jutott elovenni) Fel 2-kor meg vagy 5szor szoltak, hogy csendesitsem le a zenet, mert a tarsasag egyik fele nem tud aludni, a masik fele meg nem tud beszelni kb 4 meteres tavolsagban. Ilyet se lattam meg.. Es a legrosszabb, hogy eselyem se volt lereszegedni...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
h3x0r írta:R.M.C.F, te hogy hogy meg jozan vagy?
Ilyenkor nem iszom. A szilveszter az komoly dolog, nézem a saskabarét.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Boldog Új Évet Kívánok Ukrajnából skacok, Hala Madrid! :igyunk:
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
Automata sokkal jobb, mint a manuális, most már. Pl. a BMW-nek, meg a Volvonak, Audinak, 7-8 fokozatú automata váltói vannak, amikkel sokkal több üzemanyagot meg lehet spórolni.
Másik: automata kocsi esetében is te váltod a fokozatot, de jobb lábbal. Ha például előzni akarsz automatával, lepadlózod a kocsit, az meg visszavált magától.
Másik: automata kocsi esetében is te váltod a fokozatot, de jobb lábbal. Ha például előzni akarsz automatával, lepadlózod a kocsit, az meg visszavált magától.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Síííííírok "Ez valami nagyon menő bor" "Hú geci, ez debrői, abban a pillanatban debrői" Ezeket kb minden bulin vagy találkozásnál elmondjuk haverokkal___Samy___ írta:BUÉK srácok
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De, fogunk. Ha valaki ilyet lat, nyugodtan dokumentálja.Santi írta:A bekeretezett dolgokra szeretném felhívni a figyelmet...
...és egyben megkérdezni, hogy nem lehet ezzel kezdeni valamit?
Nem hiszem, hogy bárki kételkedne, de azért a linkek, hogy nem kamu a kép:
'dom
'dista
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Adjon az Isten szerencsét,
szerelmet, forró kemencét,
üres vékámba gabonát,
árva kezembe parolát,
lámpámba lángot, ne kelljen
korán az ágyra hevernem,
kérdésre választ ő küldjön,
hogy hitem széjjel ne dűljön,
adjon az Isten fényeket,
temetők helyett életet -
nekem a kérés nagy szégyen,
adjon úgyis, hanem kérem.
Minden Real,(és nem Real), szurkolónak kívánok gólokban gazdag,banmentes BOLDOG ÚJ ÉVET!
szerelmet, forró kemencét,
üres vékámba gabonát,
árva kezembe parolát,
lámpámba lángot, ne kelljen
korán az ágyra hevernem,
kérdésre választ ő küldjön,
hogy hitem széjjel ne dűljön,
adjon az Isten fényeket,
temetők helyett életet -
nekem a kérés nagy szégyen,
adjon úgyis, hanem kérem.
Minden Real,(és nem Real), szurkolónak kívánok gólokban gazdag,banmentes BOLDOG ÚJ ÉVET!
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A bekeretezett dolgokra szeretném felhívni a figyelmet...
'dom
'dista
'dom
'dista
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Marky írta:amikor a határban megyek, akkor érezni ezt legjobban. legújabb mercik és audik próbálnak előzni 100-as tempónál, de alig tudnak besurranni elém az autómatával, mert nem tudják, hogyan kell visszaváltani. az a baj automata váltóval nincs oktatás és tényleg olyan érzése van az embernek, mintha csak élőben játszana NFS-t.peti_madrid írta:Nem azt mondom, hogy egy automatás kocsi tulajdonosa szarul vezet, mert nem, de az az igazi, mikor te kapcsolgatsz a sebességek között, nem pedig magától a verda.
Nagyon komoly automata váltó elektronikák vannak már,úgy váltanak mint az álom akár a vezetési stilusodat is betanulják pikk pakk..... Az automata váltónak számtalan előnye van a manuálissal szemben,igaz a vezetési-kapcsolási élmény elmaradhat....bár a legtöbb már variálható,sport,téli vagy szekvenciális stb.....ott kapcsolgathatsz ész nélkül mint egy versenyző.
Egy városi dugóban pl az automata hálás mint a keverékkutya,a manuális meg egy nyűg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csak versenyzés meg a 200-zal repesztés nem közútra való. Aki sebességet akar, vonuljon félre, vannak versenypályák, elhagyatott utak, régi repterek.Marky írta:amikor a határban megyek, akkor érezni ezt legjobban. legújabb mercik és audik próbálnak előzni 100-as tempónál, de alig tudnak besurranni elém az autómatával, mert nem tudják, hogyan kell visszaváltani. az a baj automata váltóval nincs oktatás és tényleg olyan érzése van az embernek, mintha csak élőben játszana NFS-t.
Jók ezek az elektrotechnikai/biztonságtechnikai újítások, növelik a közlekedés biztonságát, csak ugye egyelőre a jó minőség az egy átlagember számára elérhetetlen. Addig is jó lenne kiszorítani valahogy pár idiótát az útról, akik azt hiszik ők a legjobb sorőrök a világon, aztán meg más életét kockáztatják. Lehet öregapósan, meg konzervatívan hangzik, de ennek ez a rendje.
*nem pont ehhez az idézethez kapcsolódik, csakhogy mégis melyik téma, amihez hozzászólok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. december 31., kedd 15:15-kor.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ha van 10 percetek a témára, ezt is érdemes megnézni: Chris Gerdes: A jövő versenyautója -- 240 km/h, sofőr nélkül!Higuain írta:http://en.wikipedia.org/wiki/Google_driverless_car
azt hiszem ez itt pár embert érdekelhet talán mégsem akkora scifi amiről beszéltek
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Köszi mindenkinek, megpróbálom a legjobbat kihozni belőle.realistahuni írta:Jó kis vas az Gabi, ne kíméld.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
http://en.wikipedia.org/wiki/Google_driverless_car
azt hiszem ez itt pár embert érdekelhet talán mégsem akkora scifi amiről beszéltek
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez