Nas írta:Én épp ellenkezőleg gondolom. Mourinho rá fog ***ni erre a taktikára. Amit leműveltek az hányinger volt. Ezt elfogadják a Chelsea szurkolók? Végig bekkelés és 0 helyzet. Vér gyenge ez a Chelsea és ha tovább is jutnának, ezeket megeszik a döntőben.
Szerintem meg zseniális. Értem én ,hogy sokak szerint csak az a futball ha valami brazil bohóc gyerek csinál három haszontalan cselt aztán bukfencezik 8at, de számomra ugyanolyan öröm nézni ha valaki teljesen megfojtja az ellenfél játékát.Ezt itt Madridban nem lehetett és nincs is szükség ilyenre, ezért ment Mourinho haza, ő ehhez ért ezzel fognak trófeákat nyerni...ez az elsődleges, nálunk is ez kéne legyen, először jöjjenek a trófeák aztán lehet koncentrálni arra ,hogy tetszetősebben játsszunk.
Nem volt Hazard, aki náluk olyan kb mint nálunk CR...rámentek a 0-0ra és basszameg megcsinálták...Messze a legszervezettebb és legjobban védekező csapat a világon.Az meg ,hogy a Chelsea szurkolók mit szólnak hozzá...Téged érdekelt a 2011-es kupadöntő után,hogy bekkeltünk? A történelem könyvekben a győztesek maradnak meg, nem a szimpatikus szépen játszó csapatok, ha a győztes csapathoz szép játék is párosul akkor az tényleg jó, de egyébként meg csak egy szimpatikus vesztes lehetsz mint az Arsenal vagy a Dortmund...
A Mourinho gyűlölet Madridisták között meg számomra gyomorforgató(ez az utálat, nem az ha valaki csak nem szimpatizál vele), az ember idejött és megfogott egy nagy kupac szart és visszarepítette oda ahova való, imádtátok, véráldozatot hoztatok volna érte, ünnepeltétek erre volt egy rosszabb év láthatóan belső problémákkal és ezért hirtelen mindenki utálja úgy hogy a tényeket a mai napig nem ismerjük.Mourinho elment, oda ahol értékelik a munkáját ahol az otthona van és ő oda is való az az ő terepe, de itt is nagy dolgokat vitt véghez, csak olyan nagy a mérce a semmire ,hogy az valami elképesztő...Ha a ma esti Bayern meccsen nem nyerünk 2 vagy 3-0ra mindenki sírni fog meg Ancelotti és a játékosok fejét követeli majd...Ja és ha BL-t nyerünk esetleg a világi kontra játékunkal amiben még ma is a legjobbak vagyunk az nem kicsit lesz köszönhető a portugál antikrusztusnak...
Nyilván egyszerűbb a többséggel egyetérteni, de a foci nem csak az amiért sokan nézitek (JogaBonito,tiki-taka stb...) ha valaki csúszik mászik a pályán a siker érdekében az is foci, ha taktikai faultot követ el az is, ha beparkolja a buszt a kapu elé az is, én is szeretem a szép focit, de ha csak azt szeretném benne akkor már 2006 óta nem nézném...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams