Asmir Begovic ugyanannyi akciógólt szerzett ebben a bajnoki szezonban, mint Roberto Soldado. Kínos.
Le is igazolhatná a spuds, rosszabbak nem lennének elöl!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 3., vasárnap 22:26
Asmir Begovic ugyanannyi akciógólt szerzett ebben a bajnoki szezonban, mint Roberto Soldado. Kínos.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 3., vasárnap 22:17
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 3., vasárnap 21:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 3., vasárnap 18:52
Most szórták ki a kapust a swanseaból.... Hiába na,nincs MichuKözben a walesi rangadón vezet a Cardiff, a gólszerző Caulker (spursös vonal azért itt is megvan :D ).
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 3., vasárnap 18:37
Hát nem is nagyon játszatják szegényt. Most az egyszer örülök, hogy nem talált be.morientes írta:Így is meg voltál botránkozva hogy az evertonba ment a kis katalán... hát még ha gólt szerzett volna ma...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 3., vasárnap 18:15
Így is meg voltál botránkozva hogy az evertonba ment a kis katalán... hát még ha gólt szerzett volna ma...Az már végképp tudathasadás lett volna. :lol:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 3., vasárnap 18:01
Elég durva volt, először azt hittem, nagy a baj, aztán mikor láttam, hogy sétál lefelé, aztán mutogat, hogy menne vissza, megnyugodtam.'shutterisland írta:ez történt.
le akarták cserélni, de nem engedte...pedig itt azért a csigolyák és a fej kapott.
Igen, necces, de ennél csak jobbak leszünk.morientes írta:A spurs pontokat vesztett liverpool kék felében....hááát....necces így az a BL hely...
Az már végképp tudathasadás lett volna.morientes írta:Ha Dlfl góljával nyer volna az everton (majdnem),megnéztem volna GT fejét...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 3., vasárnap 17:09
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 3., vasárnap 16:38
azt a kurva.'shutterisland írta:ez történt.Galacticos írta:mert mi volt llorisszal?
le akarták cserélni, de nem engedte...pedig itt azért a csigolyák és a fej kapott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 16:34
ez történt.Galacticos írta:mert mi volt llorisszal?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 3., vasárnap 16:32
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 3., vasárnap 16:32
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 16:07
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 3., vasárnap 16:06
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 3., vasárnap 14:29
Én is őt raktam volna be, mondjuk az igaz, hogy a dán játszott a hétközi Ligakupa-meccsen, Holtby pedig nem, szóval Lewis barátunk kipihentebb lehet.pheco írta:Nem láttam idén egyetlen Spurs meccset sem kivéve az Arsenal ellenit. Azt hittem, hogy Eriksen alapember lesz hamar, és Lamelaról is azt hittem, hogy kiszorítja Lennont. Holtby helyén nem lenne jobb Eriksen?
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 3., vasárnap 14:25
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 3., vasárnap 14:22
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 3., vasárnap 10:55
Miért? Elkezdte csinálni a megállós rinyálást, amit nálunk is? Akkor én is felpofoztam volna.messideco írta:Özilt addig kéne ütni, amíg bírná szusszal.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 2., szombat 20:46
Mindenkinek más az ízlése, nagy pofájú,és igen sokszor túlzásba viszik, de nekem pont ezért jön be!Az szerintem biztos, hogy a legjobb blog oldal az övék...Értem én a humort, de szerintem eléggé túlzásba viszik már
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem