Ancelotti mindig azzal tereli az ilyen kérdéseket, hogy xy jó játékos vagy jó csapat, de más klubokról vagy klubok játékosairól nem beszél, és ugyan ezt szokták mondani a srácok is. Esetleg ha egy klasszikus után van valami megvitatni való, akkor szoktunk jobban beszélni, de amúgy már régen nem divat. Pontosabban amióta nincs José...palesz77 írta:No offense, de szerinted egy ilyen sajtótájékoztató/interjú hogy zajlik? Leültetik Xavit, leraknak elé egy lapot, aztán megmondják neki, hogy írja le, amit épp gondol?Matt009 írta:Miért van az összes Barca játékosnak állandóan beszélhetnékük a Real Madridról?
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a gond nem az, hanem, hogy szemmel láthatóan kedvvel és minden alkalmat megragadva beszélnek azokról a dolgokról is, amikről fingjuk sincs. ráadásul megragadják az alkalmat a kritizálásra is mindig. miért szerinted a real madrid játékosokat nem kérdezik a barcelonáról?? ez csak egyirányba működik?
el lehetne intézni, egy "nem beszélek a real madridról"-lal, vagy egy sablon szarral is. ám ők szivesen pofáznak, nem kell ezt védeni.
el lehetne intézni, egy "nem beszélek a real madridról"-lal, vagy egy sablon szarral is. ám ők szivesen pofáznak, nem kell ezt védeni.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
No offense, de szerinted egy ilyen sajtótájékoztató/interjú hogy zajlik? Leültetik Xavit, leraknak elé egy lapot, aztán megmondják neki, hogy írja le, amit épp gondol?Matt009 írta:Miért van az összes Barca játékosnak állandóan beszélhetnékük a Real Madridról?
- h3x0r
Remélem elosszák úgy, hogy páros években Messi szerződését újitjak meg, páratlanokban meg Neymarét.Csabi írta:messi kettő apuci jól dolgozik a háttérben.Barca & Neymar in contract talks
Barcelona are talking with Neymar's father as they try to get the player to sign an extesion to his contract until 2020. The club expect to close the agreement before of the end of the season.
Már csak 4 év van a szerződéséből, éppen ideje...Csabi írta:messi kettő apuci jól dolgozik a háttérben.Barca & Neymar in contract talks
Barcelona are talking with Neymar's father as they try to get the player to sign an extesion to his contract until 2020. The club expect to close the agreement before of the end of the season.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
messi kettő apuci jól dolgozik a háttérben.Barca & Neymar in contract talks
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A barcás az mindig is egy külön ****faj volt,kivéve pár "nemistudomhonnanlettbarcás" alakot,előtérben a másik fikázása,leszólása,kinevetése.Amióta "ismerem" ezt a csoportosulást,ez a divat,és aki nem ilyen,azt nem is nagyon viselik el....
Szemernyi tisztelet,korrektség és elismerés nincsen a nagy részében,ez a csoportjuk ismérve,és elvárása.....leszólás,lealacsonyítás,kifigurázás. Ezek ők. Ez jellemzi ezt a közösséget,és ez is jellemezte őket mindig. Van kis hányad aki nem,aki olyan mint egy labdarúgó drukkernek lennie kell,de őket nem tudom hová tenni,olyan kakukktojások.
ilyenek voltak a játékosaik,a vezetőik és a drukkereik is. Ezt el kell fogadni,el kell menni mellettük,tenni a Realnak a dolgát,megnyerni a 11et,meg a 3at.....és nem kérni a véleményüket,mert ezekből egy sem volt elismerhető a részükről.
Soha sem szerettem őket,ez nem titok,de KIZÁRÓLAG ez miatt,ez a szerencsétlen,nyomorúságos megjátszott képzeletviláguk miatt,amiben a tisztelet,a sport,a jellem háttérbe szorult mindig is.
Az ilyenek,azok akik alacsonyabbak,kisebb a péniszük,kopaszok...vagyis akikkel kibaszott az élet,de ők mindenkit aláznak,köpködnek,mindenkiben megtalálják a nevetni valót,a szart.....de tükörbe nem néztek soha,holott nagyon volna miért.
100%osan nem tudok azonosulni ezekkel......nem is tudnák barcás lenni,egyszerűen kiütéseim, viszkető rohamaim lennének ha ezt kellene képviselnem,amit a többségük.
Legnagyobb tiszteletem a kivételeknek,bár nem sokan vannak.
Szemernyi tisztelet,korrektség és elismerés nincsen a nagy részében,ez a csoportjuk ismérve,és elvárása.....leszólás,lealacsonyítás,kifigurázás. Ezek ők. Ez jellemzi ezt a közösséget,és ez is jellemezte őket mindig. Van kis hányad aki nem,aki olyan mint egy labdarúgó drukkernek lennie kell,de őket nem tudom hová tenni,olyan kakukktojások.
ilyenek voltak a játékosaik,a vezetőik és a drukkereik is. Ezt el kell fogadni,el kell menni mellettük,tenni a Realnak a dolgát,megnyerni a 11et,meg a 3at.....és nem kérni a véleményüket,mert ezekből egy sem volt elismerhető a részükről.
Soha sem szerettem őket,ez nem titok,de KIZÁRÓLAG ez miatt,ez a szerencsétlen,nyomorúságos megjátszott képzeletviláguk miatt,amiben a tisztelet,a sport,a jellem háttérbe szorult mindig is.
Az ilyenek,azok akik alacsonyabbak,kisebb a péniszük,kopaszok...vagyis akikkel kibaszott az élet,de ők mindenkit aláznak,köpködnek,mindenkiben megtalálják a nevetni valót,a szart.....de tükörbe nem néztek soha,holott nagyon volna miért.
100%osan nem tudok azonosulni ezekkel......nem is tudnák barcás lenni,egyszerűen kiütéseim, viszkető rohamaim lennének ha ezt kellene képviselnem,amit a többségük.
Legnagyobb tiszteletem a kivételeknek,bár nem sokan vannak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az.Ez valami kisebbségi komplexus
pontosan.
pszichológusoknak doktori disszertációt lehetne róla írni, annyi anyag van hozzá
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Miért van az összes Barca játékosnak állandóan beszélhetnékük a Real Madridról? Esküszöm 1 hónap alatt többször veszik a szájukra a Real nevét, mint a Real játékosok a Barcáét egy év alatt? Ez valami kisebbségi komplexus vagy mi a tököm? Kicsit unalmas már, hogy béke honol, klasszikus sincs a láthatáron, és megint oda kell szúrni nekünk. Bár az ilyen nyilatkozataival Xavi most már csak magából csinál hülyét...R.M.C.F írta:Senki sem kérte.Xavi: "Sosem fogok a Realhoz szerződni"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Senki sem kérte.Xavi: "Sosem fogok a Realhoz szerződni"
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Illarrát akartuk, ezért kifizettük a kivásárlási árát, ezért volt ennyi az ára. Nem akartunk sokáig alkudozni.dannen írta:hát nem tudom, egy madridistától ez a mondat akkor is elég érdekes. bőven benne van a kezünk a felborult piacban. miért ne lehetne buszkecc 40 milla, amikor illarra 30 volt..? kicsit lássunk már tisztán. meg nehogy azt mondja bárki is, hogy jamesért is normális volt 80 millát kidobni. (persze tudom, mezek eladásából visszajön,marketing stb.. ) ezekkel nincs is gond, csak ne írjunk ilyeneket, hogy mi nem vagyunk benne a piac felborulásában, mert nem igaz.El Unico írta:Ez a baj gyerekek... ezért van felborulva a piac,nem azért mert 96 millióért megvesszük egy aranylabdás játékost,meg anno Zidane-t,ésatöbbi...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A Barca finoman szólva se a legjobb az eladási árak felvitelében, elég megnézni mi mennyiért adtuk el a Higany+Özil pakkot, ők meg mondjuk a Fabregas+Alexis pakkot.
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
De akkor Buszkecc miért lenne 50 millió? Vagy legyen 40. Mit tud? Marketing értéke nulla. Tiszta alibi a srác. Mint nálunk Khedira.hát nem tudom, egy madridistától ez a mondat akkor is elég érdekes. bőven benne van a kezünk a felborult piacban. miért ne lehetne buszkecc 40 milla, amikor illarra 30 volt..? kicsit lássunk már tisztán. meg nehogy azt mondja bárki is, hogy jamesért is normális volt 80 millát kidobni. (persze tudom, mezek eladásából visszajön,marketing stb.. ) ezekkel nincs is gond, csak ne írjunk ilyeneket, hogy mi nem vagyunk benne a piac felborulásában, mert nem igaz.
Azt mondom,ha bárki képes letenni érte 30-nál többet,az megérdemli...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Micsoda,mennyit?!!! Egy Buszkeccért?Xabi helyére tökéletesen illene.Ha kínálnának érte 40-50 közötti összeget én elengedném.
Ez a baj gyerekek... ezért van felborulva a piac,nem azért mert 96 millióért megvesszük egy aranylabdás játékost,meg anno Zidane-t,ésatöbbi...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
jó, de te a tottenhamot is imádod..a gyengék és bénák oltalmazója vagyGT37 írta: Én imádom Busquetset
ezt jeffrenért kaptad
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én nem.... És rajtam kívül még hányan...Én imádom Busquetset,
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Karácsonyfa lett Pintóból.
+ még a tavalyi sokkolások, kár, hogy nem maradt még erre az évre.
+ még a tavalyi sokkolások, kár, hogy nem maradt még erre az évre.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha ossze allna a Xabi-Buszkec kp ujra a valogatott utan...asszen a Bayernt is kilohetjuk a rivalisok kozul.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én imádom Busquetset, de egy jó ajánlaton azért elgondolkodnék, leginkább azért, mert már ott kopogtat a nagycsapat ajtaján Samper, aki szerintem képességei és mentalitása alapján könnyedén beverekedheti magát akár a kezdőcsapatba is. Viszont a Busquets - Samper - Mascherano hármas kicsit talán sok lenne arra az egy posztra, még úgy is, hogy Mascherano tud középhátvédet játszani, Samper pedig szerintem megállná a helyét kicsit előrébb is, nagyjából Xavi-szerepkörben. Szóval én akár Busquetset is beáldoznám miatta.Realista24 írta:Más: Busquets új kihívásokra vágyik, és láss csodát Münchenbe menne :Đ
Mascherano más, őt itt tartanám, amíg csak lehet, még akkor is, ha idővel kicsit halványul a játéka. A hozzáállása példaértékű, és olyan szintű vezéregyéniség a pályán és valószínűleg a pályán kívül is, amit nagyon nehéz lenne pótolni.