Istenem.....miért vagyok még itt?Azért a gyűlölet téged is elvakít rendesen.
Annyira nevetséges ez.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 14., vasárnap 16:15
Istenem.....miért vagyok még itt?Azért a gyűlölet téged is elvakít rendesen.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 14., vasárnap 15:35
Nem azok, de később könnyen azok lehetnek, ez idő kérdése. De alapvetően egyetértek.CS0ki írta:Mindkettő jó igazolás, de egyik sem meghatározó igazolás.
Neked hiszek, akkor valószínűleg én érzékeltem rosszul. De igazából nem ez számít, hanem az, amilyen érett és intelligens játékot lehoz a német. Én csak attól féltem (mivel azért szeretem nézni a játékát, még akkor is, ha az ősi riválisnál szerepel), hogy a rengeteg játékperc következtében jön majd egy izomtúlterheléses sérülés, akár hosszabb kihagyással. (Mondjuk biztos vagyok benne, hogy Ancelotti figyel erre, és mondjuk a klubvébén majd fog pihenni Kroos, de ez akkor is valós veszélyt jelent most szerintem.)CS0ki írta:Nekem fél év után sincs ilyen érzésem. És szerintem soha nem is lesz, ő nem olyan típusú ember. De nincs ezzel baj.
Okés, értem, téma lezárva részemről is.tucsoki írta:Mondom, hogy nem neked lett volna válasz.
Csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: megjegyezted hogy okos igazolások voltak, RMFC beírta, hogy azért nem hanyattesős mutatványok, mert jelenleg még nem érett meg a gyümölcs. Erre jön a harmadik fél, aki szerint elvakult, meg gyűlölködő ez az álláspont.
Nem állította senki hogy rossz igazolások lennének.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 14., vasárnap 15:29
Szerintem meg csak racionálisan gondolkodik.De térjünk vissza erre akkor,ha a délszláv gyerek meghatározó lesz,vagy a német kapus szint úgy...ezt a gyűlölet dolgot meg nem is értem...Halilovic 16 évesen volt először válogatott és azóta is rendszeresen kapja a meghívót.Ter Stegen meg az egyik legnagyobb kapustehetség.
Azért a gyűlölet téged is elvakít rendesen.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 14., vasárnap 15:16
Nekem fél év után sincs ilyen érzésem. És szerintem soha nem is lesz, ő nem olyan típusú ember. De nincs ezzel baj.anno a madridi bemutatásánál nagyon az az érzésem volt, hogy ő tényleg imádja a Realt
Szerintem ő is necces. Mármint sok más lehetőség nem is nagyon volt, aki vitte volna. Mi kiszálltunk a buliból, szóval max még a Bayern jöhetett volna szóba, de ők megszerezték lewát, minek fizettek volna egy rakás pénzt egy újabb csatárért. De még az is kérdés, hogy biztos jó ötlet volt-e annyi pénzt kinyomni rá, lehet jobban kijöttek volna, ha máshova fektetik be azt a nem kevés pénzt.ezek nem nagy robbanások (Suarez inkább).
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. december 14., vasárnap 15:13
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 14., vasárnap 15:05
Mondom, hogy nem neked lett volna válasz.GT37 írta:Nem nagy robbanások, de okos igazolások, meglepően jó áron. A jelenkor egyik legnagyobb kapustehetsége 12 millióért, és egy másik, sokak által agyondicsért fiatal srác apróért. Ezek szerintem abszolút nem rossz húzások.tucsoki írta:ezek nem nagy robbanások
Félreértés ne essék, leírom még egyszer, összességében eléggé negatívnak ítélem meg Zubizarreta ténykedését (kevésbé szalonképesebb kifejezést használva egy idiótának tartom), és én örülnék a legjobban, ha minél hamarabb távozna Barcelonából, de azért be kell látni, hogy legalább kettő dolog van, amit eddigi pályafutása alatt jól csinált.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 14., vasárnap 14:59
1. Sosem tudhatjuk, hogy Kroosnál mi volt a helyzet. Azt azért nem gondolnám, hogy akkora idióták lettünk volna, hogy visszautasítottuk a németet. Nekem anno a madridi bemutatásánál nagyon az az érzésem volt, hogy ő tényleg imádja a Realt, és egyértelműen őket választotta volna akkor is, ha mi is hoztuk volna. De lehet, hogy nem így van.csababarca írta:Kroos nem leigazolása, Suárez Reus helyett,stb...
Nem nagy robbanások, de okos igazolások, meglepően jó áron. A jelenkor egyik legnagyobb kapustehetsége 12 millióért, és egy másik, sokak által agyondicsért fiatal srác apróért. Ezek szerintem abszolút nem rossz húzások.tucsoki írta:ezek nem nagy robbanások
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. december 14., vasárnap 14:56
Nézhetetlen?Ha ennek a listának csak a felét máshogy csináljuk,most nem lenne nézhetetlen focink.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 14., vasárnap 14:39
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. december 14., vasárnap 14:27
Most ez nem gyűlölet szerintem, Halilovic a B-ben vitézkedik, 2-3 év még max mire odakerülhet,és így is lutri hogy lesz e belőle játékos.Drake írta:
Halilovic 16 évesen volt először válogatott és azóta is rendszeresen kapja a meghívót.Ter Stegen meg az egyik legnagyobb kapustehetség.
Azért a gyűlölet téged is elvakít rendesen.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 14., vasárnap 14:25
Mindkettő valamennyire játékban van, ha már Bravot hozta LE, akkor játszassa is a chileit, Ter Stegen meg remélhetőleg jövőre már a bajnokikat is megkapja majd.dzsi91 írta:Ez a Ter Stegen-Bravo megoldás is elég idióta húzás,nálunk se működött,de nálunk mondjuk Casillas nem kis rutinnal rendelkezett,terStegennek nehéz lesz csak kupameccsekre felpörögni.Mivel indokolta ezt a mester?
GT nem fényezte Zubit, egyszerűen arra utalt, hogy nem minden döntése után kerülgeti sírógörcs a barcásokat.tucsoki írta:Ennyi erővel mi is kezdhetnénk fényezni Perez-t, amiért megszerezte Keylor-t, Asenio-t, stb.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 14., vasárnap 14:16
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. december 14., vasárnap 14:12
Halilovic 16 évesen volt először válogatott és azóta is rendszeresen kapja a meghívót.Ter Stegen meg az egyik legnagyobb kapustehetség.R.M.C.F írta:Most nem azért de ter stehen nem egy kúrtóá,akit ha felismer még korábban hozza akkor ma tapsolhatnánk......halilovic meg mitől akkora nagy tett? Egy tehetséges kölyök,akiből van évente egy rakással..mert azért voltak jó húzásai is (Ter Stegen, Halilovic),
Ezek nem nagy mutatványok GT.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 14., vasárnap 14:05
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 14., vasárnap 14:03
Most nem azért de ter stehen nem egy kúrtóá,akit ha felismer még korábban hozza akkor ma tapsolhatnánk......halilovic meg mitől akkora nagy tett? Egy tehetséges kölyök,akiből van évente egy rakással..mert azért voltak jó húzásai is (Ter Stegen, Halilovic),
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 14., vasárnap 11:39
Szép. Mindig szégyellem magam kicsit, amikor Zubit szidom, mert azért voltak jó húzásai is (Ter Stegen, Halilovic), de az ilyen nyilatkozatoktól falnak megyek...Csabi írta:és megint kezdődik.Kick-off time and pitch to blame for Barca draw - Zubizarreta
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 14., vasárnap 10:58
Zubinak inkább behúzott farokkal kussolnia kéne a sarokban, nem a száját jártatni ilyen nyári teljesítmény után..Csabi írta:és megint kezdődik.Kick-off time and pitch to blame for Barca draw - Zubizarreta
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 14., vasárnap 10:19
és megint kezdődik.Kick-off time and pitch to blame for Barca draw - Zubizarreta
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 13., szombat 22:08
HozzászólásSzerző: Attila-CR7 » 2014. december 13., szombat 22:07
Csabi írta:Szerintem is a Bayern az esélyesebb, de a Barca elkaphatja őket. Nem esne le az állam. Én Clasicót várok a döntőbe. :Đ
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem