már elmúlt nyóc mikor azt írtadhehe írta: csabi: hétfőn soha nem iszom. soha. (8 óra előtt.)
egyébként én is elnézegetném patot az arsenalban
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 28., hétfő 20:36
már elmúlt nyóc mikor azt írtadhehe írta: csabi: hétfőn soha nem iszom. soha. (8 óra előtt.)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 28., hétfő 20:32
Aha, aztán eltörné a lábát, amikor először ütközne egy angolszász hátvéddel.hehe írta:amúgy a másik érdeklődő pont a spurs. és nem a san antonio
arsenalba milyen baba lenne zsiré/zsír vagy ki a makkom helyén, ziccereket bekefélné vidáman, lenne helye futni is angliában, mindenki nézné csak a hátát, mint egy jó barcelona
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 28., hétfő 20:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 28., hétfő 20:29
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 28., hétfő 20:24
Azt megnézném.hehe írta:arsenal állítólag januárban vinné pato komámat
hát olyan tajtékzó 'senal drukker lenne belőlem, özil lesz nálam a világ legjobb irányítója, aki tömi a forintossal az übercsatárt
(érdekes módon, amióta eljött a milanból, eltűntek a húzódásos és mindenféle sérülései...)
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 28., hétfő 20:15
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 28., hétfő 20:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 17:35
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 28., hétfő 16:22
Nem egy Yaya Touré a liverpooli, elismerem, de azért nem rossz játékos egyáltalán. Szegény Casemirónak meg nem jut hely Paulinhóék mellett, pedig azért ő is ott van a szeren. Talán majd pár év múlva.morientes írta:Lucas Leiva azért tulzás... Nála Casemiro is jobb....
De Fernandinho mindenkép....de mindegy is,nincs gondjuk ezen a poszton (sem).
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 16:17
Lucas Leiva azért tulzás... Nála Casemiro is jobb....Amúgy meg elég szépen állnak a brazilok vékápé poszton: Paulinho, Luiz Gustavo (bár én őt sosem tartottam nagyra), Ramires, Lucas Leiva, meg ott van Sandro is, aki szintén simán kezdő lehetne.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 28., hétfő 15:58
Naná, aranylabdát neki.morientes írta:Annyira senki se jó mint Khedira
Paulinho meg mégjobban a válogatott hasznára lesz,így hogy átment europaba...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 15:49
Annyira senki se jó mint KhediraIgaz, annyira nem jó, mint Khedira, de azért tűrhető. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 28., hétfő 15:18
Ott a pont.morientes írta:Nem,ebben az esetben én lettem volna a legboldogabb...
Ami nagy fogás lehet a spursnek,az Paulinho.....nagyon nem értettem mit keres a brazil válogatottba,mikor egy Ramirest meg se hívtak,de aztán meggyőzött...harcos,erős,és még a kapu előtt sem esik kétségbe...minket ver az isten Khediraval.Még az hiányzik csak,hogy nyáron világbajnokságot nyerjen a herceg a németekkel,akkor innem már elzavarni se lehet...akkor hétszentség hogy innen megy nyugdíjba....
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 15:10
Nem,ebben az esetben én lettem volna a legboldogabb...Félreértés ne essék, én lettem volna a legboldogabb, ha marad a wales
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 28., hétfő 14:50
Így igaz.'shutterisland írta:én még továbbra is tartom, hogy a spurs nem esett össze bale távozása miatt.
van, és lesz is olyan meccs, ahol hiányzik a klasszisa, vagy hogy elsüsse 30-ról, de ezt hosszú távon, csapat szinten ki fogják váltani.
tavaly bale-el 5.-ek lettek, egy olyan bajnokságban, ahol a két manchesteri csapat sokkal jobb volt, mint tavaly, viszont az arsenal és a liverpool sem szárnyalt ennyire.
erre az 5. helyre idén is meg lehet az esélyük, mindezt úgy, hogy azért érkezett 7(!) új játékos, ami rengeteg, és ez időigényes téma.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 28., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 28., hétfő 14:30
Erre volt ugye Bale. Ilyen Soldadok nem fognak meccset hozni buszok ellen, büntető meg nem mindig lesz. Szóval ezért nem lesz BL a Spursnek, nincs kiemelkedő játékos, aki szar játék esetén is kihúzza a szarból őket.GT37 írta:- Viszont nem ártana kitalálni valamit a busz ellen, valamiért ha beáll az ellenfél 10 emberrel védekezni, akkor kevés esetben alkalmazunk beadást
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 28., hétfő 14:26
Mourinho tuti kiküldi majd Williant, Matát, Schürrlét, Eto'o-t, Ramirest meg a többieket, miközben az Arsenal kezdőjátékosainak átlagéletkora 17,3 év lesz, aztánmorientes írta:Wenger ezekre a liga kupa meccsekre általában a másodvonalat szokta játszatni,így adva lehetőséget a bizonyításra...
Mou meg...hát ő Mou.. nála semmit,soha nem lehet tudni...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 14:00
Wenger ezekre a liga kupa meccsekre általában a másodvonalat szokta játszatni,így adva lehetőséget a bizonyításra...kíváncsi leszek ki hogy áll fel, ki mennyire veszi "komolyan".
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 28., hétfő 13:18
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem