HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 20., vasárnap 14:49
city nálam... a chelsea jó lesz, JM összekapja őket, de nincs a speciálisnak egy olyan stabil góllövője aki nehéz helyzetben ha gyenge a csapat akkor is hozza magát és eldönti, illetve a kp közepe nincs megoldva, ramires jó, de az öreg "frenkilámpárddal" nem elég stabilak. city jó, kun, yaya, silva, kegyetlen sor, a védelmük viszont sebezhető most, ezen változtatni kell (szerintem összefügg azzal, hogy yaya mellé nem ilyen fernandínó kell, mivel az elefánt kinőtte a vkp szerepkört és jobban jár a csapat ha őt tehermentesítik egy rabszolga-típusú emberrel). arsenal: az a bajom velük, hogy a téli, tavaszi terhelés egyikét nem fogják bírni, illetve kevés nálam a vezéregyéniség/nyerő játékos. most megy a ramsey-wilshere-özil hármasnak, de lesz ez még így se. ettől független szép focit játszanak, de amikor bergkampék játszották akkor nem voltak ennyire cuppantva, pedig... ha özil a zseni, akkor a holland nem tudom mi volt.
többiekkel számolni nem érdemes szerintem, tottenham, pool mehet a negyedik helyért...mu-t én nem nézem semmibe, hiába rvp meg rooney meg a kis szamuráj vagy ki...rossz koncepció, rossz edző, tucat játékosok
Nem illik.