Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 19., szombat 15:40

BBeno írta:nem tudom volt-e már, de elvileg Neuer nem lesz az odavágón. bár ez is fb hír szóval nem mondok inkább semmit. szerintem játszani fog.
se hétközben, se ma nem játszik, de még a padon sincs, szóval azért lehet valami vele, nem tesz jót egy kapusnak, ha nincs meccsben és rögtön bedobják egy fontos meccsre, azt már láthattuk számtalanszor.

és ugye a 2. számú kapusuk is sérült, ő már nem is lesz, valami fiatal srác véd most.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 19., szombat 15:19

nem tudom volt-e már, de elvileg Neuer nem lesz az odavágón. bár ez is fb hír szóval nem mondok inkább semmit. szerintem játszani fog.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 19., szombat 14:53

Mondjuk olaszoknál a Juve, Roma, Napoli hármas azért komoly, európai porondon is lehetnek tényezők majd jövőre, mármint a bl-ben. Napoli idén is továbbjutást érdemelt volna. A két milánói csapat, ott van fejetlenség. De ahol ilyen Balotelli-féléktől várják a megváltást, ott más nem is várhatnak.
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 19., szombat 14:41

ziro4vr írta:chelsea szurkolókkal néztem már bl-döntőt, kissé megszeppentnek tűntek, bár tény, sok hasonlót nem élhettek át korábban
Nekem van 3 csapattársam. Velük szoktam nézni itthon meccset is, mert szimpatizálnak a Reallal is, de inkább Chelseasek. A lényeg, hogy nem a megszeppent kategóriába tartoznak :lol: :lol:
ziro4vr írta:most meg jézus mekkora falábúak vannak ott
Van ott egy Taarabt (vagy valami ilyesmi :mrgreen: ) nevű gyerek. Na az elég jól tolja. Egy baja van. Dobálja magát!! :vivo:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 19., szombat 14:30

na a milanos srácot azt én is sajnálom..milyen csapataik, embereik voltak, nem az hogy a 90-es években, de még a 2000-es évek közepén is..most meg jézus mekkora falábúak vannak ott :( ezért jó, hogy a pool jövőre visszatér, kellenek ezek a nagy csapatok, párharcok

chelsea szurkolókkal néztem már bl-döntőt, kissé megszeppentnek tűntek, bár tény, sok hasonlót nem élhettek át korábban :lol:
Nem illik.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 19., szombat 14:25

Szeretem az ilyet elviccelni :Đ . Látnál meccs előtt meg közben nem igy állok hozzá a dolgokhoz :lol: . Asszony tudna mesélni... Haver Milanos (szegény :lol: ) aztán mindig azt nyomtuk, hogy Real - Milan BL döntő lesz idén :mrgreen: :lol: :lol: . Most a Chelseas haverokkal nyomojuk ezt :Đ

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 19., szombat 14:18

Géci írta:
dannen írta:én azt mondom, hogy (bár nagyon nehéz lesz) , de itthon nem szabad gólt kapni. egy 0-0-val is elégedett lennék szerdán. ha gólt kapunk, akkor nem nagyon születhet nekünk olyan eredmény (a realitás talaján maradva), ami egyértelműen nekünk kedvezne. a 3-1 nyilván, de nem tudom ki fog-e jönni a lépés. a 2-1re is húznám a számat, nem életbiztosítás. idegenben szerintem képesek leszünk gólt szerezni, főleg ha a bayern gól kényszerben lesz és fejetlenül jönnek előre.
Én elmondom, hogy itthon 2-0-ra nyerünk. Idegenben pedig vezetést szerez a BM, majd CR ver eggyet beállitva az 1-1-es erdményt. :coffee:
szerintem menjetek a telejósdába :lol:

fogunk gólt kapni Madridban is, arra sokat tennék, ettől függetlenül nyerhetünk, de az kell, hogy az elején nagy nyomást helyezzünk rájuk, jó lenne hamar gólt szerezni. hátrafele tudunk cserélni, ha baj van és előre kell, az már nehézkesebb.
Nem illik.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 19., szombat 13:53

dannen írta:én azt mondom, hogy (bár nagyon nehéz lesz) , de itthon nem szabad gólt kapni. egy 0-0-val is elégedett lennék szerdán. ha gólt kapunk, akkor nem nagyon születhet nekünk olyan eredmény (a realitás talaján maradva), ami egyértelműen nekünk kedvezne. a 3-1 nyilván, de nem tudom ki fog-e jönni a lépés. a 2-1re is húznám a számat, nem életbiztosítás. idegenben szerintem képesek leszünk gólt szerezni, főleg ha a bayern gól kényszerben lesz és fejetlenül jönnek előre.
Én elmondom, hogy itthon 2-0-ra nyerünk. Idegenben pedig vezetést szerez a BM, majd CR ver eggyet beállitva az 1-1-es erdményt. :coffee:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 20:57

A real madridban alapvetően nehéz játszani,ebben a csapatban a legnagyobb a teljesitmény kényszer,és itt a legnehezebb nyugodt,kiegyensúlyozott teljesitményt nyújtani.
Ez a fejben gyenge felkapott divatszleng alapvetően butaság,főleg mert mostani pár emberünket savazzák,holott azok a fokmérők,amiket tudnak mondani,jellemző másokra is,és régebbi realosokra is. Ezek a dolgok,a hibák,a feszült meccseken feszült,indulatos jelenetek,vagy a túlzott és nem higgadt odapakolások mindig is jelen voltak a fociban,a top fociban is. Csak mi a mi játékosainkat figyeljük,rajtuk bosszankodunk......és úgy hihetjük,mások nem ilyenek,vagy ezek nem jellemzőek. De igen.
Hogy miért durung pepe? KI tudja,talán maga is meglepődik néha.....fene sem érti,ilyen és kész.Számtalan hasonló odapakolós,durva alakkal találkoztam amikor fociztam. Akkor ezt el tudtam fogadni,mint a foci része,és ma is eltudom. Ez a játék része....alapvetően nem szabálytalan,alapból nem durva.....akkor indul be,amikor olyanokkal találja magát szemben,akik szinészkednek(érdemes visszanézni a kászkérós meccset,mennyit dobálta előtte magát kászkéró),érdemes......érdemes megfigyelni hogy 2-3-4 rájátszás után kezd el bizseregni a tenyere......ő ilyen. Ember,mint Ti vagy én,vagy bárki. Az egyik legjobb barátom is hasonló volt,a magán életben egy simulékony,aranyos srác....a pályán fékeveszett dúvad,aki megy és a maga módszereivel győzni akar,hatástalanitani akar. Majd vége a meccsnek,és visszakapod azt a rendes,kedves embert,aki a pályán nem ismert kegyelmet.
ramos mitől csinál ostobaságot? Könnyű azt állitani,mert nincsen agya....ja....stoichkovnak ennyi sem volt,még megközelitőleg sem. Nem ezen múlik. ramos érdekes jellemű ember,kicsit megfejthetetlen. Csupa sziv,akarat és energia....érző,szenvedélyes és hangulatember. Amikor eleinte láttam játszani eldőlt,ő lesz zizu után a kedvencem,mert olyan tehetség volt benne,amit franco baresi óta senkiben sem láttam...még M desaillyban sem.

Baresi,a kora egyik legjobb labdarúgója volt,olyan kemény volt,mint a gránit,nem ismert irgalmat,a módszerei pedig a játékszabályok határain túlmutattak.....de akkor is az egyik legjobb volt. Nem volt egy szimpatikus alak,mert olyat odapakolt ha kellett,hogy az elsősorban is féltek tőle,még a nézők is,de a dolgát maximálisan megcsinálta....és előre is tudott hozzátenni,és ez tette naggyá.
De neki is voltak hibái,és ő is találta magát szembe a korszak kitűnő csillagaival,akik közül volt aki megette......attól még nem irta le senki.Elismerték. Egy középső védő soha nem hibázhat,mert ha igen,akkor ott a vége,talán ettől olyan érdekes a megitélése ennek a posztnak.
Ha nálunk tiago silva,vagy kuttor játszana,ők is meglennének néha etetve,mert bizony az ellenfelek között is rendre akad,rafkós támadó,aki nem átall azért a pöcs minimálbérért amit keres,jól focizni.

Amikor roby cé a BM ellen középkezdésnél elengedte a talpa alatt a visszapasszt,és mondjuk ki,az volt a döntő hogy a taktikánk,vagy a továbbjutásunk sansztalanná vált,akkor nem a fejben gyenge szlogen volt a fő,hanem hogy ő is hibázhat. Igen. Ő is. Meg is tette,nem is kevésszer. Pedig minden idők legjobb ballosa volt.

Értem én,hogy menő pepét és ramost ekézni,tegyétek is,mit bánom én.....nem az én dolgom. Csak leirom a véleményemet,amit általában úgy is kinevetnek. Ez van. Ezzel semmi baj sincsen.

Az persze sokaknak mellékes,hogy egy védelem hatékonysága,nem kizárólag magán a védőkön múlik,hanem a kp,és maga a csapat megfelelő védekező mozgásain,ami bizony nálunk az elmúlt 10 év legnagyobb problémája volt.
Ha egy szélső bekk a csapat szélen rossz lezárása miatt,sok terhelést,sok ellentámadást kap,és hibázik,akkor vegyük már elő,a széleken nem visszamozgó szélsőt,vagy nem kifelé záró vkp-t,vagy a rosszul zavaró támadót.

Hibáznak....igen,és ott a gól...mert ők vannak a kapuhoz a legközelebb.....benzema is hibázik...mennyit? sokat,mit? azt hogy nagy ziccereket ront...ez legalább akkora hiba,csak más a jellege,abból gólt nem kapunk,csak elbasszuk a ziccert.....ronaldo nem hibázik eleget? De még mennyit.....hányszor dönt rosszul? Sokszor....többször mint bárki gondolná. Bale nem hibázik? jaj de még mennyit....és igy tovább és igy tovább.

Nem akarok senkit sem meggyőzni hogy pepe és ramos top játékos,aki nem látja,annak az a maga baja. Lehet elmegy egyiken a bl döntő....lehet,mint ahogy minden bl döntő elmegy valakinek a hibája miatt...a foci ilyen,ha nem ilyen lenne,unalmas lenne mint a hangyaszedés boxkesztyűben.

Elnézést ha sok volt. De azért igyekeztem összefoglalni minél rövidebben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. április 18., péntek 19:15

Attól, hogy valaki elnéz egy helyezkedést, szerelést még nem lesz "fejben gyenge", ezek benne vannak a játékban, főleg erősebb ellenfelek ellen. Attól viszont igen, hogy kupadöntőn első félidőben teljesen feleslegesen Ramos utánarúg Alvesnek, ha azt látja a bíró esélyes, hogy mehetett volna zuhanyozni, Pepe meg tahóskodik a színészkedésekkel feleslegesen és gusztustalanul már sokadjára a Barca ellen(talán éppen szerdáról nem annyira emlékszem ilyenre, de a bajnokin a fabre-s eset pl). Ilyeneken kupák múlnak. Vajon Varane, Modric, Isco miért nem csinál ilyet? Mert nekik van egy kis eszük talán? Carlo-t is meg lehet érteni, hogy nem rakja be Varane-t, mert sokat volt sérült, de nálam nem kérdés, hogy a Pepe-Ramos kettőstől jobb a gyerek már most, de még van ideje, most már azt mondom a BM ellen menjen a Pepe-Ramos, ha már játékban vannak.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 18., péntek 19:11

De az is tény, hogy a posztjuk legjobb 10 játékosa között mindketten ott vannak, és értik és tudják annyira a dolgukat, hogy nem rajtuk múlik a Real eredményessége.
Ha a két évvel ezelőtti BM elleni visszavágón Pepe nem hozza össze azt a full felesleges büntetőt akkor továbbjutunk. Tavaly Dortmundban Lewandowski a tizenhatoson belül azt csinált amit akart, a mai napig képtelen vagyok felfogni, hogy rámolhatott be négy gólt akkor, 11-essel együtt is. 3 éve szintén Pepe ment Alves felé talppal, és hiába hogy nem volt kontakt, de az nem rajta múlott, Alves tudta is mit kell csinálni, a bíró megette, de ettől a portugál még vastagon benne volt szerintem, ott megint ha 0-0 akkor ki tudja...
Ramos barátunk meg a lapkirály, lassan minden fronton rekorder lesz, de mire visszavonul addigra már biztos. MU ellen első meccsen kegyetlenül lemarad egy nem túl acélos Welbeckről, második meccsen öngól. Nem estünk ki de alaposan megnehezítette a dolgunkat. Aztán az idei neymaros szitu ugye, hiába hogy homorítás volt, hozzáért és ezzel rossz döntést hozott, mert akkora hátrányban volt, hogy lehetetlen volt onnan szabályosan szerelni. Aztán Pepe-re visszatérve Dortmund ellen eladott labda amiből gól lett, illetve legutóbb meg lemarad Bartraról, és megesik velünk az a csúfság, hogy szögletből gólt kapunk egy barca ellen. Egyáltalán mikor lőttek ők ehhez hasonló gólt? Szerintem elég rég lehetett...
Mindegy is, be lehet magyarázni, hogy csapatszinten van a hiba, de túlzásnak tartom, hogy ezek mindig ennyire kiélezett szituban jönnek. Lehet osztani, szorozni, ezek nagyrészt fejben dőlnek, hiába vannak meg a képességek. Kíváncsian várom a Bayern ellen hányszor kapitulál majd a hátsó alakzat...

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 18., péntek 18:43

Hibáznak, gólt kapunk, na és? Mi is lőttünk gólt a Barcának nem is egyszer, amikor kikaptunk ellenük. Meg a BM-nek is lőttünk, meg az Atmának is. Akkor a Godin Miranda páros is szar már? Vagy ha CR rúgja, akkor az nem hiba...

Nem azzal van a baj, ha kapunk róluk egy-egy gólt. Nem lesz olyan védőnk soha az életben, akiről nem fogunk nagy meccsen gólt kapni. Fölös Pepét vagy Ramost ekézni.

2 dologtól függ a továbbjutásunk egy adott ellenfél ellen: Egyik az az, hogy annyira megöljük az ellenfél játékát, hogy alig alakít ki helyzetet, és ha kialakít, akkor nem akkora számban, hogy a kh-k belehibázzanak, vagy ha bele is hibáznak 1-2x, akkor a kapuson nem jutnak túl. Ez a csapatszintű védekezés érdeme. A másik pedig az, hogy a bekapott 1-2 gólt, elől meg tudjuk-e fejelni többel? Ez meg a támadójáték érdeme.

Pepe és Ramos nem a legerősebb emberek fejben, ez tény. De az is tény, hogy a posztjuk legjobb 10 játékosa között mindketten ott vannak, és értik és tudják annyira a dolgukat, hogy nem rajtuk múlik a Real eredményessége. A BVB elleni meccs a legjobb példa erre. Mi faszomért jutott el a BVB 7-8 helyzetig az első félidőben? Az kinek a hibája? Nem a védőké az tuti. Ha ők is hibáztak, akkor gól lett, ha nem akkor megúsztuk. Aztán ott van kontrasztnak a kupadöntő. Megöltük a Barca játékát, alig volt helyzetük, nyertünk is. Pepe hibázott? Persze, de azon kívül tanár volt az egész meccsen, és a csapat ennyit el is bírt. Meccsenként egy gólt, egy hibát el kellene tudni bírnunk. Ha nem bírunk el, akkor elől vannak gondok. Ha meg túl sokszor kerülnek a kh-ink nehéz helyzetbe, akkor meg a kp-s védekezésen kellene elgondolkodni.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. április 18., péntek 18:11

Engem is idegesít ez a szöveg, hogy fejben gyenge valaki. Emberekről beszélünk, nyilván bennük van a hiba. Itt sokan azt hiszik, hogy a fifát nézik élőben. Egyedül ott nem hibáznak a védők, mert ott nincs jelen az emberi tényező... Megverjük a Bayernt és csókolom :) :p

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 18., péntek 17:56

R24 én értem mit írt hehe, de azt ne mondjátok, hogy Ramosnak vagy Pepenek nem voltak komolyabb hibamentes időszakai. Pepe szerintem se a legjobb, mivel túl agresszív és őt én tényleg gyengének érzem mentálisan, könnyen felhúzható, könnyen felveszi az ellenfél stílusát (szánalmas színészkedések) stb.. Viszont Ramos teljesen más szerintem. Semmivel se tartom gyengébbnek, csúcs Terrynél, Nestánál vagy Cannavaronal, mert mindegyiknek volt bőven hibája. Szerintem napjainkban bármelyik edzőnél kezdő lenne a csapatában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 14:53

Mondjuk konkrétan két gólt lőtt a chelsea az ő hibájából a bl két meccse alatt...
mert fejben gyenge... :lol: :lol:
Ahogy az ellenkezője is sokszor...mindkét esetben. :)
nagyon kevésszer.....

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 18., péntek 14:46

morientes írta: Majd egyszer talán a japán tudósok kifejlesztik azt a tökéletes robotot,aki mentes lesz minden emberi tènyezőtől,s ha ne aggy isten Neymar mégis főldhözvágja magát mellette,szépen felsegíti,leporolja,és 5 nyelven kér majd tőle elnézést...

. :mrgreen:
Khedira :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 18., péntek 14:40

Mondjuk konkrétan két gólt lőtt a chelsea az ő hibájából a bl két meccse alatt...
Na tessék...pont erről beszélek,egy dolog a francia liga,meg egy másik helytállni,odakoncentrálni 90 percen keresztül egy top csapat ellen...:)
Egyébként amit írtál,azzal simán egyet tudok érteni,hasonlókat írtam magam is,ez a poszt az ami a legfelelősételjesebb,itt ha átjátszanak már csak.a kapus van,meg a jószerencse....:D
Majd egyszer talán a japán tudósok kifejlesztik azt a tökéletes robotot,aki mentes lesz minden emberi tènyezőtől,s ha ne aggy isten Neymar mégis főldhözvágja magát mellette,szépen felsegíti,leporolja,és 5 nyelven kér majd tőle elnézést...

. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 18., péntek 14:26

Csak ha ők nem,akkor nemtom ki ezen a poszton a legjobb,Thiago Silva OK,
18 meccset nem neveznék szűk időtartamnak.
Mondjuk az, hogy valaki 18 meccsen keresztül nem hibázik, az nem jelenti azt, hogy nem is hibázott...(nem tudom, hogy beleesett-e, de az MU ellen pl könnyen elkerülhető lett volna a kapott gól, ha Varane nem akarja kihozni a labdát a 16oson kívülre), ahogy Drogbáék is szopatták kicsit.

De itt eleve nehéz belőni a hibákat. mi számít hibának? Rossz helyezkedések nagy részét észre sem veszi az ember, max egy-egy esetet kielemezve, és még ott sem egyértelmű, hogy tényleg hiba volt-e, amit csinált valaki. Vagy valaki elcseszi a lesreállítást.(Pepe pl nagy művelője ennek) Vagy valaki kilép a védőfalból, és az ő helyén tud megindulni a támadás, azt sem feltétlen veszi észre az átlag néző.

És azért az se felejtsük el, hogy a hibák nem csak azért jöhetnek, mert nagynevű az ellenfél, és ettől fejben megremegnek, hanem mert a nagy csapatok játékosai jobbak, mint a kicsiké, és ők hibát késztetik az ellenfelet, illetve kihasználják a hibákat. Pepéék is elkövettek egy raklapnyi hibát a kisebb meccseken is, csak ott megtehették, mert a gyenge játékosok ezt nem tudták kihasználni.

De ezek nem csak a mi védőinkre igazak, hanem mindenkire. Van aki többet, van, aki kevesebbet hibázik, nyilván a jobb védők kevesebbet hibáznak. És ugye azt se felejtsük el, hogy a hiba egy dolog, a jó közbelépések meg egy másik. Ha van egy védő, aki hozza a "kötelezőt" emellett semmi extrát nem csinál, látványos hibát se, az nem jobb nálam annál, mint akinek van egy csomó olyan labdaszerzése meg közbelépése, ahol más védő semmit nem tudott volna csinálni, és emellett van mondjuk 3-4 látványos hibája... Ahogy pl Albiolról valszeg nem kaptunk olyan gólt, mint az MU ellen Varane miatt, mert a spanyool amerre állt, bikázta ki a labdát a francba. varane meg meg akarja mindig játszani, és inkább legyen abból egy gól mondjuk a szezon alatt, de emellett meg 50 ellenfélnek visszaadott labda helyett legyen 50 saját emberhez továbbított.
Az újságírók baromságokat beszélnek...én nem szoktam,mint ez már számtalanszor ki is derült.
Ahogy az ellenkezője is sokszor...mindkét esetben. :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 18., péntek 14:17

Szerintem a baj az,hogy ha külön külön nézzük őket, mind2 top3-as védő...de együtt szerintem nem alkotnak jó párost, a nagy védőpárosokhoz mindig kellett egy higgadtabb tag és egy pitbull, nekünk most van két pitbull-unk...Varane tényleg megoldás lehet, csak amire ő játékra kész lesz és formába lendül, beverekedi magát a kezdőbe addigra Pepe már biztos nem lesz itt Ramos meg már "öreg" lesz...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 14:10

mert ahogyan Hehe is írta, fejben bizony gyengék,
Az egész csapat gyenge fejben...ez most az új szlogen :lol: :lol: :lol: :lol:
Ellenben ugyanolyan butítást végzel itt a fórumon, mint amiket az újságírókra mondasz.
Az újságírók baromságokat beszélnek...én nem szoktam,mint ez már számtalanszor ki is derült.

De ha az butítás,hogy a jelenlegi legjobb védőket,nem tudom elfogadni,mint a divatszleng szerinti fejben gyenge, vagy minden meccsen hibázó, vagyis rossz védőknek akkor oké.
Az hogy hibáznak,az hogy mivel mi állandóan látjuk őket,és azt hisszük más védő nem hibázik ennyit,az nagy tévedés.
Roberto carlos is hibázott sokat.....kur*a sokat......hierro is,mégpedig nem is keveset. Ők is fejben gyengék lehettek.
Az összes felsorolt védő,hibázott,nem is kevesett,és nem csak apró csapatok ellen

Szerintem ez el van túlozva ennyi a véleményem.
Egyszóval ebben a posztban mindig benne van a hiba,úgy mentálisan,mint egy rossz helyezkedéssel vagy egy rossz ütemű becsúszással...
okos.....

Vissza: