Aranylabda
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda
Az megvan amúgy, hogy Neymar egy voksot sem kapott, egyetlen egyet sem
De kár, hogy hehe nincs itt.
De kár, hogy hehe nincs itt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehet mondani, hogy kozepen hamis kilenceskent volt, de a goljai tobbseget szerintem jobbrol befele huzva lotte. Kilences poszt azert bukik meg nala, mert altalaban volt csatar mellette, Etoo, Villa, Suarez. Ce is nagyjabol igy volt, csak a baloson. A lenyeg, hogy Ce sem kimondott csatar, Messi sem kimondott tkp. Igazabol ennyi a lenyeg szerintem ebben a “vitaban”.sonic írta:Messi kozepen elte meg a fenykorat. Kilences poszton (vagy legyen hamis kilences mert az divatos). A szelen kevesbe hasznos mert messze van a kaputol es nem tud ugy belefolyni a jatek felepitesebe sem.pheco írta:Messi pont ugy van ezzel a szervezo szereppel, mint Ronaldo a 9-es poszton. Megelnek ott is es boven tudnak alkotni, de mindketto tul van a fenykoran, amit inkabb golbaszo szelso tamadokent eltek meg.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Messi kozepen elte meg a fenykorat. Kilences poszton (vagy legyen hamis kilences mert az divatos). A szelen kevesbe hasznos mert messze van a kaputol es nem tud ugy belefolyni a jatek felepitesebe sem.pheco írta:Messi pont ugy van ezzel a szervezo szereppel, mint Ronaldo a 9-es poszton. Megelnek ott is es boven tudnak alkotni, de mindketto tul van a fenykoran, amit inkabb golbaszo szelso tamadokent eltek meg.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Ezt a témát ennél jobban nem lehet összefoglalni.pheco írta:Messi pont ugy van ezzel a szervezo szereppel, mint Ronaldo a 9-es poszton. Megelnek ott is es boven tudnak alkotni, de mindketto tul van a fenykoran, amit inkabb golbaszo szelso tamadokent eltek meg.
Ronaldo a fizikai képességeinek hála, el lesz közepén pár évig még, persze azért is ideális jelölt oda mert életveszélyes lesz a kapura mindig is.
Messi meg úgy lát a pályán, mint kevesen és bármikor meghuz a semmiből egy 30-40 méteres indítást, amiből gól születhet.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Messi pont ugy van ezzel a szervezo szereppel, mint Ronaldo a 9-es poszton. Megelnek ott is es boven tudnak alkotni, de mindketto tul van a fenykoran, amit inkabb golbaszo szelso tamadokent eltek meg.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez pont az igazamat bizonyítaná mivel te jobb szavakat találtál. Messit a gólpasszai miatt gyakran állítják be úgy mintha ő középpályásként is nyerhetett volna 5 aranylabdát. Ez olyan mintha CR-nek lenne egy kimagasló statja ami a vkp-k jellemzője és akkor ő már azon a poszton is mindenidőklegjobbja lehetne.matador írta:Szerintem annyiban igaza van dzsinek, hogy össze lehet állítani egy olyan 40-es listát középpályásokból, hogy azoknak mind legyen egy közös vonása, tulajdonsága, amiben felülmúlják Messit. Hogy az a tulajdonság pont mi, azt szinte lehetetlen is nevén nevezni, valami köze biztosan kell legyen a védekezésbeli aktivitásnak, passzsáv zárásnak, illetve a megszerzett labda legkíméletlenebb megjátszásának. Viszont ha meg is neveznénk ezt a tulajdonságot, mit bizonyítana? Csak azt, hogy Messi nem univerzális középpályás, hanem univerzális támadó. Ez pedig nem újdonság.
De mind1 hagyjuk vagy elbeszélünk egymás mellet vagy szarul fogalmazok de az én alltime 11embe ha be kéne rakni messit biztos nem szervezőnek (vagy bárminek ami alapjáraton a középpályások feladata) raknám hanem szélsőnek vagy hamis 9esnek mert amoda vannak jobb opciók és a prime messiből is ezen a 2 poszton lehet a legjobban profitálni.
Amúgy mósalah meg grízman megjelenése óta messi a sorvégén van az utált játékosok közül
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Olyan listát is össze lehet, amiben több pénzem van mint Messinek (ki költött többet kefirre) vagy amiben R24 nagyobb alfahím mint CR (ki dulakodott több nővel tv-ért) de őszintén..mi értelme?matador írta:Szerintem annyiban igaza van dzsinek, hogy össze lehet állítani egy olyan 40-es listát középpályásokból, hogy azoknak mind legyen egy közös vonása, tulajdonsága, amiben felülmúlják Messit. Hogy az a tulajdonság pont mi, azt szinte lehetetlen is nevén nevezni, valami köze biztosan kell legyen a védekezésbeli aktivitásnak, passzsáv zárásnak, illetve a megszerzett labda legkíméletlenebb megjátszásának. Viszont ha meg is neveznénk ezt a tulajdonságot, mit bizonyítana? Csak azt, hogy Messi nem univerzális középpályás, hanem univerzális támadó. Ez pedig nem újdonság.
Nem illik.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Szerintem annyiban igaza van dzsinek, hogy össze lehet állítani egy olyan 40-es listát középpályásokból, hogy azoknak mind legyen egy közös vonása, tulajdonsága, amiben felülmúlják Messit. Hogy az a tulajdonság pont mi, azt szinte lehetetlen is nevén nevezni, valami köze biztosan kell legyen a védekezésbeli aktivitásnak, passzsáv zárásnak, illetve a megszerzett labda legkíméletlenebb megjátszásának. Viszont ha meg is neveznénk ezt a tulajdonságot, mit bizonyítana? Csak azt, hogy Messi nem univerzális középpályás, hanem univerzális támadó. Ez pedig nem újdonság.
Sportfilozófia: Roger Federer
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De értjük, rühelled, mint a szart, amivel nincs gonddzsi91 írta:Hát ha nem értitek akkor nem értitek Akkor messi a legjobb RW/CF/CAM/CM és kész.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hát ha nem értitek akkor nem értitek Akkor messi a legjobb RW/CF/CAM/CM és kész.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Oké, ez a Salah puskás díj az egészet ahogy van kb vicc kategóriába teszi. Az álomcsapat is...Courtois a legjobb kapus díjjal pózol aztán a best 11-ben DDG...egy ilyenben nem szavazhat közönség, amíg ez így van, amiben ők szavaznak, addig az nem ér két centet sem.
Jah és igen, Bale vagy CR ollózós góljai a bl-ben minden elvakult irigy embernél messze szebbnek kellene lennie, de még Nacho vb-n szerzett gólja is hamarabb ugrik be mint Salah bármelyik gólja.
Hűha, azért vannak bajok ha már Rui Costa vagy épp Ronaldinho SZERVEZÉSBEN verik Messit
Jah és igen, Bale vagy CR ollózós góljai a bl-ben minden elvakult irigy embernél messze szebbnek kellene lennie, de még Nacho vb-n szerzett gólja is hamarabb ugrik be mint Salah bármelyik gólja.
Hűha, azért vannak bajok ha már Rui Costa vagy épp Ronaldinho SZERVEZÉSBEN verik Messit
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a lista nem kusza, hanem értelmetlen.ziro4vr írta:Hát ez a lista is, kicsit kusza nekem..Totti? Ugyan máár.
De tényleg tök felesleges ez, nálam Messi szervezőkészsége kiemelkedő.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Hát ez a lista is, kicsit kusza nekem..Totti? Ugyan máár.
Nem illik.
Oké hogy dzsinek komoly barca becsípődése van, de ennek mi értelme?
Ronaldo is szerelt már életében mégsem hasonlítjuk védőkhöz csak hogy valahogy valamiben lehessen hátrébb sorolni.
Messi a történelem egyik legjobbja, ezt így fogadjuk el Bár nem balbekként ez tény
Ronaldo is szerelt már életében mégsem hasonlítjuk védőkhöz csak hogy valahogy valamiben lehessen hátrébb sorolni.
Messi a történelem egyik legjobbja, ezt így fogadjuk el Bár nem balbekként ez tény
- dzsi91
Zidane
Scholes
Iniesta
Modric
Kroos
Ronaldinho
Pirlo
Rui costa
Totti
Guti
Fejből ez 10 azeúlt 20 évből és Gullit,Matthaus,Zico félékbe még bele se kezdtem.Visszamennénk az 50es évekig biztos összejönne a 40.
De ott van Xabi alonso is aki bár inkább vkp-ként nyomta azért játékszervezésben sem volt utolsó és volt nem egy ilyen hibryd játékos akinek nehéz megmondani a konkrét posztját a kp-n.
Lehet vitatkozni azon,hogy ki volt a klasszik tizes meg ki milyen feladatot látott el a kp-n. De messi támadóként korszakos,középpályás feladatait jól ellátja de ott nem szerintem bőven jobbak azok akik nagy részben egész pályafutásukat ott nyomták.
A jelenlegi mezőnyben nyilván top középpályásnak számít, de ott sem említhető egy lapon Modric-al vagy iniestával akik pl. akik vele egy időszakban nyomták.
Scholes
Iniesta
Modric
Kroos
Ronaldinho
Pirlo
Rui costa
Totti
Guti
Fejből ez 10 azeúlt 20 évből és Gullit,Matthaus,Zico félékbe még bele se kezdtem.Visszamennénk az 50es évekig biztos összejönne a 40.
De ott van Xabi alonso is aki bár inkább vkp-ként nyomta azért játékszervezésben sem volt utolsó és volt nem egy ilyen hibryd játékos akinek nehéz megmondani a konkrét posztját a kp-n.
Lehet vitatkozni azon,hogy ki volt a klasszik tizes meg ki milyen feladatot látott el a kp-n. De messi támadóként korszakos,középpályás feladatait jól ellátja de ott nem szerintem bőven jobbak azok akik nagy részben egész pályafutásukat ott nyomták.
A jelenlegi mezőnyben nyilván top középpályásnak számít, de ott sem említhető egy lapon Modric-al vagy iniestával akik pl. akik vele egy időszakban nyomták.
Messi nagyon-nagyon jó bárhol is játszik.dzsi91 írta:Történelmi viszonlyatban beszéltem,azért írtam oda Zidane-t is.
Ha valaki azt mondja nekem,hogy messi ott van az alltime top 40ben szervező kp-ként én megeszem a nemlétező kalapom.
Szervezni is elképesztően szervez és átlátja az egész játékot, csak az a gondja is, mint írtam, hogy nincs még egy belőle előre is, és ezt nem tudja a Barca megoldani sokszor. Persze ha bele akarod tuszkolni ebbe a szerepkörbe a védekezés részét is, persze, hogy az nem megy neki, mert ő egy ízig-vérig támadó, csak ért ehhez is
Zseni az emberünk, persze, néha rájön az ego, meg el tud tűnni, meg a válogatottban a hozzáállását nem ecsetelném, de sokkal kevesebb ilyen meccse van, mint a régi nagyoknak, ott is voltak ám szép eltűnések meg bújócskák, csak az idő sok mindent megszépít.
Messi az esetek 80%ban minimum ott van a szeren és még lehet kis számot írtam.
Felfoghatatlan mit művelnek a portugál cimborájával 10+ éve, ilyet nem mostanában fogunk látni legközelebb...
Elmúlt 11 évben 3 olyan év volt, 3 bakker, ahol nem valamelyik csapata nyerte a BLt, ez elmebeteg szám.....
És abban a 3 évben is a Barca 3szor az elődöntőben esett ki, míg a Real 2szer az elődöntőben
- ziro4vr
De most mint szervező középső középpályás gondolod, tehát amiben benne van a poszt összes fontos tulajdonsága, vagy mint szervező játékos, aki a kp-ról indul mondjuk, vagy egy tkp. Mert nem ugyanaz.dzsi91 írta:Történelmi viszonlyatban beszéltem,azért írtam oda Zidane-t is.
Ha valaki azt mondja nekem,hogy messi ott van az alltime top 40ben szervező kp-ként én megeszem a nemlétező kalapom.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Írj 40 jobbat.dzsi91 írta:Történelmi viszonlyatban beszéltem,azért írtam oda Zidane-t is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Történelmi viszonlyatban beszéltem,azért írtam oda Zidane-t is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messi alltime top 3szervező? Mert én arról írtam [/quote]dzsi91 írta:Jah, szervezőként is top3. Nem véletlen, hogy nélküle szenved a Barca, vele meg mondhatni többségében ficánkol.Realista24 írta: Bocs, de azért ez méretes hülyeség.
Te azt írtad, hogy nincs a legjobb 40-be nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema