Értékeld a legutóbbi meccset
- BlancoMark
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Tobb fantazia volt bennunk, Olaj FC orulhet ennek az eredmenynek.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyitott még minden.
Azè Manchesterbe nem lesz egyszerű.
Azè Manchesterbe nem lesz egyszerű.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
ahh azért így bosszantó az 1-1. Ott kicsit kellett volna pontosabbnak lenni és 2-0. Még ha akkor is rúgnak 1-et, 1 gólos előnnyel mehettünk volna.. hát így nem tudom, visszavágón sztem elvernek.
9 emberrel is meglehetett volna, szerintem a biro faszkodasait is beleszamolva mindket iranyba, igazsagos eredmeny. Nem vagyok elegedetlen, de nyilvan egy 2-1-nel nyugodtabb lennek. Fejben brutal, mennyire ott volt mindenki.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jobbak voltunk, a biro kapja be, guardiola nagy zseni, orulok h nem cserelt, Haaland nem ma gyozott meg arrol, hogy kell nekunk
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Remélem benzema csinal is majd valamit a visszavágón.
thereisonly1ronaldo
https://vm.tiktok.com/ZGJHJCtfT/dzsi91 írta:Nemmintha a bajnoki címeink után akkora pörgés lenne itt. Sok kivénhedt arc ugyanúgy csak a bl himnuszra tud felpörögni mint Benzemáék.Faust írta: Beszedes, hogy egy kupadonto siker annyira mozgatja meg a forumot, mint egy random bajnoki. Ki van/volt nyalva a seggunk, annyi szent.
Amúgy fasza, hogy nyertünk. 2 szezon alatt begyüjtöttünk mindent, az idei év a vb miatt különösen nehéz volt. Teljesen stabil amit lehoztunk eddig a második Carlo érában. Ha meg címet védünk az megint korszakos lenne. De már az is óriási, hogy megint minden évben ott vagyunk a blben a végelszámolásnál.
Én azt várom a city meccsektől, hogy Carlo megismétli a 2014es bayern elleni párharcot. Onnantól meg márcsak azon múlik, hogy a kis brazilok tudnak-e olyan kíméletlenek lenni mint Cr-ék annó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemmintha a bajnoki címeink után akkora pörgés lenne itt. Sok kivénhedt arc ugyanúgy csak a bl himnuszra tud felpörögni mint Benzemáék.Faust írta: Beszedes, hogy egy kupadonto siker annyira mozgatja meg a forumot, mint egy random bajnoki. Ki van/volt nyalva a seggunk, annyi szent.
Amúgy fasza, hogy nyertünk. 2 szezon alatt begyüjtöttünk mindent, az idei év a vb miatt különösen nehéz volt. Teljesen stabil amit lehoztunk eddig a második Carlo érában. Ha meg címet védünk az megint korszakos lenne. De már az is óriási, hogy megint minden évben ott vagyunk a blben a végelszámolásnál.
Én azt várom a city meccsektől, hogy Carlo megismétli a 2014es bayern elleni párharcot. Onnantól meg márcsak azon múlik, hogy a kis brazilok tudnak-e olyan kíméletlenek lenni mint Cr-ék annó.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Köszi! Az még elfogadható, hogy Cibelesen elmaradt a móka, de az ekkora hagyományokat már illetéktelen dolog lett volna megszakítani.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szívesen.füst írta: Közel egy nap elteltével... hol van a fotó amin együtt fogja a serleget Kroos és Modric? Ha nincs ilyen, akkor részemről kár is volt megnyerni.
https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... NFs1A&s=19
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szerintem Benzema tartalekolt, legalábbis nagyon remélem. Szerintem 1-2 játékosban szintén több van, mint amit tegnap láttunk.RealAsensio írta:Bar nem nagyon irtam a forumra mostanaban, inkabb csak olvastam, nagyon izgultam a donto miatt, foleg amiatt, mert bearnyekolja a bl, es sok minden mulott a tegnapin. Pl amikor Benzema elkezdett santikalni, majdnem lekurtam a tv-t, ugyanez Rodrygonal amikor felnyarsaltak es a biro tovabbot intett, meg hat ez egy fontos kupa volt azert, megerdemeltuk mar, amennyit szoptunk ebben a sorozatban es az idei meneteles is szep volt… megerdemelt siker, mar csak annyit kerek az idei szezonra, hogy ussuk ki a Cityt es dontozzunk Az oreg Pep buksijat ismet latni szeretnem ahogy simogatja, mert nem adta ki huuu badmzmeg, otthon verni kell a Cityt, akar egy szuk gyozelemmel, de elonnyel kell a visszavagora erkezni. Szerintem ezen fog mulni. Idegenben, ha eleg lesz egy X, azt ez a csapat rutinbol megoldja. Benzema miatt pedig nagyon aggodok, remelem kedden mutatja a formajat es tegnap csak tartalekolt. Vini Mbappe szinten van konkretan, tarthatatlan es szo szerint akkor veri meg az ellenfelet, amikor akarja. Fejben viszont tenyleg fejlodnie kell, meg katasztrofa, hogy mindenen felbassza magat lehet hogy ilyen a mentalitasa, es ezt nem fogja kinoni, mert igy pumpalja fel magat adrenalinnal, de geci, azert van egy hatar, amikor mar Vaszkez szol, hogy nyugi van… az mar meleg azertFaust írta: Beszedes, hogy egy kupadonto siker annyira mozgatja meg a forumot, mint egy random bajnoki. Ki van/volt nyalva a seggunk, annyi szent.
A City védői ellen azert nem lesz olyan könnyű dolga Vininek és nem fog ennyiszer elmenni, de ha elmegy és érkezik a labda, akkor Benzemanak be kell lőnie.
Vini és Karim lesz a célpont, tehát mezőnyben Valverdenek, Modricnak és Rodrygonak jobban oda kell magát tennie, mint az elmúlt hetekben. Leszarom hogy. Leszarom milyen áron. Csak nyerjünk.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Közel egy nap elteltével... hol van a fotó amin együtt fogja a serleget Kroos és Modric? Ha nincs ilyen, akkor részemről kár is volt megnyerni.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Bar nem nagyon irtam a forumra mostanaban, inkabb csak olvastam, nagyon izgultam a donto miatt, foleg amiatt, mert bearnyekolja a bl, es sok minden mulott a tegnapin. Pl amikor Benzema elkezdett santikalni, majdnem lekurtam a tv-t, ugyanez Rodrygonal amikor felnyarsaltak es a biro tovabbot intett, meg hat ez egy fontos kupa volt azert, megerdemeltuk mar, amennyit szoptunk ebben a sorozatban es az idei meneteles is szep volt… megerdemelt siker, mar csak annyit kerek az idei szezonra, hogy ussuk ki a Cityt es dontozzunk Az oreg Pep buksijat ismet latni szeretnem ahogy simogatja, mert nem adta ki huuu badmzmeg, otthon verni kell a Cityt, akar egy szuk gyozelemmel, de elonnyel kell a visszavagora erkezni. Szerintem ezen fog mulni. Idegenben, ha eleg lesz egy X, azt ez a csapat rutinbol megoldja. Benzema miatt pedig nagyon aggodok, remelem kedden mutatja a formajat es tegnap csak tartalekolt. Vini Mbappe szinten van konkretan, tarthatatlan es szo szerint akkor veri meg az ellenfelet, amikor akarja. Fejben viszont tenyleg fejlodnie kell, meg katasztrofa, hogy mindenen felbassza magat lehet hogy ilyen a mentalitasa, es ezt nem fogja kinoni, mert igy pumpalja fel magat adrenalinnal, de geci, azert van egy hatar, amikor mar Vaszkez szol, hogy nyugi van… az mar meleg azertFaust írta: Beszedes, hogy egy kupadonto siker annyira mozgatja meg a forumot, mint egy random bajnoki. Ki van/volt nyalva a seggunk, annyi szent.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Tovább íródik a történelem!!!
Tényleg el vagyunk kényeztetve több Bl nyertünk pár év alatt mint más nagy csapat a történelme során.
Tényleg el vagyunk kényeztetve több Bl nyertünk pár év alatt mint más nagy csapat a történelme során.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Örlülök a kupának.
Az egész menetelés teljesen rendben volt.
Tegbap nem volt vmi hűha ahogy a csapat játszott, de szerintem errr a tegnapira nagyon rányomta a bélyegét h kedden BL.
1 hete kellett volna lejátszani ezt a meccset.
Na mind1. A menetelés része volt szép. Villareal idegenben 2 gólos hárányból, Atma hatrányból. Barca hátrányból méghozzá úgy, hogy idegenben 0-4 tehát végre minis jól kipicsáztuk őket nem csak ilyen max 2 gólos győzelem volt hanem rendes gála. Ez így szép.
A jövő csapata szép lassab épül. Jó lesz. Carlo maradjon.
Kedvelem az öreget és jó munkát végez.
Az egész menetelés teljesen rendben volt.
Tegbap nem volt vmi hűha ahogy a csapat játszott, de szerintem errr a tegnapira nagyon rányomta a bélyegét h kedden BL.
1 hete kellett volna lejátszani ezt a meccset.
Na mind1. A menetelés része volt szép. Villareal idegenben 2 gólos hárányból, Atma hatrányból. Barca hátrányból méghozzá úgy, hogy idegenben 0-4 tehát végre minis jól kipicsáztuk őket nem csak ilyen max 2 gólos győzelem volt hanem rendes gála. Ez így szép.
A jövő csapata szép lassab épül. Jó lesz. Carlo maradjon.
Kedvelem az öreget és jó munkát végez.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A meccset önállóan nézni kevés, ki lett csapva az atma, a barcával még nagyobbat meccselt a csapat, 2 év alatt minden trófea be lett húzva, néhány játékos szintet lépett (Rodry kisgyerekből ember lett, Vini konstans életveszély, Eder beton, Camara szavak sincsenek, stb..), a stadion elkészült, stb2.
Nálam ez 10/10, hiába bukdácsolósabb a bajnokság idén, Carlo megérdemli, hogy a kulcsposztokra nyáron kapjon 2 (neadjIsten 3) embert, ennek úgy van csak később értelme, mert a mag brutális, Kroos, Modric, Benz meg jó napjaikon még mindig bármire képesek..
A bl-re a hangulat megvan, a tavaly miatt azt mondom a mentális előny nálunk, hátha Peppo is megijed.. Innentől tényleg minden jutalom, szép időszak..
Bravó
Nálam ez 10/10, hiába bukdácsolósabb a bajnokság idén, Carlo megérdemli, hogy a kulcsposztokra nyáron kapjon 2 (neadjIsten 3) embert, ennek úgy van csak később értelme, mert a mag brutális, Kroos, Modric, Benz meg jó napjaikon még mindig bármire képesek..
A bl-re a hangulat megvan, a tavaly miatt azt mondom a mentális előny nálunk, hátha Peppo is megijed.. Innentől tényleg minden jutalom, szép időszak..
Bravó
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Évekig azt mantráztuk, hogy a kupa nem túl fontos, szóval el is hittük, hogy nem az.
Pedig idén jót meneteltünk, de szerintem a bajnokság miatt beposhadtunk, várjuk a nyári megújulást.
Pedig idén jót meneteltünk, de szerintem a bajnokság miatt beposhadtunk, várjuk a nyári megújulást.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én amúgy nagyon örülök, legfőképpen Kroos miatt.Faust írta: Beszedes, hogy egy kupadonto siker annyira mozgatja meg a forumot, mint egy random bajnoki. Ki van/volt nyalva a seggunk, annyi szent.
Meccset nem láttam sajnos, meg amúgy is be vagyok feszulve a kedd miatt, ha már Real.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Beszedes, hogy egy kupadonto siker annyira mozgatja meg a forumot, mint egy random bajnoki. Ki van/volt nyalva a seggunk, annyi szent.
*3 kupaTjacks írta: 1 kupa csak leesett
Valverde,Csucsu nagyon haloványak voltak , főleg az Urutól fájó ez, a bantutól már megszoktam.
Nem tudom ki kezdte el a ruszó tibizést de rohadjon meg( ) azóta csak Őt látom magam elött ha Rodryt mutatják.
Kedden otthon City, 1 gólos győzelemre vagy X-re számítok.