Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
14
21%
Xabi Alonso
51
76%
Zidane
2
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 67

RealMadridFanatic

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. november 19., hétfő 15:56

ziro4vr írta:Inkább vegyük meg harmad annyiból Hazardot vagy Manét, meg melléjük egy csatárt..mondjuk utóbbira sok nevet nem tudnék mondani.

Mármint Mbappé helyett? De gyanítom, hogy Neymarra gondoltál.

Amúgy van itt olyan, aki követi a Bundesligát? Jovicból lehet valaki? Pont a sokgólos meccsét kaptam el, ott nyilván minden befelé pattant, nem mérvadó, de alapvetően nem tűnt egy elveszett gyereknek. Fizikálisan nagyon erős, harcias (mondjuk ez egy szerbnél nem meglepő), technikailag sem tűnik annyira vészesnek. Nyilván nem mondanám Real kezdő szintnek, de fiatal még, hosszabb távon ki tudja mi lesz belőle. Főleg, hogy elég ínséges időket élünk csatár témában.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. november 19., hétfő 15:44

Inkább vegyük meg harmad annyiból Hazardot vagy Manét, meg melléjük egy csatárt..mondjuk utóbbira sok nevet nem tudnék mondani.
Nem illik.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. november 19., hétfő 15:32

olyan lesz mint Ronaldo. nem tudjuk elképzelni hogy jön aztán egyszer csak boooom itt lesz.

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. november 19., hétfő 15:22

Nem tudom mennyire valós amit mondott a faterja mármint, hogy a barcának ajánlották, de összességeben eléggé úgy tűnik nem nagyon vágyott ő ide.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. november 19., hétfő 15:11

Nem is értem, hogy mi ez a találgatás. Perez a fizetési struktúra miatt nem adta meg egy 18 éves gyereknek, amit a PSG igen. Pont. Emellett hazai környezet, nyelv, biztos kezdő, világuralmi ígéret.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 19., hétfő 14:59

Egy 135+45 milliós igazolás mindenhova a kezdőbe jött volna, nem tudom miről beszéltek. Nyomatni kellett volna orrbaszájba és mind Bale, mind Benzema helyett mehetett volna. Akár 442ben is CR-rel. A példaképével. Csak hát $$$$$$$$$$$$
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. november 19., hétfő 14:53

Psg ajanlata kedvezobb a játékosnak, illetve itt egy BBC melle/moge jott volna. A hazai kornyezetet es a biztos kezdotagsagot valasztotta. Erre jott ra meg a tobb fuzu.

Viszont most mar meroben mas a helyzet, a vezerbika elment, Bale sem lesz itt sokáig, lehetne fuzni a gyereket a vezerbika szereppel, a Real arca lenne kvazi igy Cr utan. Erre a hirek szerint ugyanugy megyunk a Neymarert aki nem jobb jatekos, cserebe oregebb kevesebb fejlodesi potenciallal. Remélem fake news.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. november 19., hétfő 14:02

Kerlon írta:Úgy mondanám, hogy hivatalosabban azt kapja nagyjából, mint amit itt kapott volna. Aztán a háttérben milyen részvény vagy egyéb kenő ment a család felé, arról még nem tud senki.

Mondjuk igen, akár ilyesmi is lehet a háttérben, meg azért a marketingértéke valószínűleg meredeken ível felfelé és a franciák gondolom nem sápolják meg az ilyen jellegű bevételeit.

Realista24 írta:Én továbbra is úgy tudom, hogy a Monacónak adtuk volna ugyanazt, nem a játékosnak.
Elképzelhető, de amennyiben igaz ami nyilvánosságra került, azt szerintem Perez is vállalta volna. Elvileg 8 milliós fizetés, ami a végére lesz 12 körül (talán 60 millió a teljes időtartam alatt) és egyéb bónuszok.

Azt mindenesetre nehezen tudom elképzelni, hogy akkora különbség lett volna a két ajánlat között, hogy egyértelműen Párizs legyen a nyerő. Nem mondom, hogy minden követ megmozgattak (egy 18 éves gyerekért...), de komoly részben ez azon ment el, hogy kényelmesebb és biztosabb volt a PSG jelenleg. Szerintem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 19., hétfő 14:00

RealMadridFanatic írta:
KAG írta:Kiderült az utobbi par hónapban, hogy adtuk volna neki azt, mint párizs...ennek ellenere o dontott ahogy dontott.

Az nem lehet, Perez a Zantikrisztus!!!44NÉGY

Amúgy ja, a football leaks alapján nem nagyon tudom elképzelni, hogy ne ajánlottunk volna hasonló konstrukciót Mbappénak. Az elvetemült dolgokba a PSG sem ment bele.

Én továbbra is úgy tudom, hogy a Monacónak adtuk volna ugyanazt, nem a játékosnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. november 19., hétfő 13:55

KAG írta:
kodo írta:
Valahol felsir egy Mbappe. :(

Dehogy sír.
Kiderült az utobbi par hónapban, hogy adtuk volna neki azt, mint párizs...ennek ellenere o dontott ahogy dontott.
Úgy mondanám, hogy hivatalosabban azt kapja nagyjából, mint amit itt kapott volna. Aztán a háttérben milyen részvény vagy egyéb kenő ment a család felé, arról még nem tud senki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. november 19., hétfő 13:49

KAG írta:Kiderült az utobbi par hónapban, hogy adtuk volna neki azt, mint párizs...ennek ellenere o dontott ahogy dontott.

Az nem lehet, Perez a Zantikrisztus!!!44NÉGY

Amúgy ja, a football leaks alapján nem nagyon tudom elképzelni, hogy ne ajánlottunk volna hasonló konstrukciót Mbappénak. Az elvetemült dolgokba a PSG sem ment bele.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 19., hétfő 13:39

kodo írta:
Realista24 írta:MARCA: Florentino is prepared to ignore the coming winter transfer market to make a world record bid for Neymar next summer.

Dehogy sír.
Kiderült az utobbi par hónapban, hogy adtuk volna neki azt, mint párizs...ennek ellenere o dontott ahogy dontott.
ZIDANE

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. november 19., hétfő 13:21

Neymarral fogja kinyirni magát Perez. :roll:

Rettentően felidegesitenek ezek a hírek. Hogy tud egy ilyen VB után is a brazilert futni? Nem akarom elhinni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. november 19., hétfő 13:03

Realista24 írta:MARCA: Florentino is prepared to ignore the coming winter transfer market to make a world record bid for Neymar next summer.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 19., hétfő 12:57

MARCA: Florentino is prepared to ignore the coming winter transfer market to make a world record bid for Neymar next summer.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 19., hétfő 10:36

Kercsó írta:úgy rémlett, van Kova topic :) de így:

"I don’t want to think about what will happen and do want to be happy doing what I like, which is to play football every week."

Nagyon remélem jövőre bárki is lesz az edző, fixen biztosítja a játékperceket neki. Sokan, sokszor leírtuk. Egy Kroos - Ceballos - Kovacic trió gyilkos lenne.

Amúgy, tetszik, hogy nem zárkózik el a visszatéréstől, tudja, hogy az új edző tiszta lapot jelent neki is.
Lévén, hogy fixen visszajön, mert nincs vásárlási opció a szerződésében, ezt kell mondania. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 19., hétfő 10:35

Úgy érzem a Valladolid lesz az új fiókcsapatunk, amit fel fogunk tölteni jöttment brazilokkal R9 miatt.
Ami nem rossz elsőre, ha ők meg tudják szerezni olcsón őket, akár kölcsönbe, mint Pedrinhót tervezik és ha van bennük fantázia, akkor lehet bookolni őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. november 18., vasárnap 20:23

úgy rémlett, van Kova topic :) de így:

"I don’t want to think about what will happen and do want to be happy doing what I like, which is to play football every week."

Nagyon remélem jövőre bárki is lesz az edző, fixen biztosítja a játékperceket neki. Sokan, sokszor leírtuk. Egy Kroos - Ceballos - Kovacic trió gyilkos lenne.

Amúgy, tetszik, hogy nem zárkózik el a visszatéréstől, tudja, hogy az új edző tiszta lapot jelent neki is.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. november 18., vasárnap 20:02

kodo írta:
wxyz írta:Könyököléssel, hogy lehet esést tompítani?
Nem igaz, hogy nem erted az alapjan amit Kerlon írt. Kiragadtal egy kifejezest belole, hogy te most megmondod. Ezért kár fórumozni.
Hagyjátok mar. Troll fővezér. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. november 18., vasárnap 19:58

wxyz írta:Könyököléssel, hogy lehet esést tompítani?
Nem igaz, hogy nem erted az alapjan amit Kerlon írt. Kiragadtal egy kifejezest belole, hogy te most megmondod. Ezért kár fórumozni.

Vissza: