Bajnokok Ligája
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Bajnokok Ligája
Komolyan féltem a Bayerntől, viszont az Arsenal és Manu ellen, amit láttam attól nem este hasra. Bár 100%, hogy ellenünk jobban felpörögnek szokás szerint. Ez a Bayern úgy nyomja a tiki-takát, mint a mostani Barca. Legalábbis amit láttam eddig tőlük, nem győzött meg. Szerdai taktikával verhetőek szerintem. Idegenben remélhetőleg lesz Cé, aztán ott meg szétkontrázzuk őket.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
áááá...fejben gyengék. Götze lefocizza őket.Götzét elnyomná könnyedén a Ramos-Pepe páros.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
MU ellen is Robben csak jobbról befele ment, ment, cselezett és lőtt, gól! Pedig aztán a MU elég jól ismeri a hollandust, mégsem tudták levédekezni. szóval a Ro-Ri páros mégiscsak veszélyesebb mint Neymar. Ahogy asszem többen is elmondták ez is a középpályán fog eldőlni! Szerintem még ez a bayern is jobb mint ez a barca (még ha sokan mondták is hogy ez a bayern nem a tavalyi).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerinted a közáppályás dominanciátok azon fog múlni,hogy Götze kezd-e vagy Mandzukic?mia san mia írta:Akármennyire is annak a híve vagyok, hogy center kell, a középpályás dominancia érdekében én talán ezzel próbálkoznék:
Szerintem a túlbiztosított középpályát fogja kezdetni az első meccsen,Mandzukic-al elöl, Götzét elnyomná könnyedén a Ramos-Pepe páros.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
egy robben vagy ribery 2 osztállyal veszélyesebb támadó mint neymi. neymi zsigerből színészkedik. abban mondjuk ő a legjobb ez tény. sárgázás.....piros.....ették szépen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Őszintén szólva attól függően, hogy Pep mit akar én három verziót tudok elképzelni.
Ha biztosra akar menni akkor Schweini Martinez dupla 6-os Robben Ribéry Kroos Müller/Mandzukic.
Ha a saját játékot akarja játszani akkor Schweini Kroos Ribéry Götze/Müller Robben Mandzukic.
Ha pedig elment az esze akkor Lahm Schweini Kroos Ribéry Robben Müller/Mandzukic.
Lahm az első két esetben eredeti helyén természetesen.
Elnézve az elmúlt heteket én sem tudom hogy küldeném föl a csapatot. Akármennyire is annak a híve vagyok, hogy center kell, a középpályás dominancia érdekében én talán ezzel próbálkoznék:
--------------Neuer-----------
-Lahm Boateng Dante Alaba
------------Martinez----------
------Schweini----Kroos------
-Robben---------------Ribéry-
-------------Götze-------------
Ha biztosra akar menni akkor Schweini Martinez dupla 6-os Robben Ribéry Kroos Müller/Mandzukic.
Ha a saját játékot akarja játszani akkor Schweini Kroos Ribéry Götze/Müller Robben Mandzukic.
Ha pedig elment az esze akkor Lahm Schweini Kroos Ribéry Robben Müller/Mandzukic.
Lahm az első két esetben eredeti helyén természetesen.
Elnézve az elmúlt heteket én sem tudom hogy küldeném föl a csapatot. Akármennyire is annak a híve vagyok, hogy center kell, a középpályás dominancia érdekében én talán ezzel próbálkoznék:
--------------Neuer-----------
-Lahm Boateng Dante Alaba
------------Martinez----------
------Schweini----Kroos------
-Robben---------------Ribéry-
-------------Götze-------------
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ja, gondoltukmia san mia írta:Ahogy sejteni lehetett Neuer edzett, jól érzi magát, és játékra kész szerdán.
egyébként valami sejtés a felállásotokról? mondd, hogy rafinha ott lesz
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Ahogy sejteni lehetett Neuer edzett, jól érzi magát, és játékra kész szerdán.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tartani kell a Bayerntől de félni valónk nincs szerintem, a Bayern-nek is van bőven félni valója tőlünk...50-50% teljesen, de én az első meccsen nem számítok sok gólra, egy gólos győzelem valakinek(remélem nekünk), aztán a visszavágón meg ami a csövön kifér. Érdekes ,hogy a bayernesek nem igazán örültek annak ,hogy idegenben kezdenek, mert sokszor majdnem megszívták ,hogy otthon volt a visszavágójuk.Óriási lesz a nyomás a bajorokon, mert ők a fő esélyesek és alapelvárás tőlük a bl győzelem, a mieinknek meg mostmár habzik a szájuk...nagyon várom már, az egyetlen kívánságom ,hogy ne basszuk el az első meccset, úgy menjünk a visszavágóra, hogy ne futni kelljen az eredmény után.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A BM ellen otthon kezdünk. Nem szabad elfelejteni, hogy ott nem 50-50% a szurkolótábor és remélhetőleg lesz szurkolás. Ott DM középen fog játszani és nem szélen. Így lesz egy 2 tüdejű emberünk középen aki tud zavart okozni a tili-toli közepette. Remélhetőleg lesz CR, és BM védelem ide vagy oda, de lesz 3 olyan emberünk akik 100 on 200-at vernek az emberre. Simán pariban leszünk, ha ezt játszuk. Csak bírjam ki valahogy addig idegekkel, míg nem kezdődik el a meccs
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kíváncsi vagyok, hogy majd szerdán hogyan hat a srácokra ez a kupagyőzelem...kiskirálykén, nagy arccal játszunk...vagy éppen motivál majd minket a kupa siker...ez számomra nagy kérdés.
Nagyon kemény meccsek lesznek, keményebbek, mint a Barca ellen...szerencse is kellene. Én csak annyit kérek, hogy tegyük oda magunkat és ha esetleg kiesnénk, akkor azt küzdve, teljes szívből tegyük!
Nagyon kemény meccsek lesznek, keményebbek, mint a Barca ellen...szerencse is kellene. Én csak annyit kérek, hogy tegyük oda magunkat és ha esetleg kiesnénk, akkor azt küzdve, teljes szívből tegyük!
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
h3x0r írta:Szerintem inkabb a Shifttorjack írta:beragadt a caps lock?
Egyebkent van valami abban amit shutter mond, ez a produkcio a Barca ellen eleg volt, de a Bayern ellen azert tobb kell. De ezt szerintem mindannyian tudtuk :Đ
Ja, ez a produkció vélhetően kevés lesz a BM ellen, de ahogy én a csapatot ismerem, annyit adtak ki magukból, amennyit feltétlenül szükségesnek éreztek. Nem jellemző rájuk, hogy olyan nagyon megerőltetnék magukat a fiúk, de bízzunk benne, hogy képesek lesznek ettől nagyobb fordulatszámra kapcsolni. Sajnos csak addig hajtanak, ameddig begyötrik az első gólt, majd visszaállnak, és akkor kapnak megint észbe, amikor ég a ház. Mourinho örökség, amit még nem sikerült teljesen kiirtani.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
most nézelődtem értékeld topicban, páran már írtak hasonlót, mint amiről én beszéltem.
nem azért volt, mert :
szimplán csak így gondolom, szerintem a bayern ellen nem szabad ennyire átadnotok a területet, és többet kell birtokoljátok majd a labdát.
nem azért volt, mert :
mert ha tegnap mi nyertünk volna, akkor is ugyanígy vélekedtem volna.Jól van shutti, ne fájjon ennyire, hogy tegnap nem nyertetek(igazából idén) semmit se.
szimplán csak így gondolom, szerintem a bayern ellen nem szabad ennyire átadnotok a területet, és többet kell birtokoljátok majd a labdát.
- h3x0r
Szerintem inkabb a Shifttorjack írta:beragadt a caps lock?
Egyebkent van valami abban amit shutter mond, ez a produkcio a Barca ellen eleg volt, de a Bayern ellen azert tobb kell. De ezt szerintem mindannyian tudtuk :Đ
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
beragadt a caps lock?
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Pontosan, EZ A JÁTÉK KELL A BAYERN ELLEN IS!! MINDENKI ÚGY ÍR A BAYERN MÜNCHENRŐL MINT AKI ISTEN LENNE ROBOTOKKAL ÉS VERHETETLENEK, HÁT CSAK MEG KELLETT VOLNA NÉZNI HOGY JÁTSZOTTAK TEGNAP A 2 OSZTÁLYÚ CSAPAT ELLEN,(VAGY LEGALÁBB BELEKUKKANTANI) JA HOGY DIREKT JÁTSZOTTAK ÚGY LEHET KIFOGÁSOKAT KERESNI,DIREKT KAPTAK KI A DORTMUNDTÓL IS, ANNYIRA FEL VAN FUTTATVA A BAYERN HOGY SZERINTEM TÚLZÁS! MINDENKI TUDJA HOGY JÓK EZ NEM KÉRDÉS, DE AZÉRT MÁR TÚLZÁSOKBA ESNEK EGYESEK,UGYANEZ A JÁTÉK MASSZÍV VÉDEKEZÉS ROBBENT LEVENNI, RIBERY FORMÁN KÍVŰL VAN MECCSEK ÓTA, MEG LEHET OLDANI! KÉPESNEK ÉRZEM EZT A CSAPATOT RÁ! AZÉRT A BARCELONA NEM GYENGE ELLENFÉL, KI NE TALÁLJUK MÁR HOGY MOST MÁR HIRTELEN EGY NULLA CSAPAT LETT, A REAL SZÉPEN MEG FOJTOTTA A JÁTÉKÁT , UGYANÚGY A BAYERNÉT MIÉRT NE FOGHATNÁNK MEG, FEJJÁTÉKUK ERŐSEBB AZT LEÍRTAM , ARRA KELL JOBBAN ODAFIGYELNI... MEG FOGJUK OLDANI MOST MEG FOG FORDULNI A TENDENCIA A NAGY CSAPATOK ELLEN, AKI SPORTOLT TUDJA MILYEN LÖKÉST ADD EGY ILYEN GYŐZELEM 1 CSAPATNAK MENTÁLISAN, MERT NAGYON NEM MINDEGY HOGY BUKTA UTÁN TALÁLKOZUNK AZ ISTENI BAYERNEL VAGY KUPAGYŐZTESKÉNT..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én értem, amit írsz, csak azt nem hogy minek?'shutterisland írta:én meg csak annyit mondtam, hogy ez a bayern ellen szerintem nem lesz jó.
nekik jobb a védelmük, dinamikusabb a középpályájuk, többet fognak lőni és vélhetően centerük is lesz.
ez a "ha hasonló felfogással mentek ki" tőlem nem kritika volt, mert semmi gond nincsen vele, elsők között írtam a kupa topicba, hogy megérdemelten nyertétek meg.
szimplán szerintem a bayern-t nem szabad ennyire magatokra engedni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jól van shutti, ne fájjon ennyire, hogy tegnap nem nyertetek(igazából idén) semmit se. 7-8 éve egy barcás nem álmodozott arról, hogy mindent megnyertek, aztán most már nem nyertek egy évig valamit azt hiszitek, hogy valami rohadt nagy változás kell. Nem ilyen az élet... Ezzel a játékkal bőven meg lehet majd kenni a Bayernt is, főleg azért, mert Di Maria jobban tudja támogatni a támadásokat, mint Isco, mivel dinamikusabb és Ronaldoval kiegészülve sokkal hatékonyabbak és veszélyesebbek leszünk elől. Továbbra se azt mondom, hogy továbbmegyünk, hanem azt, hogy továbbmehetünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én meg csak annyit mondtam, hogy ez a bayern ellen szerintem nem lesz jó.
nekik jobb a védelmük, dinamikusabb a középpályájuk, többet fognak lőni és vélhetően centerük is lesz.
ez a "ha hasonló felfogással mentek ki" tőlem nem kritika volt, mert semmi gond nincsen vele, elsők között írtam a kupa topicba, hogy megérdemelten nyertétek meg.