Premier League
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Premier League
GT37 1 kérdés: ha lenne rá pénzed (persze közben lehet hogy van ), akkor te mit vennél? 7-8 volkswagent, vagy 1 porschét?
csak mert ez a helyzet a tötenemnél szerintem.
csak mert ez a helyzet a tötenemnél szerintem.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hosszú távon csak profitálni fogunk abból, hogy a Bale-ért kapott pénzből ilyen mennyiségű minőségi játékost vettünk, egyelőre még sokaknak szokni kell a közeget, az új csapattársakat, AVB-nek össze kell hoznia egy olyan taktikát, ami majdhogynem tökéletesen idomul a kerethez, idő kell nekünk is, ahogy Ancelotti Madridjának is.Wertz írta:Ennyit számít Bale és egy minőségi csatár hiánya
Tavaly Bale rengeteg ilyen meccset hozott. Az új igazolásokat meg hiába szopkodja a legtöbb ember, Balet ilyen téren soha az életben nem fogják tudni kiváltani.
Nyáron meg nem Soldado leigazolásával kellett volna foglalkozni. Bentekeért több pénz kellett volna ajánlani. Nem hiszem, hogy a Villa 35 millióra nemet mondott volna
Defoeval kapcsolatban pedig lemerném fogadni, hogy megint körbe rugdosta az ellenfél kapuját
Persze Bale jól jött volna ezen a meccsen, de most nem ez a lényeg.
Soldado klasszisokkal jobb csatár szerintem, mint Defoe vagy Adebayor, Bentekét nem tudtuk megszerezni, elhoztuk Robbie-t, nekem ezzel nincs bajom, sőt. Neki is be kell illeszkednie, aztán király lesz.
Türelem, türelem. Ez a kulcsa mindennek itt is. Persze el lehet mondani mindennek az új játékosokat, AVB-t meg mindenkit, csak semmi értelme.
Defoe meg egyébként annyira nem volt rossz, kivételesen mindkét lövése kapura ment, ha jól emlékszem.
Ennyit számít Bale és egy minőségi csatár hiányaGT37 írta:Ilyen nincs.
Tavaly Bale rengeteg ilyen meccset hozott. Az új igazolásokat meg hiába szopkodja a legtöbb ember, Balet ilyen téren soha az életben nem fogják tudni kiváltani.
Nyáron meg nem Soldado leigazolásával kellett volna foglalkozni. Bentekeért több pénz kellett volna ajánlani. Nem hiszem, hogy a Villa 35 millióra nemet mondott volna
Defoeval kapcsolatban pedig lemerném fogadni, hogy megint körbe rugdosta az ellenfél kapuját
- GT37
Most már nyugodt vagyok, köszönöm.Marci77 írta:Én örülök a vereségeteknek,ha ez megnyugtat . Egy fontos kérdés,miért Townsend kezd? Ennyire Jó? Holtby,Lamela padkoptatónak elmegy. Townsendet én idén 1x láttam,de semmi különös nem volt.Idén "végre" Lennon kiszorul,mert az is gáz szerintem,hogy ilyen sokáig elfutkosott a kezdőben simán. Meccsektől függetlenül Eriksent kár hogy nem hozta Wenger,nekem bejött a játéka az Ajaxba.
Igen, ennyire jó, ma is ő volt a legjobb játékosunk, gyors, technikás, be meri vállalni az 1v1-eket, és viszonylag nagy arányban meg is nyeri őket. Jó formában van, nem lehetett kihagyni, ahogy Siggyt sem. De szerintem a következő bajnokin már kezdeni fog Lamela, lehet, hogy Holtby is.
Lennon amúgy most sérült, azért nem játszik, de szerintem akkor sem fog sok lehetőséget kapni, ha visszatér, addig legalábbis biztosan nem, amíg Townsend ennyire jó.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ja,csak #TopOfTheLeague .GT37 írta:Legalább a Senal sem nyert, bár ennek valahogy nem tudok most örülni.
Én örülök a vereségeteknek,ha ez megnyugtat . Egy fontos kérdés,miért Townsend kezd? Ennyire Jó? Holtby,Lamela padkoptatónak elmegy. Townsendet én idén 1x láttam,de semmi különös nem volt.Idén "végre" Lennon kiszorul,mert az is gáz szerintem,hogy ilyen sokáig elfutkosott a kezdőben simán. Meccsektől függetlenül Eriksent kár hogy nem hozta Wenger,nekem bejött a játéka az Ajaxba.
ezzel egyetértek.De végeredményt nem tippelnék. Chelseat szerencsére sokszor nem láttam,de nem valami magabiztosak a Real béta verzióval.ateeemadrid írta:szerintem kicsit kezd körvonalazódni a dolog, szvsz arsenal, city, chelsea, pool 4-es lesz a végére.
nem feltétlen ilyen sorrendben.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
Majd jövőre elviszi a Real Eriksent 86 millióért, abból meg jöhet DC.Anyaka írta:AVB-nek más stílusú játékos kéne. Mondjuk Diego Costa. Az az ember pont beleillik a ligába.
Legalább a Senal sem nyert, bár ennek valahogy nem tudok most örülni.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Lényegtelen, ha impotens mind. AVB-nek más stílusú játékos kéne. Mondjuk Diego Costa. Az az ember pont beleillik a ligába.GT37 írta:Támadók vannak, a megfelelő taktika hiányzik még.Anyaka írta:Szép... Valami támadó kéne. Mert a gólokkal hadilábon állnak, ahogy látom meccsek óta. Helyzet van pedig bőven.
Meg Townsend 25634. szezonbeli lövése csak beakad majd.
Amúgy semmi ok a szégyenkezésre a Tottenhamnél. A pálmát ma nem ők vitték el.
A dobogó legfelső foka most a franciáké:
Montpellier - Lyon
5 - 1
De azért a Parma meccsen az 52 perces első félidő se volt semmi. Bár az olaszoknál már semmin se lepődök meg...
Ez a Bendtner meg egy viking lett...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
na vele rúgasson özil 10 gólt akkor leborulok és írok egy szerelmeslevelet a némettöröknek'shutterisland írta: bendtnernek mi ez a haj ?
kép
Nem illik.
- GT37
Támadók vannak, a megfelelő taktika hiányzik még.Anyaka írta:Szép... Valami támadó kéne. Mert a gólokkal hadilábon állnak, ahogy látom meccsek óta. Helyzet van pedig bőven.
Meg Townsend 25634. szezonbeli lövése csak beakad majd.
- Anyaka
Chelsea? Előbb ér oda a Szunderlandateeemadrid írta:Na, még jó hogy megraktam a Tottenhamot, nagyon jól játszanak... istenem...
ilyen vereségek egyébként nem férnek bele, ha ott akarnak lenni a top4ben.
szerintem kicsit kezd körvonalazódni a dolog, szvsz arsenal, city, chelsea, pool 4-es lesz a végére.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Legyen átkozott ez a pogácsaliga.
Múlt héten mu meg a city, most pedig az arsenal és a spurs buzizik.
Múlt héten mu meg a city, most pedig az arsenal és a spurs buzizik.
- ateeemadrid
Na, még jó hogy megraktam a Tottenhamot, nagyon jól játszanak... istenem...
szerintem kicsit kezd körvonalazódni a dolog, szvsz arsenal, city, chelsea, pool 4-es lesz a végére.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
inkább csak szürkébb, mint a többi meccsen, de nem volt vészes, és így is volt pár jó labdája, és azt hiszem kettő ziccerpassza is.Özil kicsit flop most...
bendtnernek mi ez a haj ?
kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. október 6., vasárnap 18:44-kor.
- Anyaka
Szép... Valami támadó kéne. Mert a gólokkal hadilábon állnak, ahogy látom meccsek óta. Helyzet van pedig bőven.GT37 írta:Ilyen nincs.
- GT37
Ilyen nincs.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hülyeségeket nem kéne írni, mer sokan benyalják akik nem is látták a meccset...Remy írta: Özil kicsit flop most...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Múltkor még 2.-ak voltatok, most meg 6?GT37 írta:
Felállt védelem ellen nullák vagyunk. AVB-nek lesz min agyalnia.
Özil kicsit flop most...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- GT37
Kettő isAnyaka írta:Jött...
Felállt védelem ellen nullák vagyunk. AVB-nek lesz min agyalnia.
- Anyaka
GT37 írta:Jó kis bunkercsapat ez a West Ham, Mourinho sokat tudna kihozni belőlük.
Folyamatosan nyomunk, előbb-utóbb jönnie kell egy gólnak is.
Jött...