OFF
Re: OFF
Srácok! Valaki tudna nekem segíteni Angol-levélírásban??SÜRGŐS, nagyon hálás lennék!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
http://index.hu/belfold/2013/11/13/o._f ... _gyilkost/
hogy a fenébe tudjam ki az, ha letakarják a szemét?
ja? védik a személyes jogait?
hogy a fenébe tudjam ki az, ha letakarják a szemét?
ja? védik a személyes jogait?
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Most láttam egyet napiszaron, kicsit átírva így hangzik:Monkey írta:Kis segítségre lenne szükségem, házipálinka cimkére kellene egy frappáns/vicces/bölcs idézet. Google nem nagyon dobott ki semmi használhatót ezért jó lenne ha tudnátok ajánlani oldalt vagy konkrét idézetet a témában. Kössz
"A pálinka öl, butít és gyomorba döntöm."
- mocsok
ha ő nem tudja a számod akkor csak egy telefonszámot fog látni.Gonzi írta:Srácok, ha viberen új kapcsolatot adtam hozzá, akkor azt a felvett ember látja? A másik félnek nincs meg a telefonszámom. Ha így írok neki akkor kijelzi hogy ki ír neki, vagy csak egy telefonszámot fog látni?
olyan mintha egy sms-t küldenél neki.
asszem.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Srácok, ha viberen új kapcsolatot adtam hozzá, akkor azt a felvett ember látja? A másik félnek nincs meg a telefonszámom. Ha így írok neki akkor kijelzi hogy ki ír neki, vagy csak egy telefonszámot fog látni?
- ___Samy___
ja, nekem is megállt vagy 20 másodpercre mindkettő az előbb
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
T-home-os net másnak is baszakszik ma, vagy nálam van a gond? Yt videot nem tölt be, Fb is nagyon lassú, nagyjából minden..
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ha nagyon unatkozom és is szoktam nézegetni ezeket, épp tegnap futottam bele egy vidibe ahol a kamionok okozták a baleseteket, hát nem szívesen vezetnék arrafelé.
Többek között itt is van egy raklap karambolos vidi
Többek között itt is van egy raklap karambolos vidi
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Pár hete kezdtem el én is nézegetni ezeket a videókat. Korábban csak belenéztem, de most már végig nézek pár darabot naponta. Oroszok butasága határtalan. Pl vannak olyanok is hogy 2 sávos úton látja hogy balról nem tud előzni, mert jönnek szembe, erre el akar menni jobb oldalt, ahol persze nincsen hely. Egyikben volt olyan is, hogy 4es kereszteződés és áll a csávó a lámpánál, szemből jön egy farönköket szállító kamion nagy sebességgel és be akar kanyarodni balra, persze nem tudja bevenni a kanyart és a rönkök megindulnak feléd. Tajga közepén is két oldalt végig fa, 2 sávos út, előz egy lada, látja h jönnek szembe, de ő megy tovább, ahelyett hogy besorolna. De több olyat is láttam már, hogy karambol után az emberek kiesnek/repülnek a kocsiból és látszólag semmi bajuk (biztonsági öv használata??).
Egyik videó alatt valaki bekérdezte, hogy van az h minden autóban kamera van? Válasz: úgy látszik még új vagy itt, és elmesélték neki, hogy: Orosz közlekedés annyiból áll, hogy 1. Kamera szükséges, 2. Gyorshajtás szükséges, 3. Piros lámba annyit tesz, hogy menj gyorsan, 4. Fékek... nem szükségesek.
Russians are crazy
Egyik videó alatt valaki bekérdezte, hogy van az h minden autóban kamera van? Válasz: úgy látszik még új vagy itt, és elmesélték neki, hogy: Orosz közlekedés annyiból áll, hogy 1. Kamera szükséges, 2. Gyorshajtás szükséges, 3. Piros lámba annyit tesz, hogy menj gyorsan, 4. Fékek... nem szükségesek.
Russians are crazy
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hatalmas az összes ilyen videóAnis írta:Nézi még más is ezeket az orosz karambol-válogatásokat?
Car Crash Compilation (utolsó nagyon durva)
Elképesztő mennyi vak és vezetni nem tudó ember van ott. Persze néha megesik, hogy az autó is megcsúszik az ottani időjárási körülmények között, de az esetek 90%-ában a sofőrök a hibásak.
Kedvencem az, amikor a csávó megy a főúton, aztán hirtelen elrepül a kocsi fölött nagyjából húsz centivel egy helikopter
De tényleg nevetséges, mi mindent képesek összeszerencsétlenkedni ott.
- h3x0r
Haverokkal rendszeresen nezunk ilyen videokat.Anis írta:Nézi még más is ezeket az orosz karambol-válogatásokat?
Elképesztő mennyi vak és vezetni nem tudó ember van ott. Persze néha megesik, hogy az autó is megcsúszik az ottani időjárási körülmények között, de az esetek 90%-ában a sofőrök a hibásak.
Oroszorszagban a torveny szerint a biztosito csak abban az esetben fizeti ki a karod, ha videoval tudod bizonyitani, hogy nem te voltal a hibas. Ezert minden kocsiba van kamera, az orszag is nagy, persze hogy sok a barom az utakon es sok ilyen video kerul elo.
Tesom jart ugy par honapja, hogy ejszaka jott haza fele kb 80-as tempoval, az ut termeszetesen nem volt kivilagitva es egyszer a semmibol egy fekete ruhas oreg neni atszaladt elotte az uton. Szerencsere nem kapta el, de kovetkezo heten o is vett egy kamerat a kocsijaba
Van is egy oldal, ahova rendszeresen felrakjak az erdekesebb videokat (trafictube.ro a neve). Eleg fura olyan helyeken baleseteket latni, ahol napi szinten jarok.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem kis túlzással minden hónap "no shave" pontosabban 2 hetente szoktam arcon borotválkozni, akkor is szakállvágóval.@Sonny írta:Férfi társak van olyan még rajtam kívül,aki Movember (https://www.facebook.com/MovemberHungary) hónapot tart?
Annak,aki szeret szőrös lenni,de a barátnő motyog érte most kapóra jön a dolog...Tökéletes kifogás,hogy miért nem borotválkozik az ember,hiszen egy fontos dologra hívom fel a figyelmet ezzel!
iszonyatosan rühellem a "babapofit".
csak olaszosan.
kép hozzá.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nézi még más is ezeket az orosz karambol-válogatásokat?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Férfi társak van olyan még rajtam kívül,aki Movember (https://www.facebook.com/MovemberHungary) hónapot tart?
Annak,aki szeret szőrös lenni,de a barátnő motyog érte most kapóra jön a dolog...Tökéletes kifogás,hogy miért nem borotválkozik az ember,hiszen egy fontos dologra hívom fel a figyelmet ezzel!
- ___Samy___
akkor meg írd rá azt, hogy "a víz örüljön, hogy megmosdok benne"Csak nem tudom nem e lehangoló nagyon!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Kössz az ötleteket, kb. ezeket olvastam én is eddig. Egyszer egy ismerős üvegén láttam, hogy: "Ez a pálinka mennyei ha sokat iszol ördögi" valami hasonlóra gondoltam de copyzni nem akarom másét! Illetve találtam még egy hosszabbat ami kicsit más hangvételű:
"Olyan, mint a pálinkánk - van benne minden. Egy kis én, egy kis ő. Életek és bölcsességek. Komolyság és humor. Vidámság és szomorúság. Szeretet és gyűlölet. Múlt, jelen, jövő. Minden, ami külön-külön elviselhető, de együtt maga a valóság. - "
Csak nem tudom nem e lehangoló nagyon!
"Olyan, mint a pálinkánk - van benne minden. Egy kis én, egy kis ő. Életek és bölcsességek. Komolyság és humor. Vidámság és szomorúság. Szeretet és gyűlölet. Múlt, jelen, jövő. Minden, ami külön-külön elviselhető, de együtt maga a valóság. - "
Csak nem tudom nem e lehangoló nagyon!