Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Azért szépen lenézik a csapatot a Bayern szurkolók.Ilyenkor reménykedek abban,hogy felfognak sülni a nagyképüségük miatt.
Nagyon remélem,hogy odafognak baszni a játékosaink brutálisan a két meccsen...
Meg szerdán a Barcelona ellen is.
Nagyon remélem,hogy odafognak baszni a játékosaink brutálisan a két meccsen...
Meg szerdán a Barcelona ellen is.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem ezt akartam, de végülis bárkit meg kell verni a végső győzelemért.
Amugy meg nem oyan rossz ez:
- ha nyerünk, akkor megcsaptuk a legkeményebb ellenfelet
- ha kiesünk legalább a legerősebb vert ki minket, és nem ér az a szégyen, hogy az Atleti verjen ki vagy Mourinho kapjon elégtételt.
- szerintem nem fognak úgy megalázni, mint tavaly a Barcát
Mondjuk a Bayern ellen nem valami jó a mérlegünk, és főleg a Németországban elért eredményekre sem lehetünk büszkék (most a Schalke elleni győzelmet talán hagyjuk).
Szóval szerintem a legjobb esetben is egy idegenbeli X-el lehet számolni. Ez azt jelenti, hogy ha nem nyerünk 2 góllal az első meccsen, akkor már nem nagyon kell izgulni a visszavágón (bár nekünk ugye a 3 gólos előny se egy életbiztosítás ugye..)
Amugy meg nem oyan rossz ez:
- ha nyerünk, akkor megcsaptuk a legkeményebb ellenfelet
- ha kiesünk legalább a legerősebb vert ki minket, és nem ér az a szégyen, hogy az Atleti verjen ki vagy Mourinho kapjon elégtételt.
- szerintem nem fognak úgy megalázni, mint tavaly a Barcát
Mondjuk a Bayern ellen nem valami jó a mérlegünk, és főleg a Németországban elért eredményekre sem lehetünk büszkék (most a Schalke elleni győzelmet talán hagyjuk).
Szóval szerintem a legjobb esetben is egy idegenbeli X-el lehet számolni. Ez azt jelenti, hogy ha nem nyerünk 2 góllal az első meccsen, akkor már nem nagyon kell izgulni a visszavágón (bár nekünk ugye a 3 gólos előny se egy életbiztosítás ugye..)
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ezt az egészet hogy érted? Most nem az első meccsről beszélsz?El Unico írta:2-1 --> Nem lenne rossz eredmény számunkra,mert egy idegenben szerzett góllal nagyon jó helyzetbe kerülnénk,hiába inkasszálnánk két gólt,az nekik csak hosszabbításra lenne elég. Hármat meg nem hiszem hogy kapunk azért,főleg,hogy CR is ott lesz már elvileg.
Ha meg nem, akkor milyen 2-1 hosszabbításra elég? Az első is 2-1 lesz?
Na, végre amúgy, örülök a Bayernnek, őket akartam. Két meccs, ahol a játékosok nem hiszik el, hogy megvan, és az első meccsen oda lehet tenni magunkat, menni előre, mert ha rosszul is sül el, még ott a második, ahol lehet javítani. De kőkeményen megnyomni mindkét 90 percet, nem szabad ugyanazt a hibát elkövetni, amit két éve. Tudjuk milyenek a németek.
Most kiderül mire képes a csapatunk erős ellenféllel szemben.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Robben Riberyt kell kiiktattni akkor mar gyakorlatilag ki is van huzva a meregfogukKerlon írta:Eddig mindig mi voltunk az esélyesebbek és mindig kiestünk. Most lesz fordítva és én még mindig nem érzem a bajor űrfutballt annyira jónak, mint a volt katalánt. Messijük nincsen, aki általában kivégzett minket. Robbent meg Riberyt nem szabad hagyni a szélen ficánkolni, amit szerintem a bal oldalon DM-ék meg is fognak oldani. Középen Modricnak meg Alonsonak lesz nagy szerepe. Amúgy Boateng meg Dante simán verhető. Ami nagyon vészes az az Alba-Ribery páros a baldolalon, de Bale talán legfoglalja majd az osztrákot és Carvajal megküzd a gallal. Amúgy az Atletico letct volna a legjobb a számunkra.
Eddig mindig mi voltunk az esélyesebbek és mindig kiestünk. Most lesz fordítva és én még mindig nem érzem a bajor űrfutballt annyira jónak, mint a volt katalánt. Messijük nincsen, aki általában kivégzett minket. Robbent meg Riberyt nem szabad hagyni a szélen ficánkolni, amit szerintem a bal oldalon DM-ék meg is fognak oldani. Középen Modricnak meg Alonsonak lesz nagy szerepe. Amúgy Boateng meg Dante simán verhető. Ami nagyon vészes az az Alba-Ribery páros a baldolalon, de Bale talán legfoglalja majd az osztrákot és Carvajal megküzd a gallal. Amúgy az Atletico lett volna a legjobb a számunkra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem kell betojni. Ez a BM korántsem legyőzhetetlen csapat. Az egyetlen probléma a nálunk futballozó sok atomfizikusban rejlik. Ha képesek koncentrálni, legalább annyi esélyünk van a továbbjutásra, mint a bajoroknak.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát ez most borzalmas kérdés, magunkat szeretném látni, és nagyon bízok benne, de ha reálisan nézem ez biza BM.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Új szavazás!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Örülök, mert nincs Chelsea meg AtMa. De cserébe van egy Bayern.
Mindegy, rájuk nyomtam, megkaptuk. 120% kell mindenkitől, akkor meglehet. Engem sem fog érdekelni ki menstruál éppen, csak egy dolgot sajnálok: Varane kevés játékpercét idén, nagyon kéne a higgadtsága most.
Mindegy, rájuk nyomtam, megkaptuk. 120% kell mindenkitől, akkor meglehet. Engem sem fog érdekelni ki menstruál éppen, csak egy dolgot sajnálok: Varane kevés játékpercét idén, nagyon kéne a higgadtsága most.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ne sírj, ott van rafinha, legalább megszokod meg Dante (bár padosok lesznek valszeg csak nyáron)hehe írta:bájárn müntyen in da house
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
bájárn müntyen in da house
zseniális.
180 perc tökéletes foci kell és utána még a cselzit is le kell győzni.
akarom a 10.-et, nem érdekelnek a kifogások, sérülések. fejben dől el, akarjuk vagy sem?
zseniális.
180 perc tökéletes foci kell és utána még a cselzit is le kell győzni.
akarom a 10.-et, nem érdekelnek a kifogások, sérülések. fejben dől el, akarjuk vagy sem?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem jó,hogy otthon kezdünk. Bármilyen eredmény elérése esetén pontosan tudjuk,hogy idegenben mennyire kell gólra törő játékot hoznunk. Egy jó eredmény elérése esetén kicsit taktikázhatunk is Münchenben.
Például:
1. mérkőzésen:
0-0 --> Ez nem lenne rossz eredmény,sőt,az összes olyan eredmény jó nekünk,ahol nem kapunk egyetlen gólt sem. Így a védekezést nagyon meg kell szerveznie Ancelottinak. Helyzetünk meg úgy is lesz,ha nem kapunk gólt,Benzemáék csak begyötörnek egyet...
1-0 --> a legminimálisabb győzelem elérése esetén idegenben elég egyetlen gólt lőnünk,főleg ha azt mi lőjük elsőként,akkor nagyon kellemes helyzetbe kerülünk,mert akkor a Bayernnek ki kell nyílni,így több területünk lehet kontrázni.
1-1 --> simán benne van a pakliban,hogy olyan meccset vívunk velük a Bernabéuban,mint amilyet a Manchester United az első meccsen az Old Traffordon. Ott nem volt Van Persie,nálunk nem lesz CR. Egyébként nézzétek meg,hogy állt fel a MU,azokkal az emberekkel lehozták X-re az első meccset,erre minimum képesek vagyunk mi is...
0-1 --> Ha impotensek leszünk támadásban,akkor egy lőtt góllal a Bayern elégedett lehet,és boldogak utazhatnak haza. Ebben az esetben nekünk is lőni kell minimum egyet Münchenben,de inkább kettőt,mindamellett,hogy nem nagyon kaphatunk gólt. Ez nagyon rossz eredmény lenne nekünk.
2-1 --> Nem lenne rossz eredmény számunkra,mert egy idegenben szerzett góllal nagyon jó helyzetbe kerülnénk,hiába inkasszálnánk két gólt,az nekik csak hosszabbításra lenne elég. Hármat meg nem hiszem hogy kapunk azért,főleg,hogy CR is ott lesz már elvileg.
2-2 és 1-2 és 0-2 --> NEM KAPHATUNK AZ ELSŐ MÉRKŐZÉSEN KÉT GÓLT!!!
Például:
1. mérkőzésen:
0-0 --> Ez nem lenne rossz eredmény,sőt,az összes olyan eredmény jó nekünk,ahol nem kapunk egyetlen gólt sem. Így a védekezést nagyon meg kell szerveznie Ancelottinak. Helyzetünk meg úgy is lesz,ha nem kapunk gólt,Benzemáék csak begyötörnek egyet...
1-0 --> a legminimálisabb győzelem elérése esetén idegenben elég egyetlen gólt lőnünk,főleg ha azt mi lőjük elsőként,akkor nagyon kellemes helyzetbe kerülünk,mert akkor a Bayernnek ki kell nyílni,így több területünk lehet kontrázni.
1-1 --> simán benne van a pakliban,hogy olyan meccset vívunk velük a Bernabéuban,mint amilyet a Manchester United az első meccsen az Old Traffordon. Ott nem volt Van Persie,nálunk nem lesz CR. Egyébként nézzétek meg,hogy állt fel a MU,azokkal az emberekkel lehozták X-re az első meccset,erre minimum képesek vagyunk mi is...
0-1 --> Ha impotensek leszünk támadásban,akkor egy lőtt góllal a Bayern elégedett lehet,és boldogak utazhatnak haza. Ebben az esetben nekünk is lőni kell minimum egyet Münchenben,de inkább kettőt,mindamellett,hogy nem nagyon kaphatunk gólt. Ez nagyon rossz eredmény lenne nekünk.
2-1 --> Nem lenne rossz eredmény számunkra,mert egy idegenben szerzett góllal nagyon jó helyzetbe kerülnénk,hiába inkasszálnánk két gólt,az nekik csak hosszabbításra lenne elég. Hármat meg nem hiszem hogy kapunk azért,főleg,hogy CR is ott lesz már elvileg.
2-2 és 1-2 és 0-2 --> NEM KAPHATUNK AZ ELSŐ MÉRKŐZÉSEN KÉT GÓLT!!!
- ziro4vr
Velük kapcsolatban az a nehéz, hogy Mourinho pontosan tudja mit is ér a csapata, és aszerint alakítja a taktikákat, vet be trükköket. A minőséghiány kijön hosszútávon, lásd bajnokság egyes meccsei kiscsapatok ellen, de a nagy meccsekre fel tudja 100ra pörgetni őket és kiépíteni egy komoly haditervet. Nincs csatár, akkor nem kapunk gólt, brusztolunk, ívelgetünk, lövünk távolról, egy úgy is beakad. Szerencsére azért koránt sem sebezhetetlenek hátul sem, tehát nem hibátlan a rendszer, de melyik csapaté az.madridronie írta: Egyetértek, ezért nyomtam tegnap én is a Chelseare!
Nem illik.
Großkreutz évek óta alapember a Dortmund-nál.'shutterisland írta: matek alapján igazad van, mert 5-5 hiányzó volt azt hiszem (marcelo,ronaldo,arbeloa,khedira,jesé vs schmelzer,subotic,bender,gundogan,blaszczykowski).
csak egyrészt náluk ezek a játékosok alapemberek, nálatok csak 2-3 az, illetve ti egy iscoval vagy coentraoval tudtok pótolni, ha kell, ők meg kirch, durm, jojic vagy grosskreutz féle formákat tudtak csak betolni, akiket a fórum 80%-a szerintem nem is ismert eddig.
- h3x0r
Errol pont eszembe jutott ez a kepRamioli írta:Hogy orulnek a sok tudatlan divatbarcas hogy a bayern lett az ellenfel -:)siman kizugunk eselyunk sincs-:) jobban orulnek mint a sajat csapatuk sikerenek..ez azert eleg gaz!!
Vagy ez
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
egyvalaminek azért örülök.
hogy mi vagyunk az esélytelenek.
Pedig! tele van igazi nemzetközi klasszissal a csapat.
Ezekből a szituációkból általában jól jöttünk ki mindig.
Ja és ennél már jobb tiki-takát játszó csapattal is találkoztunk, előfordult, hogy azokat is elkaptuk, sőt egy idő után már rendszeresen csaptuk őket.
hogy mi vagyunk az esélytelenek.
Pedig! tele van igazi nemzetközi klasszissal a csapat.
Ezekből a szituációkból általában jól jöttünk ki mindig.
Ja és ennél már jobb tiki-takát játszó csapattal is találkoztunk, előfordult, hogy azokat is elkaptuk, sőt egy idő után már rendszeresen csaptuk őket.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egyetértek, ezért nyomtam tegnap én is a Chelseare!Viszont támadásban nem olyan jó a Chelsea, és lehet, hogy az jobban feküdt volna nekünk, mert vannak olyan távoli lövőink, meg a semmiből gólszerző játékosaink, akikkel talán tudtunk volna alkotni valamit. Viszont a védelmünk az állandó nyomást nem igazán bírja.
Én azért jobban örültem volna a félkarú angoloknak, mint a legnagyobb favoritnak számító fritzeknek! Meg ahogy nézem a spanyol közvélemény és vélhetően Carlo + a csapat hangadói is....hál Isten a Real-Chelsea nem jött össze!
Ha végre tököt növesztenek Ramosék és egyszer a szerencse is mellénk áll, akkor még sokat tehetnek a srácok azért, hogy ez ne történjen meg!Sajnos a legnagyobb sansz Mourinho ujabb cime vagy a Bayern cimvedesere van.
És vélhetően utoljára, mert ez az utolsó ilyen lehetőség!Ez a gondolat idén már párszor felreppent a fórumon március óta
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. április 11., péntek 14:35-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- ziro4vr
Szerintem meg gyengébb. Az a taktika rájuk lett szabva, az idei meg Guardiolara. Látható volt ez a MU elleni visszavágón is, mikor lejött götze és felment rafinha, elővették a tavalyi focit, és simáztak. Addig meg tutyimutyi lóhugy. Ugyanúgy megvannak a gyengeségeik, mint a Pep-féle barcának, csak nincs Messi, igaz más tényezőkkel tudják ezt úgy ahogy kompenzálni. Ettől függetlenül ők a favoritok, bár ezt magunknak köszönhetjük főként, és a formába/helyzetbe, amibe sodortuk magunkat.Matt009 írta: Nem tudom, hogy Pep BM-je jobb-e, mint a tavalyi, annyit tudok csak, hogy más és nem gyengébbek. A fentebb említett nyomással megzabálják az ellenfeleiket.
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ez a gondolat idén már párszor felreppent a fórumon március ótamadridronie írta:Ezzel a sorsolással 2 hét alatt eldől a teljes szezonunk, amilyen könnyen megnyerhetünk, ugyanolyan könnyen el is veszíthetünk mindent 14 nap alatt!
Amúgy meg én is unom a németeket. Mourinho Chelseajének jobban örültem volna. A Bernabeuban nem jelentett volna nagy veszélyt, és az ő védelmeiben is bőven benne van meccsenkénti egy gól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2014. április 11., péntek 14:31-kor.
Merci Zizou!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem az Atletico nem fog bejutni a BL döntőbe,Mourinho meg fogja őket állítani. Én a Chelsea-t már bent látom a döntőben.
A kérdés az,hogy Mourinhonak a Bayernt kell megállítania a címvédéstől,vagy a Real Madridot a 10. megszerzésétől...?
A kérdés az,hogy Mourinhonak a Bayernt kell megállítania a címvédéstől,vagy a Real Madridot a 10. megszerzésétől...?