Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Re: Premier League
Most meg állítólag 5 játékos is csak az aláírásra vár az Arsenalnál!A biztos BL-be jutás(ez az a hely ahol a legjobbak játszanak, csak a csirkéseknek mondom ha nem ismernék ) után alá is írnak!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez a Schürrle kicsit a Pep-féle Villa-Keita cserére emlékeztetett. José.
Többet vártam a meccstől, kicsit talán túlzásba vitték a taktikázást a csapatok. Lesz még ennél jobb rangadó, ebben biztos vagyok. Szerintem mindkét csapat az aranyért fog harcolni idén, jó kis versenyfutás lesz.
A Roma meg elvileg elfogadta a 30 millió fontos ajánlatunkat Lameláért, az üzletet a mai napon hivatalosa is bejelenthetik.
Többet vártam a meccstől, kicsit talán túlzásba vitték a taktikázást a csapatok. Lesz még ennél jobb rangadó, ebben biztos vagyok. Szerintem mindkét csapat az aranyért fog harcolni idén, jó kis versenyfutás lesz.
Ott van Sanogo. Meglátod, nem lesz több igazolás, aztán hétvégén rommá ágyúzzuk a stadionotokat.BBarni írta:Védelem, meg egy igazi csatár meg még mindig nincs!
Cabaye tuti jönni fog, a múltkori meccsen sem volt hajlandó játszani, mert elutasították az Arsenal ajánlatát, ennél többet meg mástól sem kapnak, szóval mindenkinek jó lesz így!Flamini meg,pfej, kell a fenének!
A Roma meg elvileg elfogadta a 30 millió fontos ajánlatunkat Lameláért, az üzletet a mai napon hivatalosa is bejelenthetik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Hova ennyi ember a kp-ra?Jeremy Wilson (Telegraph) : Az Arsenal kész £60 milliót ajánlani Mesut Özilért és Angel di Maríáért, akik feleslegessé válhatnak Gareth Bale érkezésével. Karim Benzema kizárta a Londonba szerződést. Flamini szerződést fog kapni, ahogy a Newcastle is egy £15 milliós ajánlatot Cabaye-ért. Kapus is érkezhet, viszont Wenger lemondott arról, hogy sztárcsatárt vegyen.
Védelem, meg egy igazi csatár meg még mindig nincs!
Cabaye tuti jönni fog, a múltkori meccsen sem volt hajlandó játszani, mert elutasították az Arsenal ajánlatát, ennél többet meg mástól sem kapnak, szóval mindenkinek jó lesz így!Flamini meg,pfej, kell a fenének!
Azért annyira nem meglepő.legendary írta:Mata megint nem kezdő, azért ez nagyon gyanús...
Ellenben a Unitedben kezd Wazza.
United: De Gea; Jones, Ferdinand, Vidic, Evra; Carrick, Cleverley; Valencia, Rooney, Welbeck; van Persie
Chelsea: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Cole, Ramires, Lampard, De Bruyne, Oscar, Hazard, Schurrle.
Az fél előszezont kihagyta szerdán játszhatott először.Akkor is csak 60 percet bírt.És nem is nagyon ment neki.Persze hogy nem az MU ellen fogják kezdetni.
Mata megint nem kezdő, azért ez nagyon gyanús...
United: De Gea; Jones, Ferdinand, Vidic, Evra; Carrick, Cleverley; Valencia, Rooney, Welbeck; van Persie
Chelsea: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Cole, Ramires, Lampard, De Bruyne, Oscar, Hazard, Schurrle.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
MOdricnál tök ugyan ez volt... Nekem is unalmas, csak céloztam, hogy ez egy elég nagy indok lesz a bejelentésre...DavieS írta:Kedd óta benyögi ezt valaki, nem unalmas már?Géci írta:Akkor ebből holnap lesz 1 hivatalos Bale
úgyse tudjátok mi megy a háttérbe...
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Kedd óta benyögi ezt valaki, nem unalmas már?Géci írta:Akkor ebből holnap lesz 1 hivatalos Bale
úgyse tudjátok mi megy a háttérbe...
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor ebből holnap lesz 1 hivatalos BaleGT37 írta:Lamela elvileg holnap délutánig megérkezik a White Hart Lane-re, hogy aláírja a szerződését.
Közben Matáról, Hulkról és Eriksenről is szó van, mint lehetséges érkezők.
- h3x0r
Pont errol szol ez a cikk islegendary írta:http://www.youtube.com/watch?v=7TjmnndCOAE
Angolul értők előnyben. Arról van szó, hogy Moyes változtatja meg a Unitedet vagy a United Moyest, gondolva elsősorban a taktikai, felállási oldalára a dolognak.
Érdekes meccs lesz a mai, az biztos.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Lamela elvileg holnap délutánig megérkezik a White Hart Lane-re, hogy aláírja a szerződését.
Skrtel tavaly kiszorult a kezdőből, mert egészen tragikusan játszott. A nyugger Carragher volt helyette kezdő, ami sokat elárul. Nagyon eltűnt.
Más:
http://www.youtube.com/watch?v=7TjmnndCOAE
Angolul értők előnyben. Arról van szó, hogy Moyes változtatja meg a Unitedet vagy a United Moyest, gondolva elsősorban a taktikai, felállási oldalára a dolognak.
Más:
http://www.youtube.com/watch?v=7TjmnndCOAE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
köszi, próbáltam a pool oldalán megnézni a sérülteket de zavaros egy oldaluk van
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Skrtel-nek vmi térdsérülése van,a válogatott szünet után sztem már játszhat. Ráadásul Toure-nál sokkal jobb játékos szerintem
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem tudja valaki mi a helyzet Skrtellel? miért nem játszik? van esély arra hogy a nápolyba fog igazolni?
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
3-2, lehet bejön az a 6 perc hosszabbítás...
Parádésak ezek az egy meccs után leszűrt következtetések...hehe írta:számomra a city olyan meggyőző, hogy sima bajnoki címet adok nekik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Soldadonak bejön az élet, hihetetlen...
City meg csicska.
City meg csicska.
- Buitre
bocs a tripláért
3-1, ezt szegény Pelle nem teszi az ablakba...
3-1, ezt szegény Pelle nem teszi az ablakba...
- Buitre
sőt Hart ezt benézte..
- Buitre
kiegyenlített a Cardiff közben