Premier League
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Premier League
GT37: Adebayorral mi a fene van? Nyáron volt róla szó, hogy Törökországból keresték (lehet máshonnan is), de nem engedték el sehova (vagy ő nem akart menni?). De számomra érthetetlen, hogy még egy percet sem játszott idén, sőőt sztem még keretben sem volt. Sajnálom őt, mert remek kiegészítő ember volt a Realban, szimpatikusabb lett ittléte alatt, mint amit korábban tudtunk / tudtam róla.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ízlés kérdése, számomra az utóbbi évek legjobb Spurs-meze, egyszerű, visszafogott, letisztult, a kék és a fehér szín pedig tökéletesen összeillik.Kerlon írta:Jaja! a Tavalyi piros mezük is nagyon szép volt meg a mostani is. Kár a második számú mezükért... Az egy hányás. Nekem nem tetszik különösebben a Spurs mez. A Soton haza meze adja nagyon.
Nekem még a Norwiché tetszik: KATT
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Láttuk mi lett a vége... Mondhatom példás hozzállás . Lehet értelmesen megfontoltan is nyilatkozni (Carló), meg igy is, de részemről Carló nyilatkozatai szimpatikusabbak, mint a José féle telibeszarok mindenkit nyilatkozatok...BBeno írta:ez a legjobb mikor telibefo..a ezeket a bohócbeszélgetéseket. nem muszáj mindenre válaszolni. lehet kérdezni cask lehet nem kapnak rá választ. ez van. így kell kezelni ezeket.
LegnagyobbmiVida írta:jaaaj, a kedvenc ex-ünk! de hiányzik ilyenkor
http://www.youtube.com/watch?v=sW0_L2HQnX0
de végülis igaza van... csk a klub szégyenkezik miatta
ez a legjobb mikor telibefo..a ezeket a bohócbeszélgetéseket. nem muszáj mindenre válaszolni. lehet kérdezni cask lehet nem kapnak rá választ. ez van. így kell kezelni ezeket.
Jaja! a Tavalyi piros mezük is nagyon szép volt meg a mostani is. Kár a második számú mezükért... Az egy hányás. Nekem nem tetszik különösebben a Spurs mez. A Soton haza meze adja nagyon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
PoolMezCsak szerintem néz ki jól ez a mez? Amúgy szerintem anyagra és színekre marha szépek ezek a Warrior mezek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Anis írta:ha egyszer igaza van? az újságírók mindig akkora marhaságokat kérdeznek, hogy az egy idő után idegesítő ha állandóan ugyan azok a kérdések jönnek elő, márpedig Mounál ez a helyzet. Állandóan, megállás nélkül Matáról kérdezték, most hogy Mata kezdő lesz a BL-ben, rámentek egy másik mellőzött játékosra.miVida írta:de végülis igaza van... csk a klub szégyenkezik miatta
"Nem is érdeklik magukat azok a játékosok, akik játszanak?
Csak arra kíváncsiak, hogy kik nem játszanak?" - fakadt ki José."
akkor rossz szakmát választott...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor sem teheti meg. Ez nem fakultatív kirándulás. Ő teremtette a helyzetet, és nagyon jól tudja, hogy az újságírók nem a sablonszarra kíváncsiak.ha egyszer igaza van? az újságírók mindig akkora marhaságokat kérdeznek, hogy az egy idő után idegesítő ha állandóan ugyan azok a kérdések jönnek elő, márpedig Mounál ez a helyzet. Állandóan, megállás nélkül Matáról kérdezték, most hogy Mata kezdő lesz a BL-ben, rámentek egy másik mellőzött játékosra.
Remélem vagy két meccsre elmeszelik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
ha egyszer igaza van? az újságírók mindig akkora marhaságokat kérdeznek, hogy az egy idő után idegesítő ha állandóan ugyan azok a kérdések jönnek elő, márpedig Mounál ez a helyzet. Állandóan, megállás nélkül Matáról kérdezték, most hogy Mata kezdő lesz a BL-ben, rámentek egy másik mellőzött játékosra.miVida írta:de végülis igaza van... csk a klub szégyenkezik miatta
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
jaaaj, a kedvenc ex-ünk! de hiányzik ilyenkor
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Eddig durván jó a PL
Nagyon szorítok sorrendben az Arsenal, Everton, Swansea triónak, eddig nem szerepelnek rosszul, bár jobb lenne, ha a walesi csapat fennébb csúszna, de nem vagyok telhetetlen.
Persze ebből még valós következtetéseket kár levonni, hat forduló ment le, de az utóbbi évek egyik legjobb szezonja indulhatott el
Kód:
1. Arsenal 6 5 – 1 13–7 +6 15 pont
2. Liverpool 6 4 1 1 8–4 +4 13
3. Tottenham 6 4 1 1 6–2 +4 13
4. Everton 6 3 3 – 9–6 +3 12
5. Chelsea 6 3 2 1 7–3 +4 11
6. Southampton 6 3 2 1 5–2 +3 11
7. Manchester City 6 3 1 2 14–7 +7 10
8. Hull City 6 3 1 2 6–7 –1 10
9. Aston Villa 6 3 – 3 9–8 +1 9
10. West Bromwich Albion 6 2 2 2 6–5 +1 8
11. Cardiff 6 2 2 2 6–7 –1 8
12. Manchester United 6 2 1 3 8–8 0 7
13. Swansea 6 2 1 3 8–9 –1 7
Persze ebből még valós következtetéseket kár levonni, hat forduló ment le, de az utóbbi évek egyik legjobb szezonja indulhatott el
"And my heart will leave you never."
csak trollkodik, mert nem hisz a szemének.mocsok írta:pedig azt hittem neked különösen tetszeni fog.
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem itt is kezdő csatár lesz, jelavicot nem lehetetlen kiszorítani, mirallas meg megoldja szélen is akár, deulo, és tudtommal koné is szélsők.
mondjuk ha lejár a kölcsön, nem lepne meg, ha a chelsea is végre számítana rá, mert nem nagyon sikerül pótolni az elefántcsontpartit, lukaku pedig tényleg hajaz rá.
mondjuk ha lejár a kölcsön, nem lepne meg, ha a chelsea is végre számítana rá, mert nem nagyon sikerül pótolni az elefántcsontpartit, lukaku pedig tényleg hajaz rá.
- Anis
Én csak azt furcsálltam, hogy pont az Evertonba kellett mennie, ahol bár Anichebe elment, de így is maradtak csatárok/támadók bőven: Deulofeu, Mirallas, Naismith, Jelavic, Vellios plusz a nyáron megvett Aruna Koné és Lukaku. Szerintem túlzásba vitték.'shutterisland írta:már tavaly a west bromban is látszott a fejlődés, sőt, de most már tényleg kezd kiteljesedni az "új drogba". magas, erős, kellően gyors, erőszakos, technikailag sem rossz, és jó befejező. az elkövetkezendő korszak egyik legjobb középcsatára lehet, még mindig csak 20 éves.
Helyében egy olyan csapatba mentem volna, ahol ő az első számú csatár és végignyomhatja a komplett idényt, ahogy a WBA-ban tette.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- mocsok
pedig azt hittem neked különösen tetszeni fog.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
már tavaly a west bromban is látszott a fejlődés, sőt, de most már tényleg kezd kiteljesedni az "új drogba".
magas, erős, kellően gyors, erőszakos, technikailag sem rossz, és jó befejező.
az elkövetkezendő korszak egyik legjobb középcsatára lehet, még mindig csak 20 éves.
magas, erős, kellően gyors, erőszakos, technikailag sem rossz, és jó befejező.
az elkövetkezendő korszak egyik legjobb középcsatára lehet, még mindig csak 20 éves.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem akarlak elkeseríteni mégjobban, de pont hogy a focivilág 90%a eddig is a legjobbak között emlegette, ne az itt jelenlévő 5-10 emberből indulj ki.Wertz írta:A focivilág kb. 90%a az eligazolása óta felszopkodta a semmire. Közben meg ezeknek az embereknek a nagy része még csak fele olyan jó játékosnak sem tartotta mikor még itt játszott
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Premier League topic.Nem unjátok még?
Özil ott játszik.
Van még kérdés? Ne legyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema