Ezt nagyon adom sajnos... Ez szerintem is régóta megoldódott már, de ennek több lenne a káros tényezője mint a hasznos... Sajnos vagy nem sajnos, de az életnek van 1 menete. A kérdés az, hogy kinek meddig és, hogy irták meg azt... Ezt most 1 olyan dolog, hogy kb 10 éve már lehetett hallani arról, hogy feltalálták azt is, hogy vizzel működnek a gépkocsik, de valami oknál fogva, ha van 1 tudós aki ki meri nyitni a száját az rejtélyes oknál fogva mindig eltűnik a föld szinéről... Nagy valószinűséggel az olajmágnások tesznek érte, hogy ez ne következzen be...hehe írta:biztos vagyok benne, hogy mind a rák és mind a hiv, mint vírusok évek óta gyógyíthatók.
abban is biztos vagyok, hogy a korábban itt említett népességszabályozás miatt nem engedik ki a kezükből az illetékesek az ellenszert, ráadásul a különböző semmitnemérő gyógyszerekkel még közben meg is szedik magukat, kihasználva az embereket hitét és reményét.
A kiemelt rész itt a kulcsszó. Régen nem volt ennyi tartósitott dolog, vagy azt is természetesen csinálták... Szerencsére az édesanyám toppon van az ilyen dolgokban, és minden évben tesz el télire lecsónak valót amit úgy konzervál, hogy megfőzi a lecsónak valót, és ahogy beteszi befőttes üvegbe a felső réteget lezárja zsirral ami konzarválja, ha hűvös helyen tartod, és semmi káros nincs benne... Gyakran hordok haza belőle, mert télen aranyat ér a lecsó .h3x0r írta:Egyreszrol a regi idokben az emberek egeszsegesebben taplalkoztak, nem vittek be a szervezetukbe azt a sok mű dolgot mint manapsag. Masreszrol viszont azzal hogy a tehnologia, orvostudomany es gyogyszereszet fejlodott, egyre tobb olyan betegseget tudnagy gyogyitani, vagy legalabb kezelni, amire regen semmi esely nem volt.
1 kis rossz városba lakok, de én mindig falunak hivom... 9500-an élnek itt kb, de káros dolgok itt nem nagyon vannak. Itt a hangsúly azon van, hogy kevés a pénz olcsó szar kajákat esznek az emberek, és emi ezt tetőzi az az, hogy rengeteg az ideges ember. Nagyon sokan állitják, főleg akik sokáig áltek, hogy minden a fejben dől el, hogy ki, hogy áll vagy éppen nem áll hozzá a dolgokhoz. Dédnagyapám régen mindig azt mondta, hogy megette a fene, ha enni sincs idő... Utólag, főleg amikor az ember belecsöppen a nagybetűsbe akkor tanulja meg igazán értékelni a régi öregek mondásait, amiken gyerekként csak vigyorogni tudtunk.h3x0r írta:Fugg a kornyezettol: lehet hogy a ti kornyeketeken van/volt egy gyar ahol veszelyes anyagokkal dolgoztak, ez kihatott a kornyezo helysegekre, ennek tudhato be a sok rakos ember.
Realsita! Egyébként a párom itt Nádudvaron a Realba műszakvezető (Reálos ) és tőle is szoktam hallani szép dolgokat... Amin döbbentem és azt mondtam, hogy én a büdös életbe többet nem eszek az a Fornetti ...