OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Hát bennem örökké él az az emlék amikor dög beteg volt és haverék nyüstöltek, hogy kéne menni pókerezni, de mondtam nekik, hogy dögrováson vagyok és hagyjanak békébe... Aztán eldöntötték, hogy hol legyen , és utána csak úgy betoppantak, hogy amúgy ők jöttek értem, én aki fetrengett az ágyban pizsiben, hogy kiizzadom a betegséget ... Na mondom kapjátok be lássátok milyen fasza csávó vagyok elmegyek... Kiderült, hogy haver muterja csinált 5l forralt bort! Zsoltika (én) döntött egyet, hogy majd ő melegében megkóstolja póker közben, be is nyomtam 1- 1,5l forralt bort... Mondanom se kell szépen benyomtam, de hirtelen az volt a legkisebb bajom, hogy amúgy én ezelőtt 2 órával még pizsamában feküdtem az ágyban dög betegen ... Reggel felkeltem pici fejfájással, és semmi bajom nem volt... Jelzem előző nap 100-as zsepit eltoltam... Másnap talán mikor felkeltem toltam el egyet és kész... Azóta, ha megfázok 1l forralt bor, meg max 1 feles házi és kész! Másnap revenge
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én arra jöttem rá (mondjuk nem kellett hozzá sok ész), hogy direkt megbetegítik az embert, az élelmiszerek szándékosan vannak tele mindenféle rákkeltő és egyéb betegségeket elősegítő anyagokkal (sok olyan, amiről nem is tudunk), hogy lehetőleg idővel úgy bassza szét az embert, hogy még éppen tudjon élni, de minél több gyógyszerre szoruljon rá.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
"Emberem vagy Bidiga!!" (jelen esetben Kelemen )kelemen.istvan írta:ha beteg vagy akkor pedig a jó öreg mézes fokhagyma kombó ,illetve házipálesz
tudod te mi az igazi gyógyszer
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hogy,egy doki mindig olyan gyógyszert ír fel,amelyik gyártó épp szponzorálja, elküldi pl. 1-2 hétre nyaralni...szilamer írta:Érdekes téma, mit gondoltok
Az én háziorvosom mindenre augmentint írt fel.
Hatalmas üzlet van a gyógyszeriparban ez nyílván való. Vitamint kell fogyasztani,lehetőleg nem kapszula formában, ha beteg vagy akkor pedig a jó öreg mézes fokhagyma kombó ,illetve házipálesz
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Hallottam olyan pszichiátriában használt gyógyszerről, azt hiszem hogy depresszió ellen ami bénuláshoz vezetett. Nem tudom mennyire igaz, meg gondolom be is tiltották egy idő után de azt hallottam sokáig hazsnálták is.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- h3x0r
- Az egyertelmu, hogy az egesz gyogyszer keszites egy hatalmas nagy uzlet. Hatalmas penzek vannak benne, sok gyogyszert az eloallitasi koltseg 10-12 szeresen arulnak.szilamer írta:Érdekes téma, mit gondoltok erről?
- A pszichiatriaval kapcsolatos reszhez: ahogy a kornyezetunk es az immunrendszerunk valtozik, ugy jelennek meg uj betegsegek, mig a regiek tunnek el. Ennek ez a termeszetes folyamata. Ezeket a betegsegeket pedig valahol vezetni kell, valakik el kell dontseg, hogy ez es ez a betegseg letezik, aminek x es y a tulajdonsagai. Szerintem ezzel nincs semmi problema.
- "a gyógyszerek 40 százalékának elég durva mellékhatásai vannak" - most ez honnan van? milyen tipusu gyogyszereknek vannak mellekhatasai? mert ez se mindegy.
- ezekrol az allitolagos gyogyszer megjelenesekrol a szerzo se hiszem hogy sok mindent tud. ismerosom az egyik nagy gyogyszergyarban dolgozik es meselte, hogy egy gyogyszer forgalomba hozasa tobb evig is eltart, rengeteg folyamaton kell atmenjen.
- abban viszont egyetertek, hogy sokan indokulatlanul gyakran szednek gyogyszert, foleg telen. Nem vagyok az alternativ gyogymodok hive, de sokszor reggeli elott par kanal mez, meleg tea, egy kis leves es agyban fekves tobbet segithet mint barmilyen gyogyszer.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Érdekes téma, mit gondoltok [ur=http://sarkiiblog.blogspot.ro/2013/09/g ... .html/urll]erről?[/url]
In vino veritas.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még egyszer felteszem a kérdést.
Honnan tudod, hogy ki van szankcionálva és ki nincs?
Mit nem értesz miró kitiltása alatt?
Az pedig, ha egy-egy káromkodás törölve van, az azért van, hogy ne nso szintű fórum legyünk. Ha minden káromkodásért warn járna, akkor kevesen maradnának az oldalon. Nem hehe az egyetlen, aki anyázik.
Ha pedig valamiről azt állítod, hogy nem hazugság, akkor bizonyítsd.
A személyeskedést hagyjuk, vagy értelmes választ várok, vagy ne írj, és ne provokálj, mert eleget teszünk a kérésednek.
Honnan tudod, hogy ki van szankcionálva és ki nincs?
Mit nem értesz miró kitiltása alatt?
Az pedig, ha egy-egy káromkodás törölve van, az azért van, hogy ne nso szintű fórum legyünk. Ha minden káromkodásért warn járna, akkor kevesen maradnának az oldalon. Nem hehe az egyetlen, aki anyázik.
Ha pedig valamiről azt állítod, hogy nem hazugság, akkor bizonyítsd.
A személyeskedést hagyjuk, vagy értelmes választ várok, vagy ne írj, és ne provokálj, mert eleget teszünk a kérésednek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
Realista: A benzemás topicban ide kérted a választ.
Rövid leszek: Nem hazugság, többször láttam , régóta figyelem a sunnyogást.
Attól hogy valamiről azt állítod, hogy hazugság, még nem válik azzá.
Jobb lenne inkább tükörbe nézni néha.....
Mondom, tilts ki nyugodtan, az úgyis megy, ha kényes a téma....
Rövid leszek: Nem hazugság, többször láttam , régóta figyelem a sunnyogást.
Attól hogy valamiről azt állítod, hogy hazugság, még nem válik azzá.
Jobb lenne inkább tükörbe nézni néha.....
Mondom, tilts ki nyugodtan, az úgyis megy, ha kényes a téma....
- h3x0r
Nem lehet kikapcsolni. (vagyis atlag felhasznalok nem tudjuk kikapcsolni)tibi18 írta:Öööö.
A like-olj minket facebook-on dolgot ki lehet vhogy kapcsolni a honlapra érkezéskor? Like-oltam az oldalt még a kezdetek kezdetén és annyira nem izgi, hogy mindig feljön. (nem támadás, gondoszkodás, beszólás stb. csak érdeklődök.)
Meg regebben kerdezte valaki es az oldal szerkesztoi azt valaszoltak, hogy csak meccsek idejen mukodik a facebookdoboz (gondolom meccs napjan meg kovetkezo nap). Engem mondjuk annyiras nem zavar :P
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
ha jól emlékszem azt mondta a kommentátor,Toti írta:na az mikor volt/lesz?
hogy a Fieszta című műsorban lesz, az meg tegnap 17 órakor volt.
Illetve ma délben volt egy ismétlése is. de holnap 10-kor is lesz a Sport1-en.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Öööö.
A like-olj minket facebook-on dolgot ki lehet vhogy kapcsolni a honlapra érkezéskor? Like-oltam az oldalt még a kezdetek kezdetén és annyira nem izgi, hogy mindig feljön. (nem támadás, gondoszkodás, beszólás stb. csak érdeklődök.)
srácok, nemtudom, h volt-e már vagy csak lesz - azthiszem a sport1-en - az a műsor, h vmi fazon beszél cé ronaldoról. h már milyen fiatalon, h gyakorolta a dribliket, meg ilyenek. getafe elleni meccsen mondta a kommentátor.
na az mikor volt/lesz? vki feltudja majd tölteni?
na az mikor volt/lesz? vki feltudja majd tölteni?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Abszolút nem egy focis fórumra és annak vendégeire tartozik, de ez borzasztó.
Jemen
Jemen
Beteg világ! Hasonló behatolást, utána küzdelmet az életben maradáshoz a férjnekValósággal sokkolta a világot annak a nyolcéves kislánynak a halálhíre, aki belehalt a nászéjszakájába. A felnőtt férjével való közösülés következtében ugyanis szabályosan kiszakadt a kislány méhe és belső vérzés következtében elhunyt.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
keress akkor egy gazdag palit, akinek van pénze ilyenre, és bármikor lehetsz az inasa, kiállhatsz a garázsból vele nekiÉn egy ilyennel szeretnék kiállni majd a garázsból reggelente
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én egy ilyennel szeretnék kiállni majd a garázsból reggelente
Más: nem vagyok egy hülye gyerek, de ha nem bukok meg mikroökonómiából, akkor semmiből sem
Más: nem vagyok egy hülye gyerek, de ha nem bukok meg mikroökonómiából, akkor semmiből sem