Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 10., csütörtök 8:20

így külső szemmel szerintem a realnak az atletico lenne a legjobb.

az atletico tud küzdeni, és bizonyította, hogy bárki ellen oda tudják rakni magukat, de nektek jobb a mérlegetek ellenük, 2 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, tudjátok, hogyan kell őket legyőzni.
szerintem kijönne a tudáskülönbség, még ha szűken is.

a chelsea abban az esetben, ha mourinho ezt személyes háborúnak fogná fel (és annak fogja) akkor szerintem hasonlóan feltüzelve menne ki, mint az amta, viszont erősebb játékosanyaggal és komolyabb bl rutinnal.
így ellenük szerintem nehezebb dolgotok lenne.

a legnehezebb falat szerintem a bayern.
a motivációval náluk sem lesz gond egy real ellen, a keret pedig bitang erős, magabiztos, szerintem hasonlóan erősek, mint tavaly.

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 10., csütörtök 7:57

két dolog
- az egyik a BM-Manutd meccsről: én személy szerint sajnálom Giggset, megérdemelt volna egy utolsó meccset a BL-ben, beküldhette volna pár percre Moyes, nem lett volna vele rosszabb a csapat, és akkor beérte volna Raúlt az örökranglistán
- ha esetleg Chelsea - Atma lesz, Courtois nem játszhat
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2014. április 10., csütörtök 7:55

Ramioli írta:ilarramendikkel mehetunk a fenebe egy bayern ellen ugy atrobognak rajtunk mint kes a vajon!!
Valamit ne felejts el, hogy tegnap Darren Flecther-ek játszottak és szó sem volt átrobogásról.
Modric - Kroos

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 10., csütörtök 1:04

Bayern ellen 2 tökéletes 100 as meccsre lenne szükség , és azt sem tudom hol lenne jó az első meccset játszani , olyan produkció mint a tegnapi nem fér bele mert az 4es a bayern ellen ez egészen biztos,, most majd kiderül mire képes Ancelotti mert neki is majd hozzá kell tenni hogy azt esetleg sikerrel megvívjuk, én mégis az Atleticonak örülnék a legjobban , azokat ismerjük és ellenük lenne a legnagyobb sansz előreláthatóan.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 10., csütörtök 0:45

Epp azon agyaltam, hogy a 4 elodontos csapat kapusa mondhatni a világ legjobb 4 kapusa is egyetemben: Cech, Courtois, Neuer, Casillas ... biztos nem véletlen ...

Na mindegy, nemtudom mi lenne a legideálisabb, de lehet a Chelseat lenne a legjobb kapni ... Tujduk jól, hogy csapatunk néhány játékosa és JM kozotti viszony eleve nem mondhato felhotlennek, és lehet pont ez az a plusz, ami mentalis erot adna a jatekosoknak, amely segitsegevel vert izzadva mennnek ki a palyara. José amolyan motivátor lenne a fiúk számára, de most saját maga ellen :D Akkor a Bayern ugye megkapná az Atleticot, akiket én képesnek tartom arra, hogy ezt a Bayernt kiussék. Egy Atletico - Real donto szintén érdekes lenne :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 10., csütörtök 0:37

Matt009 írta:
Az ,hogy ki legyen a négy közül...Atletico-ra nyomtam, én nem félek tőlük, erősek nagyon de itt már mindenki az és ez a Barca azért harmatgyenge...A Chelsea-Bayern meg gyilkolja inkább egymást a döntőben(HA BEJUTUNK) meg meccselünk az egyikkel.
Teljesen ugyanezt gondolom. Nagyon örülnék annak a Chelsea-BM párosításnak, mert szerintem 2 meccsen egyiküket sem tudjuk ütni. Egy meccsen meg bármi lehet.

Az Atma a leggyengébb a 3 lehetséges ellenfél közül. Ezért nyilván őket szeretném. Nehéz meccsek lennének, de egyfelől ellenük van a legtöbb esélyünk, másfelől a csapat nem fog az Atmától megijedni. A kupából kivertük őket, menni fog a BL-ben is.
Akkor azért nem teljesen gondolod ugyanazt... :D Én képesnek tartom a csapatot a Bayern és a Chelsea legyűrésére is két meccsen, ha fejben ott vannak. Csak az Atletico akit legszívesebben szeretnék az elődöntőben... Itt ebben a 4esben kurva egyenlő az erőviszony, mindenki másban jó de összességében nagyon kiegyenlített...Van félnivalója bőven mindenkinek tőlünk, és nekünk is fordítva.

Meg kell nyerni a kupadöntőt, az el fog minket repíteni a bl döntőbe...ez a recept, nagyon csalódott leszek a szerdán nem a mi buszunk alatt landol a trófea...

Azért így a Barca nélkül mennyivel szimpatikusabb a BL... :shifty: :)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 10., csütörtök 0:30

Az ,hogy ki legyen a négy közül...Atletico-ra nyomtam, én nem félek tőlük, erősek nagyon de itt már mindenki az és ez a Barca azért harmatgyenge...A Chelsea-Bayern meg gyilkolja inkább egymást a döntőben(HA BEJUTUNK) meg meccselünk az egyikkel.
Teljesen ugyanezt gondolom. Nagyon örülnék annak a Chelsea-BM párosításnak, mert szerintem 2 meccsen egyiküket sem tudjuk ütni. Egy meccsen meg bármi lehet.

Az Atma a leggyengébb a 3 lehetséges ellenfél közül. Ezért nyilván őket szeretném. Nehéz meccsek lennének, de egyfelől ellenük van a legtöbb esélyünk, másfelől a csapat nem fog az Atmától megijedni. A kupából kivertük őket, menni fog a BL-ben is.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 10., csütörtök 0:23

Az a jó ebben a negyed döntő szakaszban ami most volt, hogy nagyon sok minden kiderült de röviden a lényeg:

-Senki sem mehet biztosra (Real,Bayern)
-Senkit sem szabad előre leírni (Chelsea,Dortmund,Atletico)
-A Barca már jó ideje nem tényező Európában, nem volt mák meg bíró és hopp kint is vannak (ugye emlékszik mindenki a City meccsre? Hát pont ezért volt lesajnálva a Barca,csak a City balfasz volt)

Egy biztos Európa legjobb 4 csapata van a legjobb 4 között.Innen Bárkit kapunk , kurva nehéz lesz, és ha bejutunk a döntőbe bármelyik ellen, ott reális esélyünk van nyerni.Innen aki BL-t nyer az teljesen megérdemelt lesz.

Meg KELL nyerni a kupadöntőt, csak az adhat erőt és mindent legyőző akaratot... :mrgreen: Ez a Barca iszonyat gyenge és a földön fekszik, ha most nem rugdossuk őket addig amíg szuszognak akkor ássák el magukat Ancelottiék...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2014. április 10., csütörtök 0:17

szerintem egyáltalán nem olyan vészes a helyzet. Az atleticonak örülnék, mert eddig az idényben egyszer játszottunk fullosan az pedig a kupában pont ellenük volt, de a chelseat is szívesen kapnám. Mourinho taktikailag a végén lehet saját magát verné meg, valahogy szereznének egy gólos vezetést azt beállnának védekezni. Sőt a jelenlegi játékos állományunkkal egy angol csapat ellen jó esélyeink lennének, balenek és Cr-nek is jobban feküdne sztem az a stílus. Én áttam, a chelsea két meccsét a PSG ellen és nem voltak annyira nagy számok. Párizsban konkrétan semmi..Thiago Silva csúnyán elrontotta a 11-st. A visszavágón meg a PSG elkövette azt a hibát hogy magára húzta a chelseat és kaptak két mákos gólt. Ha a chelseanek neki mész összezavarodnak, persze a kérdés mi tudunk-e ilyet. A chelsea védelem egyáltalán nem megingathatatlan, illetve murinho hajlamos visszaállni, és ha tudjuk tartani a labdát szerintem távoli löketből, vagy beadásból, bepasszíroznánk annyit amennyivel tovább jutunk.

A bayern ellen két meccsre azonban kevesek vagyunk szerintem. Egy meccsen megverhetjük őket, de két meccsen szerintem fölénk kerekednének, főleg Németországban, hazai pályán a mi babonánkkal és kp-nkkal vége lenne. Egy meccs, független pályán bármi megtörténhet:)

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 9., szerda 23:55

Én legszívesebben egyiküket sem akarnám. De mégis a Bayernre nyomtam...egyrészt Mourinho porig alázná taktikailag Ancelottit, így a Chelseat kerülném el mindenképpen...valamint az Atleticot, akik tuti az életüket áldoznák érte, hogy legyőzzenek minket. Szerintem mindkét említett csapat ellen vér folyna a pályán...szervezett, önfeláldozó, letámadó csapatok ellen nagyon nem megy a szekér...
Egyébként 4 elődöntős csapat közül szerintem JELENLEG mi vagyunk a leggyengébbek...igaz itt már nüanszok fognak dönteni...főleg mentális tényezők, amiben a mi csapatunk a béka segge alatt van szerintem.
Én nagyon tartok az elődöntőktől, akárki is lesz az ellenfél, mert nagyon nehéz lesz...nehezebb mint eddig bármikor...

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 9., szerda 23:52

Egyébként szerintem az Atletico titka az, hogy bár jó játékosokból áll, de egyáltalán nem világsztárokból. Képességeik nincsenek klasszis szinten, de a szívük az óriási és tökéletesen megbíznak az edzőjükbe. Meccsek alatt a közönség és Simeone is hatja őket. Ez a csapat lehet, hogy nem fog idén nem fog nyerni semmit, de elfáradni se fognak már, azért mert az edzőjük elfeldtette velük ezt a szót.

Én nagyon elnézném Cholot nálunk, de nem fogja otthagyni az Atleticot szerintem. Neki ilyen játékosok kellenek, nem olyanok akik meccs előtt felnyitnak egy kólát provokációból, kiszivárogtatják a kezdőt, vagy csak egyszerüen hátat fordítanak az edzőnek.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 9., szerda 23:33

Négy olyan meccset, mintha mi lennénk az Atma? :)
Szégyen nem szégyen,de igen,van tőlük mit tanulni,például a mentalitást,a küzdőszellemet. Focizni jobban tudunk,papíron,illetve,be is bizonyítottuk már,de ettől még nem fogunk a döntőbe jutni. Tenni kell érte.

CR remélem felépül és kipihente magát,Modric nagyon kelleni fog,Casillas ott lesz nekünk a kapuban,Ramos-Pepe remélem összeszedik magukat és tanári játékot hoznak le,Carvajal helyén lesz,Marci kéne oda a balosra,Coentrao előrejátékban nulla. Bale a BL-ben jól nyomja,Chelsea ellen király lesz,szerintem a Bayern ellen is,Atletico nem ízlene neki. Di Maria pihenjen hétvégén,helyre kell rázódnia mert tegnap ő volt a leggyengébb véleményem szerint. Benzema pedig javítson a helyzetkihasználáson mert annyi helyzete van,hogy nem igaz,és alig alig akad be neki néhány.
:goat:

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 9., szerda 23:19

Csúnya lenne ránk nézve, ha José első évében mindjárt BL-t nyerne a Chelsea-vel...

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 9., szerda 23:17

Tegnapi jatekot latva nem vagyok bizakodo..es nem csak a tegnap miatt..mert parszor becsodolt ez a csapat..ez a 4 kozott a kozeppalyan fog eldolni a csapatok kotott..bayern az abszolut favorit ezt el kell ismerni..chealsea talan meg tudja fogni mert jobb a vedelme mint a mienk..es a kozeppalyas vedekezesuk is..ilarramendikkel mehetunk a fenebe egy bayern ellen ugy atrobognak rajtunk mint kes a vajon!! Bayernt inkabb ne!!mert az csunya lesz 2meccsen 1meccsen lehet barmi..inkabb Atletico chealsea

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 23:16

R.M.C.F írta:Sorsolás pénteken 12ó? a szokásos?
Így van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 9., szerda 23:16

Sorsolás pénteken 12ó? a szokásos?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 9., szerda 23:15

Először is a kupában a 2 ultramákos gólunk, megpecsételte az egészet.Másodszor pedig, szerintem az ATMA hagyta úszni azt a kupát.

Dehogy hagyták...ott,mi azt adtuk le,amit valóban tudunk,nem azt,amit a sevilla,barca meg a dortmund elleni visszvágón.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 23:12

El Unico írta:Én is csak 4 meccset kérek,4 olyan meccset,ahol mindent beleadunk,ahol 90 percen keresztül nyomjuk a gázt,ahol nem gondolkozunk,csak gyűrjük a füvet,ami a csövön kifér,szedjük szét a stadiont,basszunk oda mindenkinek!
Négy olyan meccset, mintha mi lennénk az Atma? :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 9., szerda 23:12

Én is csak 4 meccset kérek,4 olyan meccset,ahol mindent beleadunk,ahol 90 percen keresztül nyomjuk a gázt,ahol nem gondolkozunk,csak gyűrjük a füvet,ami a csövön kifér,szedjük szét a stadiont,basszunk oda mindenkinek!
:goat:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 23:08

Bayernre nyomtam, de igazából tökmindegy.. mi vagyunk talán az a csapat, amelyik eléggé kétoldalú, egyetértek El Unicoval, kieshetünk bármelyik ellen, viszont tovább is mehetünk és megnyerhetjük. De talán ez a Dortmund ellen első félidő olyan kijózanító pofont adott a csapatnak és Carlonak, hogyha a szerencse is velünk lesz, meglesz.

Vissza: