Nekem az tetszett,hogy Messi néha megjelenik, kifingatja az ilyen hatalmas Apoeleket, 3 napig ő a "king of the North" aztán jön egy komolyabb meccs és momentuma nincs
Bestever
Nyilván én nagyon gonosz meg beképzelt meg csúnya vagyok, de el nem tudom képzelni,hogy ne mi legyünk bajnokok a végén...Egyszerűen annyival jobbak vagyunk, a Barca meg tavaly is végig ott volt,valahogy mindig odavergődnek(ahogy mi is a legszarabb napjainkon is) de valaki elhitte tavaly,hogy ők bajnokok lesznek? Mert szerintem még ők maguk sem,bajnoki döntő ide vagy oda...
Sokkal jobbak vagyunk,tavaly is sokkal jobbak voltunk és ez év végén megfog látszódni a kupákban ahogy tavaly is meglátszódott.Tapadni fognak mert így is verik a mezőny nagy részét,de többször fognak botlani.Aszondom nyerjék a spanyol kupát mi duplázunk és mindenki boldog
Balfasz volt a valencia,de hát mi is hányszor büntettünk már csapatot,hogy kihagyták a helyzeteket mi meg bevertük azt a keveset,ezért vagyunk top csapat.
Megérdemelten nyertek és kész.Hosszútávon ez a csapat nem lesz Sikeres(ahol képesek kiállni egy Xavi-Busi-Masch kp-val egy rangadóra
).Jó meccseik/időszakaik lesznek mert azért játszik ott egy Messi meg még pár nem rossz spíler.Most majd az lesz,hogy valahogy legyűrik a PSG-t és akkor megint mindenki azt hiszi minden rendben,tavasszal meg néznek amikor lelépik őket.
Na jó most nagyon lehúztam őke.
A lényeg,hogy jelenleg spanyolországban az Atletico is meg mi is erősebb CSAPAT vagyunk és ez meg fog látszódni a tabellán is.Európában meg megint csak van minimum 3 csapat akik nagyobb játékerőt képviselnek,de ott a kicsik is keményebbek...Persze ott egy jobb sorsolással akár elődöntő is lehet,vagy ha összeszedik magukat rendesen...de egyáltalán nem abba az irányba tartanak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams