Hát le is szakadhat, mert nem tudsz rendesen olvasni Az életben nem írtam olyat, ami félkövéren van idézveKerlon írta:Leszakad a pofám. A Dortmund Real szint, Raúl top3-ba életében nem volt. Az ukrán bajnokság meg jobb, mint a portugál.
Jó ilyenet attól olvasni, aki nekem okoskodott pár hete, hogy nem kellene személyeskedniGalacticos írta:még, még, még ilyeneket légyszi. jó ezekre kelni.
Attól, mert valamivel jobb eredményt értek el az ELben a portugálok még nem lesz magasabb színvonalú a bajnokságuk. A Sportinggal meg ne példálózz, az a klub évek óta már csak döglődik. A Braga meg soha az életben nem tudná megismételni a döntőig jutást, az egy egyszeri, kifutott eredmény voltGalacticos írta:nem is olyan rég a braga európa liga döntőt játszott. sőt abban az évben portugál házi döntő volt az el-ben, és ha jól emlékszem a top4ben még a benfica is benne volt tehát az elődöntőben 4 csapatból 3 portugál volt. ilyen mikor volt ukrán csapatokkal? vagy hogy kettő ott volt?
és igen akkor még a sportingról nem is beszéltünk.
Mindkét bajnokságban van 2 jobb csapat, aki lazán veri a többi jóval gyengébbet. Ugyanolyan szintű kihívás a két liga. Semmivel sem rosszabb választás a Donyeck, mint a Porto
A Dortmund témához meg annyit, ha én beírtam volna tavaly a csoportkör kisorsolása után, hogy jobban kijöhetnek az egymás elleni meccsekből és megelőzhetnek minket, ugyanígy ment volna a leszólás, mint most