Mesut Özil - 10

Archívum
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 5., csütörtök 7:03

kodo írta:főleg a gólpasszt a barca ellen crnek.
Nekem ez a legemlékezetesebb tőle. Az a szomorú, hogy több ilyen nagyon-nagy volumenű nincs is. Hiába volt 600ezer gólpassza.

Ha már itt vagyok.
Hát akkor viszlát Töki!

Bánom is, meg nem is.
Hiányozni fogsz, meg nem is.

Ááfassetudja.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. szeptember 5., csütörtök 5:59

RaúlRealMadrid írta:Most eszméltem rá, hogy mennyire szerették OOOOziiilt. A FaceBookon minden kép alatt, ha csak ennyi van: "Ozil <3", már van rajta pár perc alatt pár száz lájk. Nem hittem volna, hogy ekkora közönségkedvenc a töröknémet. :ozil:
Bale rúg első négy meccsén négy gólt, és ő lesz az új kedvenc.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 5., csütörtök 1:55

Özil everywhere
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 4., szerda 23:25

R.M.C.F írta:R24:
Hagyd el a fórumot.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ez nem a RealvsBarca topik. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 4., szerda 22:55

R24:
Hagyd el a fórumot.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 4., szerda 22:52

Nekem csak a kedvenc játékosom. Tisztában vagyok a hibáival stb-vel. Rinyálni meg szabad, nem? Vagy R24 már beleírta a szabályzatba? :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 4., szerda 22:44

Akkor képzeljétek el,mi mehet keleten kaká miatt.....mekkora sztár lehetett,ott,ahol kb 1 évvel le vannak mindenről?
Ezen a ratyiknak kitalált fészbúkon is hogyan védték mindig,holott szar volt,hasztalan volt.....ezek azok akik nem is látják nagyon focizni,max olvassák a nevét....akkor mi lehet kínában? VAzz.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 4., szerda 22:36

Sierra írta:Tényleg elképesztő ez a nagy rinyálás, ami Özillel kapcsolatban megy. Mintha valami Zidane szintű legenda ment volna el, komolyan mondom nevetséges. Engem ez basz fel leginkább, mindenki úgy ír most róla, mintha Ronaldo meg Messi mellett ő lenne a világ harmadik legjobb játékosa, mintha egy legenda lenne, aki mindent megnyert csapat és egyéni szinten. Ez már túlzás gyerekek...
Pont ezek miatt fogom még jobban megutálni.
szerintem próbáld ignorálni az ilyen facebook szintű helyeket, úgyis csak a hülyeséget szajkózzák. én is befejeztem, pedig pár órával ezelőtt még a legfrissebb edzés képeket néztem a Real hivatalos facebook oldalán, de amikor egy szimpla Kázméros kép alatt is annyi állt pár száz lájkkal, hogy "Özil <3", majd alatta egy külön bejegyzésben, hogy "Casillas!!!"... rájöttem, hogy nincs értelme. Sok kuka ember. Bízom abban, hogy az idő rácáfol ezekre az emberekre, habár gyanítom 1-2 arc még akkor is csak azt hajtogatná, hogy "luv Özil"... oh dear god... :(
But he is a good boy...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 4., szerda 22:29

Tényleg elképesztő ez a nagy rinyálás, ami Özillel kapcsolatban megy. Mintha valami Zidane szintű legenda ment volna el, komolyan mondom nevetséges. Engem ez basz fel leginkább, mindenki úgy ír most róla, mintha Ronaldo meg Messi mellett ő lenne a világ harmadik legjobb játékosa, mintha egy legenda lenne, aki mindent megnyert csapat és egyéni szinten. Ez már túlzás gyerekek...
Pont ezek miatt fogom még jobban megutálni.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 4., szerda 22:27

TheBull6 írta:Ha esetleg érdekel valakit:
Az első hivatalos képek az Ágyúsok mezeiben :)
Özil fans/Kerlon
K

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2013. szeptember 4., szerda 22:06

Ha esetleg érdekel valakit:
Az első hivatalos képek az Ágyúsok mezeiben :)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 4., szerda 21:43

realistahuni írta:
Özil jó

*a legjobb

Tippmix
*Tippszmiksz

Vannak szabályok, be kéne tartani.
Elnézést mester, de ez a lényegen nem változtat: Özil a legjobb, a többi egy nagy szar! Adiós Mesut! :'(
K

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 4., szerda 21:35

Most eszméltem rá, hogy mennyire szerették OOOOziiilt. A FaceBookon minden kép alatt, ha csak ennyi van: "Ozil <3", már van rajta pár perc alatt pár száz lájk. Nem hittem volna, hogy ekkora közönségkedvenc a töröknémet. :ozil:
Amúgy azon gondolkodtam, hogy az Özil smiley ki lesz szedve, vagy csak át lesz nevezve? :D :D

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 4., szerda 21:16

Nem igazán akartam beleszólni az öziles témába,de amit a média,meg a játékosok(nyilván nem ők mennek oda és kitárulkoznak,hanem a média faggatja őket,mert ebből lehet negatív sztorit kreálni),szóval ami folyik özil mellett a több mint nem normális.
Semmi bajom a némettel,leszögezem,és soha nem voltam ellen egy percig sem,és én is egy remek adottságú játékosnak ismertem meg,de.......
A tudását itt nem kamatoztatta,az rendben van hogy szór évente egy rakat gólpasszt,de az nincs rendben ahogy a pályán szó szerint beleszarik sok mindenbe,azért nem márádóna ő.
Ha labdát veszít akkor megállt,nem támad vissza,ha sérelem éri akkor állva vitatja,az ellenfél meg kontrázik......stb.
Értem hogy sokan nem értik :D miért adtuk el....de aki nézte a meccseinket annak tudnia kellene,és a játékosok állítólag nézték :D . Nem ő a világ legjobb 10ese....az lehet hogy LEHETNE,de nem volt az.
Valószínű egy nagyon jó haver lehetett,van ilyen alkat aki egy közegben nagyon népszerű,mást nem tudok elképzelni,mert azért nem CR ment el azért tisztázzuk,ott még megértettem volna ezt a média felhajtást.

Drukkolok özilnek,és jöjjön össze neki az angol élet,de ahhoz sokat kell változnia.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 4., szerda 21:08

vamos oezil. :salute: :salute:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. szeptember 4., szerda 20:34

kösz, mindent. főleg a gólpasszt a barca ellen crnek.
kösz, hogy már tippszmikszűhetek az arsenalra is :mrgreen: , talán hozol nekik pár győztes meccset. oda jó leszel, reméljük. itt meg eljött Isco ideje. :)

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 4., szerda 20:26

Basszus mindjárt bezár a topic én meg soha nem írtam még ide.

Viszlát Mesut! :agree:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 4., szerda 20:16

Özil jó

*a legjobb

Tippmix
*Tippszmiksz

Vannak szabályok, be kéne tartani.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 4., szerda 19:38

Lényeg a lényeg: Özil jó, a többi egy nagy szar. Tippmix Csabitól tanultam ezt a fajta értékelést.
Kiváló végszó :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 4., szerda 19:36

Lényeg a lényeg: Özil jó, a többi egy nagy szar. Tippmix Csabitól tanultam ezt a fajta értékelést. :mrgreen:
K

Vissza: