Aranylabda
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda
Volt náluk jobb az adott évben, most nem feltétlenül. Logikád kikezdhetetlen, védő ilyen alapon sose kapja már.hehetheoriginal írta: már elnézést, de egy carvajal ne kapjon már balondort, ha maldini, cafu, marcelo es robertocarlos nem kapott.....
Ment a mínusz. Puszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
jó, akkor azt mondom, hogy danialvesnek is járt volna ennyi erővel valamelyik szirszar messis évben. ez is downvote?'shutterisland írta:meg mindig allandoan kidobal a forum, de ezert a downvote miatt csak megerte visszajelentkezni.hehetheoriginal írta: már elnézést, de egy carvajal ne kapjon már balondort, ha maldini, cafu, marcelo es robertocarlos nem kapott.....
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg mindig allandoan kidobal a forum, de ezert a downvote miatt csak megerte visszajelentkezni.hehetheoriginal írta: már elnézést, de egy carvajal ne kapjon már balondort, ha maldini, cafu, marcelo es robertocarlos nem kapott.....
- hehetheoriginal
már elnézést, de egy carvajal ne kapjon már balondort, ha maldini, cafu, marcelo es robertocarlos nem kapott.....
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nálad. Nálam Carvajal.kiserik írta:Én nem áltatnám magam ilyesmivel. Ez nem Vininek szólt, hanem a Real Madridnak. Jude se nyerhette volna meg.ferni írta:
Utólag értékelve a mostani Aranylabdát az bánt nagyon, hogy egy full PR díjjá silányult végleg a díj Messi nélkül is, reménykedtem, hogy ha kikerül a képből egy fokkal komolyabban vehető lesz, illetve az is zavar, hogy ha felfuttatjuk Bellinghamet röhögve megkapta volna, igazából ez fáj a legjobban az egészben.
Olyan momemtumai voltak az angolnak, hogy nem hiszed el, Rodritól meg nem tudsz egyet se mondani kb.
Szakmailag a brazil volt a legjobb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én nem áltatnám magam ilyesmivel. Ez nem Vininek szólt, hanem a Real Madridnak. Jude se nyerhette volna meg.ferni írta:
Utólag értékelve a mostani Aranylabdát az bánt nagyon, hogy egy full PR díjjá silányult végleg a díj Messi nélkül is, reménykedtem, hogy ha kikerül a képből egy fokkal komolyabban vehető lesz, illetve az is zavar, hogy ha felfuttatjuk Bellinghamet röhögve megkapta volna, igazából ez fáj a legjobban az egészben.
Olyan momemtumai voltak az angolnak, hogy nem hiszed el, Rodritól meg nem tudsz egyet se mondani kb.
Szakmailag a brazil volt a legjobb.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ferni, ezeket a statokat fejből nyomod nem? Emlékezetből.
Egész korrekt lista.poronty írta: https://www.youtube.com/watch?v=1PsSYl0 ... sz%C3%A1ga
Örvendetes, hogy sikerült a lista tetejére tenniük a legnagyobb rablást.
Henry az egyik legviccesebb, érdemes utána olvasni, mennyire érthetetlenül kapta meg Nedved, főleg Henryhoz képest.
CR szokás szerint feljebb van mint kellene, de tényleg meglepően eltalálták. Nálam az az Aranylasztit kérdésességben bőven a 4 Messi Aranylabda mögött van. Inkább ott egy Messi VS CR lett volna az igazi kérdés, nem ez.
Ribéry nem volt a legjobb a BLben, az volt ott a gond, 1 gól, 5 gólpassz volt a statja az egész BL szezonban.
1 gól a csoportkörben, BATE ellen, ahol kikaptak 1-3ra.
Majd 1-1 gólpassz a Lille meg a BATE ellen, ami 4-1, 6-1 lett...
Ezen kívül volt 2 darab gólpassza a BL elődöntő visszavágón a 70.perc után a Barca ellen, mikor már 5-0ás összessítéssel vezettek
Mindenki érzi ez nagyon karcsú.
Viszont a BL döntőben patika volt, első gólt is ő készítette elő, majd a győztes gólnál is gólpassz, még ha kicsit szerencsés is.
Ja meg 10 gól, 15 gólpassz a bajnokságban, amit 25 pont előnnyel nyertek meg.... Mi lett volna nélküle...
BL döntőt leszámítva ez nem volt valami veretes és ott is Robben oldotta meg a 2 gólt, nem Ribéry.
Nem lett volna annyit sérült Robben én odaadtam volna neki, az a Ribéry szezon nem volt annyira extra, mint ahogy azt előadják.
CR meg lepakolt 55 klub meccsen 55 gólt + a válogatott, plusz Messi is komoly szezonon volt számokban, nem véletlen előzte meg Messi is Ribéryt.
Rodri legalább idén tényleg konzisztensen jó volt, még ha voltak is nála jobbak sztem.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
https://www.youtube.com/watch?v=1PsSYl0 ... sz%C3%A1ga
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- realbeckham
Mindig ez van. Nyajaskodo, jófej barcas vagyok. En csak itt forumozgatok... de a végén mindig előjő
Ezékiel 28:12,13: Te voltál az arányosság pecsétje, teljes bölcsességgel és tökéletes szépségben. Édenben, Isten kertjében voltál; takarva voltál mindenféle drága kövekkel.
Mondjuk egy fokkal jobb volt, mint az nso s gyerek. Talán.
Ezékiel 28:12,13: Te voltál az arányosság pecsétje, teljes bölcsességgel és tökéletes szépségben. Édenben, Isten kertjében voltál; takarva voltál mindenféle drága kövekkel.
Mondjuk egy fokkal jobb volt, mint az nso s gyerek. Talán.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Youngest írta:realmadrid95 írta:
Toletek, nalatok a mai napig beszel mindenki a 2014 es bl dontorol is, hogy mekkora szerencse volt, ahogy a tobbi bl gyozelmunkrol, hogy elcsaltuk mindet, akkor mi 3-4 napig nem beszelhetunk egy hatalmas “rablasrol”?? Betegelme vagy, ha nem veszed eszre magad.
Magas lóról le kéne pattanni kis barátom.... Lehet te beteg vagy sőt nem csak lehet , hanem biztos.... Ezért nem kell
lehúzni másokat a te beteges szintedre.
Egy mi az hogy nálunk ???
Még csak azt sem tudod, hogy melyik csapat szurkolója vagyok , de már ugatsz.
PS... Sorry a suttyó szövegért , de ha a kolléga megengedheti magának a személyeskedést, akkor én is ..
A helyedre kerultel…
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Teljesen mind1 mit írsz (látom kiraktak közben) mind tudjuk minek szurkolsz...messi, barca, argentina, miami, yamal...mint a többi fajtársad
realmadrid95 írta:Youngest írta: Annyira komolytalan, hogy 3-4 napja ezen rugózik minden realos fórum...
Ez kb mint a király kupa... Ha nyeritek, akkor komoly, ha más nyeri , akkor mikiegér kupa...
De egyébként egyszerű a matek. Vininek focival kell válaszolni és nem a szájával.... Mindenki látja, ha az a két agysejtje a labdarúgásra fókuszál, akkor bitang szintet tud. Ezt kell csinálnia egy szezonig és akkor nem lehet kérdés ki nyeri.
Illetve Rodri lasztija sem ördögtől való, de volt nála minimum egy jobb jelölt (Carvajal).
Toletek, nalatok a mai napig beszel mindenki a 2014 es bl dontorol is, hogy mekkora szerencse volt, ahogy a tobbi bl gyozelmunkrol, hogy elcsaltuk mindet, akkor mi 3-4 napig nem beszelhetunk egy hatalmas “rablasrol”?? Betegelme vagy, ha nem veszed eszre magad.
Magas lóról le kéne pattanni kis barátom.... Lehet te beteg vagy sőt nem csak lehet , hanem biztos.... Ezért nem kell
lehúzni másokat a te beteges szintedre.
Egy mi az hogy nálunk ???
Még csak azt sem tudod, hogy melyik csapat szurkolója vagyok , de már ugatsz.
PS... Sorry a suttyó szövegért , de ha a kolléga megengedheti magának a személyeskedést, akkor én is ..
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kiemeltem. Én is várom a menetelést. Pont azt írtam le, hogy nem a világ vége.dzsi91 írta:Kicsit mindenki úgy csinált mintha véget ért volna a szezon a clasicoval meg a balondorral, a barsza és a világ kiünnepelte magát mostmár johet megint a feketelevesRealRaúl77 írta: Eszemmel Vininek adnám, de szívemmel Carvajalnak. A spanyolra nyomtam emiatt. Igazából mindenért, amiért Rodri kapta Carvajal is kaphatta volna, de ő ráadásul még BL győztes gólt is szerzett. Nem a legjobb játékos, de Rodri sem, és ő is kaphatott volna még utoljára egy lifetime elismerést. Vininek lesz még kiemelkedő szezonja, nyerhet még akár hármat is, a spanyolnak már nem (sérülés után már főleg nem).
Egyébként meg mindegy, hétfőn még felcseszett, ma már nem igazán érdekel. A csapat az első, és hogy összekapjuk magunkat, legyen egy címvédésünk tavasszal, és boldog leszek. Ha mégsem, akkor jövőre. Kell nyáron egy frissítés itt-ott, védelem erősítés, és jó lesz ez a csapat, fog még bőséggel nyerni.
Én azt várom, hogy most elkezdünk menetelni, hozogatni a pontokat meg bappé is elkezd nagyobb mennyiségben termelni. Nem sok nehéz meccsünk lesz. Anfielden belefér egy vereség a többit viszont hozni kell.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kicsit mindenki úgy csinált mintha véget ért volna a szezon a clasicoval meg a balondorral, a barsza és a világ kiünnepelte magát mostmár johet megint a feketelevesRealRaúl77 írta: Eszemmel Vininek adnám, de szívemmel Carvajalnak. A spanyolra nyomtam emiatt. Igazából mindenért, amiért Rodri kapta Carvajal is kaphatta volna, de ő ráadásul még BL győztes gólt is szerzett. Nem a legjobb játékos, de Rodri sem, és ő is kaphatott volna még utoljára egy lifetime elismerést. Vininek lesz még kiemelkedő szezonja, nyerhet még akár hármat is, a spanyolnak már nem (sérülés után már főleg nem).
Egyébként meg mindegy, hétfőn még felcseszett, ma már nem igazán érdekel. A csapat az első, és hogy összekapjuk magunkat, legyen egy címvédésünk tavasszal, és boldog leszek. Ha mégsem, akkor jövőre. Kell nyáron egy frissítés itt-ott, védelem erősítés, és jó lesz ez a csapat, fog még bőséggel nyerni.
Én azt várom, hogy most elkezdünk menetelni, hozogatni a pontokat meg bappé is elkezd nagyobb mennyiségben termelni. Nem sok nehéz meccsünk lesz. Anfielden belefér egy vereség a többit viszont hozni kell.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Eszemmel Vininek adnám, de szívemmel Carvajalnak. A spanyolra nyomtam emiatt. Igazából mindenért, amiért Rodri kapta Carvajal is kaphatta volna, de ő ráadásul még BL győztes gólt is szerzett. Nem a legjobb játékos, de Rodri sem, és ő is kaphatott volna még utoljára egy lifetime elismerést. Vininek lesz még kiemelkedő szezonja, nyerhet még akár hármat is, a spanyolnak már nem (sérülés után már főleg nem).
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Youngest írta: Annyira komolytalan, hogy 3-4 napja ezen rugózik minden realos fórum...
Ez kb mint a király kupa... Ha nyeritek, akkor komoly, ha más nyeri , akkor mikiegér kupa...
De egyébként egyszerű a matek. Vininek focival kell válaszolni és nem a szájával.... Mindenki látja, ha az a két agysejtje a labdarúgásra fókuszál, akkor bitang szintet tud. Ezt kell csinálnia egy szezonig és akkor nem lehet kérdés ki nyeri.
Illetve Rodri lasztija sem ördögtől való, de volt nála minimum egy jobb jelölt (Carvajal).
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy ezt jól kitalálta a FF meg UEFA. Rodri all az átlagember célkeresztjében, amikor ő csak jókor volt jó helyen…és a sok dilettáns meg röhög hátradőlve a piszkos munka elvégzése után.doncsontos írta: https://www.instagram.com/reel/DBrtDEcy ... djb29rdjJj
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5