Madridista találkozók
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Madridista találkozók
Madridi Merengues FB oldalán láttam, hogy kispályás foci szerveződik, és nagy érdeklődés volt iránta. Augusztus 3. Szombaton, 17:00-kor lenne BME Sporttelep, Bogdánfy utca 12. Valaki esetleg ráér útközni? Akár csapatot szervezve részt venni?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Latom ismered te is ezt a ritualet, csak mondjuk Gündit meg annyit sem lehet latni, mint Jamestziro4vr írta:És az is a rituálé része, hogy házi krémsajtos kefirrel kenegeted a mellkasod mikor hameszt mutatják?pheco írta: Elozo ket dontonel bejott, hogy egyedul a szobamban neztem, most is ez lesz szerintem.
Nehogy be legyen hozva a vegen, mert ivelgetni kell, aztan elsul a balosTádám írta:Nem hiszem, hogy sokszor mutatják majd a lelátót...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert mindent a vendéglátó fizetumek írta:De. Kint foodtruckok, bent több büfé lesz. Mennyire borsos? Ízlés szerint! A közvetítés kiváló minőségű lesz, játékok, hangolódás, stb. Neked igazából csak élvezni kell.Karim the king írta:Nem tud valaki esetleg bennfentes infokat a Tüske meccsnezesrol? Hány büfé arra a több mint 1000 emberre, mennyire borsos, milyen minőségu lesz a közvetítés, kommentár , ilyesmi?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De. Kint foodtruckok, bent több büfé lesz. Mennyire borsos? Ízlés szerint! A közvetítés kiváló minőségű lesz, játékok, hangolódás, stb. Neked igazából csak élvezni kell.Karim the king írta:Nem tud valaki esetleg bennfentes infokat a Tüske meccsnezesrol? Hány büfé arra a több mint 1000 emberre, mennyire borsos, milyen minőségu lesz a közvetítés, kommentár , ilyesmi?
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
ziro4vr írta:És az is a rituálé része, hogy házi krémsajtos kefirrel kenegeted a mellkasod mikor hameszt mutatják?pheco írta: Elozo ket dontonel bejott, hogy egyedul a szobamban neztem, most is ez lesz szerintem.
Nem hiszem, hogy sokszor mutatják majd a lelátót...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És az is a rituálé része, hogy házi krémsajtos kefirrel kenegeted a mellkasod mikor hameszt mutatják?pheco írta: Elozo ket dontonel bejott, hogy egyedul a szobamban neztem, most is ez lesz szerintem.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
forever alone de legalább nyugodtan kefírezhetszpheco írta:En is azert felek az ilyen meccsnezesektol, hogy biztos lesz e normalis helyem, ahonnan latom jol a meccset. Aztan ha megsem jo a hely, akkor jon a panik, hogy hova is kene menni gyorsan.
Elozo ket dontonel bejott, hogy egyedul a szobamban neztem, most is ez lesz szerintem.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En is azert felek az ilyen meccsnezesektol, hogy biztos lesz e normalis helyem, ahonnan latom jol a meccset. Aztan ha megsem jo a hely, akkor jon a panik, hogy hova is kene menni gyorsan.
Elozo ket dontonel bejott, hogy egyedul a szobamban neztem, most is ez lesz szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Nem tud valaki esetleg bennfentes infokat a Tüske meccsnezesrol? Hány büfé arra a több mint 1000 emberre, mennyire borsos, milyen minőségu lesz a közvetítés, kommentár , ilyesmi?
- mocsok
Egy egyszerű kis foci se nagyon jött még össze. Túl sok eselyt nem látok egy nagy tornára.
De hajrá
De hajrá
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Arra gondoltam, hogy ha a Real Madrid megnyeri a 12. Bajnokok Ligáját, illene megünnepelni egy nagyobb közös focival. Lenne érdeklődés egy igazi Real Madrid tornára? Összegyűlünk, és szervezett torna keretében megmutatjuk, hogy mi is tudunk úgy futballozni mint Ramosék, szigorúan Madrid mezben Ha van érdeklődés, szívesen megszervezem, talán még segítséget is kapnék néhányotoktól a szervezésben, az biztos, hogy Zironak egy tálca kőbányait berendelek, amit természetesen megoszt velünk
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Jelentem hosszú keresés után találtam rendes katalánokat is, így gondoltam elmesélem.
Spanyolországban vagyunk jelenleg. Találtam egy pubbot kinti nagy tv-vel, beszélgettem a pincér fickóval, kiderült ő katalán, de Madridista. Előszedte a tulaj bácsit kb 200 éves kis katalán bácsi. Kiderült ő is Madridista. Teljesen bepörögtek, lefoglalták nekünk a legjobb helyeket. Azt mondták ugyan dolgozniuk kell, de ha nyer a Real együtt bebaszunk.
Szóval lehet, hogy én katalánokkal ünneplem a Real BL győzelmét, ha minden jól alakul.
Megvettem az új mezemet is. Szóval felkészültem a szombatra.
Spanyolországban vagyunk jelenleg. Találtam egy pubbot kinti nagy tv-vel, beszélgettem a pincér fickóval, kiderült ő katalán, de Madridista. Előszedte a tulaj bácsit kb 200 éves kis katalán bácsi. Kiderült ő is Madridista. Teljesen bepörögtek, lefoglalták nekünk a legjobb helyeket. Azt mondták ugyan dolgozniuk kell, de ha nyer a Real együtt bebaszunk.
Szóval lehet, hogy én katalánokkal ünneplem a Real BL győzelmét, ha minden jól alakul.
Megvettem az új mezemet is. Szóval felkészültem a szombatra.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Esemény megosztva fb-on is, ott tudjátok jelezni az érkezéseteket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egy igazi szabolcsi szabolcsban nézi te fakesebydani írta:OFF: Te pöcs. Betűméretet nem beszéltünk meg
ON: Akinek lesz kedve az tényleg csatlakozzon,legyünk többen innen is. Dobjon majd egy pü-t aztán egyeztetünk
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
sebydani írta:OFF: Te pöcs. Betűméretet nem beszéltünk meg
ON: Akinek lesz kedve az tényleg csatlakozzon,legyünk többen innen is. Dobjon majd egy pü-t aztán egyeztetünk
Pörgessük,pörgessük.
Tényleg jó lenne felkerülni a real honlapjára.
ZIDANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
OFF: Te pöcs. Betűméretet nem beszéltünk meg
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, offból ki. Vissza a témához.
Tüskecsarnok, nagy madridista meccsnézés. Menjetek, szedjétek szét Pestet (lehetőleg) az örömtől.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem egy intimtetkó kéne madridom felirattal, Dani azt mondta ő is ilyet kér, de neki csak a madr férne ki...
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én kefír feliratost kérek. Ziro majd szól, neki milyen kell.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neked meg zironak állunk egy homloktetkot.sebydani írta:Pedig pont kérni akartam Laci anyagi támogatást tőletek egy nagy Madridom feliratra
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema