David Alaba - 4
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: David Alaba - 4
Valahogy meg kene egyezni Alabaval, hogy a fizuja felet megkapja, de bontsuk fel a szerzodeset. Eleg parasztnak tunhet ez a hsz, de szerintem ez lenne a legjobb megoldas. Tavaly, mikor meg egeszseges volt, akkor is nagyon rossz formaban volt, kaptuk a golokat rola. Nem csak o lassult le, de agyban is picit lassabb. Arrol nem beszelve, hogy sokaig nem szamithatunk ra, raadasul, ha visszater, lehet megint ilyen pocsek formaban.
- Pad'em
A héten utazott Nápolyba orvosira, szóval azt fixre veheted.R. Carlos írta:Ez egészen biztos? Nem találok sehol se hivatalos cikket. Szerintem még nincs hivatalos bejelentés az eladásáról, viszont azt tudom, hogy a Nápoly érdeklődése eléggé erős, vagyis pár napja egy pár ilyen cikket láttam. Remélem nem Vallejoval akarják megoldani az évet, mint 4. sz. kh. Őt már rég le kellett volna passzolni.Pad'em írta:
Eligazolt. Ezért nem is értettem pár hete, hogy miért nem várjuk meg míg Yoro fixen itt van, és utána adjuk el. Ha befuccsolna a deal a Lille-vel itt maradunk két ép CB-vel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ez egészen biztos? Nem találok sehol se hivatalos cikket. Szerintem még nincs hivatalos bejelentés az eladásáról, viszont azt tudom, hogy a Nápoly érdeklődése eléggé erős, vagyis pár napja egy pár ilyen cikket láttam. Remélem nem Vallejoval akarják megoldani az évet, mint 4. sz. kh. Őt már rég le kellett volna passzolni.Pad'em írta:Eligazolt. Ezért nem is értettem pár hete, hogy miért nem várjuk meg míg Yoro fixen itt van, és utána adjuk el. Ha befuccsolna a deal a Lille-vel itt maradunk két ép CB-vel.R. Carlos írta: Lehet tudni valamit a sérüléséről? Tegnap facebookon azt olvastam, hogy 2025-ig is elhúzódhat a felépülése. Nagyon komoly a bajunk így a középhátvéd poszton.
Yoro fiúra így nagy szükség lesz, de ha még Rafa Marin nem igazolt el a Nápolyba, akkor rá is.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pad'em
Eligazolt. Ezért nem is értettem pár hete, hogy miért nem várjuk meg míg Yoro fixen itt van, és utána adjuk el. Ha befuccsolna a deal a Lille-vel itt maradunk két ép CB-vel.R. Carlos írta: Lehet tudni valamit a sérüléséről? Tegnap facebookon azt olvastam, hogy 2025-ig is elhúzódhat a felépülése. Nagyon komoly a bajunk így a középhátvéd poszton.
Yoro fiúra így nagy szükség lesz, de ha még Rafa Marin nem igazolt el a Nápolyba, akkor rá is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R. Carlos
Lehet tudni valamit a sérüléséről? Tegnap facebookon azt olvastam, hogy 2025-ig is elhúzódhat a felépülése. Nagyon komoly a bajunk így a középhátvéd poszton.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Courtois és Militao is rekord idő alatt tértek vissza a sérülésből. Mindenki le van döbbenve.
- R. Carlos
Komolyan hiszek benne igen. 32 évesen még nem szokták leadni a védők a dolgokat (sőt láthatjuk, hogy 38-39 éves korukig nyomják egyre többen közülük). Nyilván volt egy rossz fél szezonja most és egy nagyobb sérülése, de szerintem nem felejtett el focizni.wZoLee7 írta: Komolyan hiszel abban, hogy Ő még visszatér olyan szintre, ami elfogadható egy 2.-3. számú kh-től? A sérülés előtt is pocsék volt és senki nem értette miért van Rüdiger előtt. Nincs 4 bevethető védünk oda. Nem tudom Marin milyen, de amit a védelemmel csinálunk az hazardirozás.
Itt a nyár, ahol levegőhöz juthat és felépülhet. Utána fel lehet építeni magát, ha tényleg akarja. Nem azt mondom, hogy szezonokon át rá várjunk, de szerintem még ő az, aki ezt az esélyt a következő szezonban megérdemli. Abban meg egyetértek, hogy több védő kellene, mert neccesen voltunk meg idén, de erre senki se számított (Militao és Alaba hosszútávú kiesésére).
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Első szezonjába patika volt, pótolta Ramost a védelembe, vezéregyéniség volt, nyertünk is vele egy BL-t, ott született meg a székes ünneplés is
Viszont nem hiszem hogy már visszanyerné a régi formáját, inkább egy Bale/Hazard utolsó éveihez hasonlót tudok elképzelni, gyenge teljesítmény-vissza sérül-kezdőbe se lesz helye. Militao fiatal még, Rüdiger pedig jelenleg a top1 kh. a világon.
Vicc amugy hogy középhátvédeink "kihalásos" alapon kerülnek kezdőbe és akkor jönnek rá hogy nem is olyan rosszak
Viszont nem hiszem hogy már visszanyerné a régi formáját, inkább egy Bale/Hazard utolsó éveihez hasonlót tudok elképzelni, gyenge teljesítmény-vissza sérül-kezdőbe se lesz helye. Militao fiatal még, Rüdiger pedig jelenleg a top1 kh. a világon.
Vicc amugy hogy középhátvédeink "kihalásos" alapon kerülnek kezdőbe és akkor jönnek rá hogy nem is olyan rosszak
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Komolyan hiszel abban, hogy Ő még visszatér olyan szintre, ami elfogadható egy 2.-3. számú kh-től? A sérülés előtt is pocsék volt és senki nem értette miért van Rüdiger előtt. Nincs 4 bevethető védünk oda. Nem tudom Marin milyen, de amit a védelemmel csinálunk az hazardirozás.R. Carlos írta: Szerintem ő egy olyan mentalitású játékos, aki képes visszatérni a legmagasabb szintre. Ha az osztrákoknál segédedző lesz, akkor ott is tudja tolni a rehabot. Nem hiszem, hogy 32 évesen dobni kellene.
Van 2 év még a szerződéséből, egyértelmű, hogy hosszabbítani jelen állás szerint nem fogunk vele, így viszont meg venni sem akarja senki vagy ha igen, akkor töredék áron.
Azzal, ha nyomatunk vele még egy szezont nem vesztünk semmit. Ezalatt vagy visszatér a csúcsra és akkor lehet új ajánlatot elé tenni, vagy nem tud visszajönni és lehet piacra dobni, mert egy éve maradt és ugyanúgy nyomott áron menne el mint most.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem rajta kell elkezdeni gyakorolni a cigán*kodást, semmivel nem szolgált rá, hogy az "anyagilag előnyös elzavarásaiban" gondolkodjunk.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jajj, ne vicceljünk
sérülés előtt is messze volt a csúcstól
régóta egyértelmű, hogy pénzt nem fog érte adni senki, főleg hogy ilyen magas a fizetése...
ha ingyen elmenne, és nem kéne fizetni neki(mint Hazardnak) már jó üzlet lenne
vagy visszavonul és marad segédedző az osztrákoknál
az is jól hangzik
sérülés előtt is messze volt a csúcstól
régóta egyértelmű, hogy pénzt nem fog érte adni senki, főleg hogy ilyen magas a fizetése...
ha ingyen elmenne, és nem kéne fizetni neki(mint Hazardnak) már jó üzlet lenne
vagy visszavonul és marad segédedző az osztrákoknál
az is jól hangzik
- R. Carlos
Szerintem ő egy olyan mentalitású játékos, aki képes visszatérni a legmagasabb szintre. Ha az osztrákoknál segédedző lesz, akkor ott is tudja tolni a rehabot. Nem hiszem, hogy 32 évesen dobni kellene.
Van 2 év még a szerződéséből, egyértelmű, hogy hosszabbítani jelen állás szerint nem fogunk vele, így viszont meg venni sem akarja senki vagy ha igen, akkor töredék áron.
Azzal, ha nyomatunk vele még egy szezont nem vesztünk semmit. Ezalatt vagy visszatér a csúcsra és akkor lehet új ajánlatot elé tenni, vagy nem tud visszajönni és lehet piacra dobni, mert egy éve maradt és ugyanúgy nyomott áron menne el mint most.
- Pad'em
Így, hogy őszre lesz hadrafogható max, megvenni senki nem fogja, ez max 25 nyarán lehet majd téma. Csak remélhetjük, hogy visszatornázza magát használható szintre, mert biztos, hogy számol vele Ancelotti jövőre.
- hehetheoriginal
nalunk alaba, naluk messi, 1:1Ő már sajnos nem lesz még csak hasznos sem, meleltte viszont nagyon magas a fizetése
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jott ingyen, nyomott egy prime szezont, BL cimben oriasi szerepe volt, igy en nem dobnam ki, mint a macskat szarni, foleg, hogy a szezont ki is hagyta.
Ez olyan Barcas megoldas lenne. Ha menni akar, mas tema.
Ez olyan Barcas megoldas lenne. Ha menni akar, mas tema.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez már a borzalmas forma és a sérülés után egyértelmű volt, minél előbb kell kiszállni ebből. Ő már sajnos nem lesz még csak hasznos sem, meleltte viszont nagyon magas a fizetése. Nálam Nacho is előtte volt a sérülés előtt is, ami sokat elmond arról hogyan játszott.
Gondolom ez egy gesztus hogy a csapattal együtt lehessen, ha mar kapitányként nem tud majd pályára lepni az EB-n (gondolom ez lesz neki az utolsó amúgy).Ursus írta:
De ha elengedte a focit és inkább segédedzőnek megy ez idő alatt az aktív pályafutását pedig elengedte akkor le kell vele ülni beszélni a folytatásról és ha szükséges akkor elválni tőle úgy ahogy Hazardtól.
- hehetheoriginal
LOL. már miért ne lehetne elmennie segédedzőnek arra a 2-3 hónapra, azontul a csapatot is tamogatja, ismeri a jatekostarsakat. mellette lehet csinalni a rehab gyakorlatokat, nem klubszezon közben lép le máshova....
thereisonly1ronaldo
Igen, egy rehab kellős közepén. Amikor nem a gyakorlatokat csinálja most mit csinál, fekszik az ágyban egész nap? Nem hinném, gondolom éli az életét, akkor már foglalkozzon inkább focival, még ha máshogy is. Nyilván ehhez kell a osztrákok rugalmassága is hogy el tudja végezni a gyakorlatokat amiket kell, de meglepne ha erre nem gondolnának amikor hívnak egy sérült játékost magukhoz.