Tehát meg nem szorította ki.RealRaúl77 írta:Nincs messze tőle. Szerintem most a spanyol van előrébb a rangsorban.Realista24 írta:
A szar Mendyt nem tudta meg kiszoritani a spanyolod, azt.
Kylian Mbappé - 9
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kylian Mbappé - 9
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nincs messze tőle. Szerintem most a spanyol van előrébb a rangsorban.Realista24 írta:A szar Mendyt nem tudta meg kiszoritani a spanyolod, azt.Jim írta: nem, a szar játékosokat küldjük el nemzetiségtől függetlenül ( pl Vallejo és Mendy mit keres még itt? )
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A szar Mendyt nem tudta meg kiszoritani a spanyolod, azt.Jim írta:nem, a szar játékosokat küldjük el nemzetiségtől függetlenül ( pl Vallejo és Mendy mit keres még itt? )Realista24 írta: Felreertes ne essek, semmi bajom Joseluval, csak Jimbo logikajara voltam kivancsi, de termszetesen, ha elkuldunk egy spanyolt, vagy ha magatol megy is Perez a hibas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Sanszos hogy így lesz, és én biztos nem adnám el, nem írtam ilyet sehol.MarioCirolo írta: En tovabbra is ugy latom, hogyha Mbappe hasonloan fejezi be a palyafutasat nalunk, mint azok akiket az elmult 10 evben a forum 80% 1 honap utan el akarta adni (Vini, Courtois, Benzema pl.) akkor olyan rosszul nem jarhatunk. Es majd par ev mulva a forum 80% ekezheti az aktualis sztarigazolast, hogy bezzeg Mbappe milyen kurva jo volt.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem, a szar játékosokat küldjük el nemzetiségtől függetlenül ( pl Vallejo és Mendy mit keres még itt? )Realista24 írta: Felreertes ne essek, semmi bajom Joseluval, csak Jimbo logikajara voltam kivancsi, de termszetesen, ha elkuldunk egy spanyolt, vagy ha magatol megy is Perez a hibas.
-
Igen, értem, ennyi lett volna részemről is.realmadrid95 írta:realmadrid95 írta:
Persze, en ezt a reszet nem vitatom.
Mmint azt, hogy Benzema magasabb szinten uzte ezt, mint most(!) Mbappe.
Így.Pad'em írta:
Játékintelligenciában kanyarban nincs Benzemához. Passzjáték, vízió, kisterületen bugi, hasonlók.
-
Én azt látom hogy Benzemának jóval nagyobb volt az eszköztára mint Bappénak jelenleg, ezért írtam hogy középen is jobban tudott érvényesülni. Ezt továbbra is tartom.hehetheoriginal írta: lehet sok szemét gyűlt össze, de a ti szemetetek
itt jelenleg is csak te beszélsz faszságot, mikor benzema meg bappe kvalitásairól zavgyálsz.
Ennyi volt a felvetésem, Te keverted ide a fejben gyengeséget, helyzet kihasználást meg a tököm tudja mit és pumpálod fel saját magadat
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
realmadrid95 írta:Tjacks írta:
Oké, de Te hoztad fel Benzemát - egy jó példával -, én meg bátorkodtam kiemelni a két játékos közötti különbséget. Benzema véletlenül középre keveredett akkor is feltalálta magát, ütempasszok, kényszerítők szűk területen, jól olvasva a játékot. Bappénál ezt nem látom, semmiképp nem nevezném csatárnak, tökmindegy mit mutat a heatmap.
De már csak 48x (?) gól kell is haverok leszünk
Mmint azt, hogy Benzema magasabb szinten uzte ezt, mint most(!) Mbappe.
De az, hogy “utempasszok, kenyszeritok szuk teruleten, jol olvassa a jatekot” nem feltetlenul egy kozepcsatar ismerve. Haaland, Kane tipikus kozepcsatar, megsem jeleskedik egyik sem ebben. Szoval az, hogy kozepcsatar poszton jatszik, heatmap is mutatja, raadasul a felallas szerint is kozepcsatar, ez alapjan nem lehet ra mondani, hogy szelso, mint Vini. Mas stilusu jatekos, mint Karim, de abban megegyeznek, hogy mindketto csatar, viszont sokszor szelre kihuzodtak meccs kozben.
De emlithettem volna az Arsenalos Henryt is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
En tovabbra is ugy latom, hogyha Mbappe hasonloan fejezi be a palyafutasat nalunk, mint azok akiket az elmult 10 evben a forum 80% 1 honap utan el akarta adni (Vini, Courtois, Benzema pl.) akkor olyan rosszul nem jarhatunk. Es majd par ev mulva a forum 80% ekezheti az aktualis sztarigazolast, hogy bezzeg Mbappe milyen kurva jo volt.
- Pad'em
Játékintelligenciában kanyarban nincs Benzemához. Passzjáték, vízió, kisterületen bugi, hasonlók. Ami nem baj, mert ezekben Benzema all time kimagasló volt és egy 9-esnek nem is feltétlen alapkövetelmény, de ha már hasonlítjuk őket.hehetheoriginal írta: hol az ég és föld?
Sok másban meg Mbappé jobb, én továbbra is türelmes vagyok vele, lehet akár az egész év rámegy hogy beilleszkedjen, akkor sincs semmi egetrengető. Az a ritkább, hogy úgy megy az egész mint Bellinghamnek/Kroosnak anno.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lehet sok szemét gyűlt össze, de a ti szemetetek
itt jelenleg is csak te beszélsz faszságot, mikor benzema meg bappe kvalitásairól zavgyálsz.
thereisonly1ronaldo
-
Igazából lehet nem kéne engedni, elég sok szemét gyűlt össze a toronyban az évek alatt, térülsz-fordulsz azt Biden szintre érsz már 5x-nél bástyahehetheoriginal írta:én.Ki a tököm beszélt most fejben gyengeségről
azért megengeded, hogy leírjam a gondolataimat, ugye?
-
Tjacks írta:Oké, de Te hoztad fel Benzemát - egy jó példával -, én meg bátorkodtam kiemelni a két játékos közötti különbséget. Benzema véletlenül középre keveredett akkor is feltalálta magát, ütempasszok, kényszerítők szűk területen, jól olvasva a játékot. Bappénál ezt nem látom, semmiképp nem nevezném csatárnak, tökmindegy mit mutat a heatmap.realmadrid95 írta:
Nem is errol volt szo, hanem, hogy csatarkent o is kihuzodott szelre.
De már csak 48x (?) gól kell is haverok leszünk
-
20/21, tobbi is hasonlo.ferni írta:Ez melyik szezon?realmadrid95 írta:
Ez nem azt jelenti, hogy valaki ezert nem kozepen jatszik. Benzema heatmapja:
https://ibb.co/CmbSnQ2
O is csatar volt, annyi, hogy o is kihuzodott sokszor a balszelre. Mbappe ugyan az.
- hehetheoriginal
én.Ki a tököm beszélt most fejben gyengeségről
azért megengeded, hogy leírjam a gondolataimat, ugye?
batyufasz.
tehát szakértő szemeid azt mondják az agyadnak, hogy kis puffadt ujjaidnak azt kell bepötyögnie, hogy benzema kvalitásban ég a föld bappéhoz képest.
játéktudásra gondolsz? vagy mire?
mindkettő technikás, bappe robbanékonyabb, gyorsabb, benzema fizikálisabb, erősebb.
topformában mindkettő nagy arányban rugdalja be a helyzeteit.
hol az ég és föld?
nagy szakértő ujjaiddal írd már le nekem földi halandónak, hol látod te a hatalmas kvalitásbeli különbségeket?
egyszerűen faszságot írsz, ennyi a lényeg.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Calma sracok.
Hoch die Hände - Wochenende, csak hogy hehenek is kedvezzek.
Hoch die Hände - Wochenende, csak hogy hehenek is kedvezzek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
De jó újra itt van trigger JOE
Ki a tököm beszélt most fejben gyengeségről te szerencsés egyed????? Van baj a toronyban rendesen Olvasd el újra és értelmezd amit írtam, csak azért ne írjál hogy növeld a hszeid számát, felesleges.
Ki a tököm beszélt most fejben gyengeségről te szerencsés egyed????? Van baj a toronyban rendesen Olvasd el újra és értelmezd amit írtam, csak azért ne írjál hogy növeld a hszeid számát, felesleges.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kit erdekel ez a benzema féle vita ami itt megy?Tjacks írta:A rakás szar és Benzema szint között van pár árnyalat, csakxszolok.realbeckham írta: Minek erolkodsz ennyit amugy hehinho? Olyan vagy, mint a helyi don quijote. Az ember be van skatulyazva egy rakas szarnak. Mar az erkezese előtt is bevolt egy utolso gecinek.
Megy a meccs alatt is a fele kirohogi, ha nem sikerül neki valami, meg Babné meg ehhez hasonló hatalmas poénok durrognak.
Nincs hatalmad meggyőzni senkit, hiaba irod be napi 5x. Engedd el töki.
Hehere meg az ebben a topicban torteno letezesere reflektaltam. csakxolok mi a fasz
- hehetheoriginal
te hány éves vagy? hol voltál 2009-2014 között? oviban vagy általános suliban?a lényeg hogy a Benzema szinttől messze vagyunk kvalitásokban.
hogy lehet ekkora faszságokat beszélni?
dehogy vagyunk messze hagyjad már magad édesfaszom
tele vagyunk mostanság aranyhalmemóriájú arcokkal úgy néz ki, mikor ment az elején évekig, hogy benzema milyen gyenge fejben, ziccerek tömkelegét hagyta ki folyamatosan, állandóan harcolni kellett a sok félkegyelművel, aki a sárgafogú higuaint látta jobbnak és el akarta adni benzemát.
eleve összehasonlíthatatlan a két játékos meg az útjaik is.
annyi a közös bennük, hogy mindkettőnél fejben dőlnek el a dolgok, benzema dolgozott évekig keményen, mígnem felért a tetejére centerként és befejezőként, a kvalitásai, adottságai mindig is megvoltak. mint ahogy bappénak is megvannak, csak most fejben hullamvölgyben van, majd kijön belőle.
unalmas már istenbasszameg, azt látom itt is, hogy a sok balfasz tévébemondó, félalkoholista exjátékos/edző meg twitterhuszár akkora hatással van rátok, hogy ugyanazt a sületlen faszságot kezditek el itt is nyomni, hogy nem működik a támadójáték, meg zavarják egymást.
akinek nincs türelme kivárni, hogy egy profi csapatnak a sportág tetején, ahol mindenki életre halálra menő küzdelmet folytat nap mint nap, hogy jobb legyen, időbe telik, hogy finomhangoljon egy nagy hatású új játékos beépítését, az menjen fifázni, ott berakod, aztán csapkodhatod a kontrollert, mint psgogli, egyből fajin lesz minden.
lassan én is megkérdezem magamtól.Minek erolkodsz ennyit amugy hehinho? Olyan vagy, mint a helyi don quijote. Az ember be van skatulyazva egy rakas szarnak. Mar az erkezese előtt is bevolt egy utolso gecinek.
egy utolsó geci, meg emberileg egy takony valószínűleg - vagy csak nem látjuk a teljes képet... -, de nem érdekel, ha így tud focizni.
ha egészséges, akkor még formán kívül, szar állapotban is kérdés nélkül sima alapkezdő, már csak azért is, hogy lekösse a védelmet, hatalmas fegyvertény, hogy a pályán van.
a helyzetek meg majd bemennek, dolgozni kell tovább.
bajnokságban 1 pont vagy mennyi a lemaradásunk, béellben tavasszal ott leszünk, a sok szutyok média meg megmondóember károg és várja, akarja már, hogy szétessünk a gecibe, hogy nekik is essen már le végre valami kupa nagyritkán. ne nyaljátok már be ti is, kicsit szedjétek már össze magatokat és gondolkodjatok, mikor nincs még veszve semmi.
thereisonly1ronaldo
-
A rakás szar és Benzema szint között van pár árnyalat, csakxszolok.realbeckham írta: Minek erolkodsz ennyit amugy hehinho? Olyan vagy, mint a helyi don quijote. Az ember be van skatulyazva egy rakas szarnak. Mar az erkezese előtt is bevolt egy utolso gecinek.
Megy a meccs alatt is a fele kirohogi, ha nem sikerül neki valami, meg Babné meg ehhez hasonló hatalmas poénok durrognak.
Nincs hatalmad meggyőzni senkit, hiaba irod be napi 5x. Engedd el töki.