A Juvenil B az 5. számú csapatunk. Felnőtt, Castilla, C, Juvenil A és Juvenil B._Bushido_ írta:17 éves.A Reyes név továbbra is összefonódik a Real Madriddal. José Reyes, a tragikusan fiatalon elhunyt José Antonio Reyes fia, október 15-én töltötte be tizenhetedik életévét, s ennek apropóján 2027-ig szóló szerződést írt alá a fővárosi klubbal.
"Igazán büszke vagyok arra, hogy ennek a nagyszerű családnak a tagja lehetek, és örömmel tölt el, hogy mindennap az álmaimat élhetem meg. Köszönöm a Real Madridnak a belém vetett bizalmat." - írta ki Instagram-oldalára a megújítást követően.
José Reyes 2019-ben érkezett a Leganés-től, több ízben ugrott át korosztályt, jelenleg a Juvenil B-ben játszik, a Liga Nacional 12. csoportjában öt mérkőzésen három találatnál jár.
Juvenil B.
Nyilván nem látjuk át a rendszert. De itt valami nem stimmel évek óta. Egy 17 évesnek már a Castillában kéne lennie. Ehelyett csak a 4.csapatban van. Castillában pedig 20-22 évesek is játszanak. Azok többségét el kell engedni. Látni kéne, hogy nem lesz belőlük semmi, nem hogy Real cserepad, még LaLiga játékos sem.
De legalább az az 5 meccsen 3 gól nem rossz tőle, reméljük ő vagy Marcelo fia viszik valamire.
Az Atleticótól "ellopott" játékosokat hogy hívják? Tudja valaki? Jó lenne utánanézni, hogy hol tartanak éppen.
Minden spanyol klub B csapatában 20-22 évesek is játszanak és a Real Madridból ezek a játékosok többnyire később topligás vagy topligák 2. osztályának játékosai lesznek.
1-2 éve láttam a kimutatást, hogy a legtöbb topligás játékos a mi a utánpótlásunkból kerül ki, valami 70-80 játékost adtunk.
Nem mellesleg igencsak jó pénzek jönnek belőlük a klubba.
Ha a kis Reyes akkora tehetség, akkor megfogja kapni a lehetőséget fentebb is. Ha 5 meccsen lenne 13 gólja, akkor biztosan feljebb kerülne.
Jesús Fortea-t hoztuk el a matractól, nemrég volt hír, hogy az A csapattal fog néha edzeni.