Semmit nem érsz el vele. Bolond szajkarate...csak szavak.Dupla D írta: Az jobban fáj, hogy nem küldhetem így el az anyjába azt, aki mínuszol egy teljesen átlagos kommentet.
Házra kell menni, mint a kobra kai ba. No mercy
Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 4., péntek 16:34
Semmit nem érsz el vele. Bolond szajkarate...csak szavak.Dupla D írta: Az jobban fáj, hogy nem küldhetem így el az anyjába azt, aki mínuszol egy teljesen átlagos kommentet.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 4., péntek 16:34
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 4., péntek 16:29
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. október 4., péntek 14:49
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 4., péntek 14:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 4., péntek 13:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 4., péntek 13:29
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. október 4., péntek 13:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. október 4., péntek 13:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 4., péntek 12:32
En igy vagyok a pluszokkalFaust írta: Ha hehe nem kap minuszt veletlenul, ad sajat maganak.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 4., péntek 12:23
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. október 4., péntek 12:14
Benned legalább van vér és elő mersz állni. Tudunk érveket és véleményeket ütköztetni, kialakul a párbeszéd. Kíváncsian várom a másik gyáva minuszolot hogy mikor mer előbújni a sötét mélységből!!!Tjacks írta:Instant mínusz állandóan, tök mindegy mit írsz NESZE!!!!Pipita írta:
A másodikat tőlem kaptad, mert tudom, hogy szereted
Dupla D eredeti felvetésére pedig az első mínusz az enyém, gyertek, ide üssetek!!!
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 4., péntek 11:49
Instant mínusz állandóan, tök mindegy mit írsz NESZE!!!!Pipita írta:A másodikat tőlem kaptad, mert tudom, hogy szeretedhehetheoriginal írta: ne lenyilazz már az istenbasszonmeg te nyomorult
kivagy mondjad
Dupla D eredeti felvetésére pedig az első mínusz az enyém, gyertek, ide üssetek!!!
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. október 4., péntek 10:23
A másodikat tőlem kaptad, mert tudom, hogy szeretedhehetheoriginal írta: ne lenyilazz már az istenbasszonmeg te nyomorult
kivagy mondjad
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 4., péntek 9:25
En furcsa mod elvezem, mikor valaki kap 3 minuszt es felhaborodik rajta.Realista24 írta: En is offolnam ahogy van, nincs hozzaadott erteke, pont ellenkezoleg, es lathatoan sokakat erzekenyen erint, ha kapnak par minuszt.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. október 4., péntek 9:23
Remy írta: Nekem tetszik, legalabb neha oromet lehet szerezni par megkeseredett embernek, akik 0,2 sec utan mar rakjak is a minuszt, ezzel is kis boldogsaghormont termeljenek a kis testukben.
Alapvetoen szerintem rendben van ez. Azert sok esetben szerintem jo latni, ha van egy ertelmes, hosszu hozzaszolas, amibe energia van fektetve, felfele nyilakkal. Olvasva az adott topicot, legalabb lehet szelektalni, hogy mit olvasson az ember.
Mas: azt viszont orommel vennem, ha megoldhato lenne, hogy iphoneon is lehessen latni a spoiler szovegeket.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 4., péntek 9:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 4., péntek 9:20
A többi többet, regebb ota es arcatlanabbul lopott. ferni voltamhehetheoriginal írta:ahogy az indexet olvasom most bukott le a gecibe a diákhitellelFaust írta:
MP majd megoldja ezt is remeljuk.
azt nem értem amúgy, ha igaz, akkor hogy a picsába lehet vki olyan ostoba, hogy elindul az úton és azt hiszi, nem derül ki/nem fogják ellene használni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 4., péntek 9:20
ahogy az indexet olvasom most bukott le a gecibe a diákhitellelFaust írta:MP majd megoldja ezt is remeljuk.hehetheoriginal írta:
nem
legyen annyi tökük az embereknek
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 4., péntek 9:16
Lényeg, hogy legyen annyi tökük az embereknek, hogy legalább egy internetes accountot felvállalnak és lehessen velük beszélgetni.h3x0r írta:Szamara viszont nem olyan fontos a tema, hogy fel oran keresztul diskuraljon rola, ezert ad csak egy nyilat. Ha ki szerette volna fejteni a velemenyet, akkor eleve irt volna.Dupla D írta: És igen, ebben az esetben lehet, hogy a következő kommentemben megkérdezem, hogy fejtse ki a véleményét írásban, mert akkor tudunk diskurálni róla. Szeretném az ő véleményét is olvasni.
Annyit mondjuk elernel vele, hogy kovetkezo alkalommal inkabb nem nyom semmilyen nyilat, mert tudja, hogy paran fel fogjak kerdezni. Az anonimitas megszuntetesenek ez lenne a kovetkezmenye. Persze, ha ez a cel, akkor ez egy jo modszer.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem