lestat írta:
Mióta elvárás hogy segitsen a csapattársad? Rosberget mennyire segitette Hamilton?
Nem elvárás. Rajtam múlna, sosem lenne csapatutasítás. De azért legyünk őszinték, a csapatok érdeke a dollár milliók miatt, hogy ne kakaskodjanak és felesleges hülyeségekbe ne menjenek bele, ha nem szükséges. Tehát, ha van egy pilótád, aki még harcban van a VB-ért és van egy olyan, aki már lényegében nincs, az ha tetszik, ha nem, valószínűleg be fog állni a sorba és segíteni fog. Nem azért, mert én azt mondom, vagy mert Kiss Gyula azt kommenteli az NSO-ra, hanem, mert ez a logikus döntés.
A Rosberg eset meg azért nem feltétlenül állja meg a helyért, mert a Merci akkor kiemelkedett annyira, hogy ha többször is nullázik mindkét pilótájuk, akkor is behúzzák a VB-t. Másrészt meg nem az a kaliber volt Rosberg, aki ha van esély (márpedig volt esélye), beáll a sorba. Ugyanez lenne Sainz, Alonso vagy majd jövőre Hamilton. A Bottas, Webber, Rubens, Perez félék vízhordók, igazi kihívást sosem állítanak a másikkal szemben. Tehát az esélyük se lesz/volt meg, hogy NE álljanak be a sorba.
lestat írta:
De ne tegyél már ugy mintha nem halmozott volna fel az első félévben tetemes előnyt...
De ki tesz úgy? Senki. Lement az első X futam és már temetve volt az idei szezon is. Joggal. Mindenki beírta, hogy Max 4x bajnok. Joggal. Aztán hirtelen fordult a kocka és nem lehetett nyerni az autóval. Ha nincs az a fullextra brazil nagydíj, akkor a szezon első X futam ellenére is nyitott lenne a kérdés.