Caraway írta:
h3x0r írta:
En legtobbszor az idot nezem rajta meg 1-1 ertesitesnel rapillantok, hogy erdemes elovenni a telefont vagy sem. Azt is szeretem, hogy orankent baszogat, hogy mostmar alljak fel mozogni (inni). A lepesszamot egesz jol meri, parszor parhuzamosan szamoltam
, 1-2%-nyi az elteres. Van meg par funkcioja, de azokat telefonrol neha gyorsabb elerni.
Szoval azt megertem, ha valaki szerint ennyi funkcio keves vagy nem hasznalja ki oket. De a toltessel mi az olyan nagy macera? Huawei watch gt 2 pro-m van (csaladban van gt 3 pro is) legalabb 1 hetig siman birja mindketto, zuhanyzas elott leveszem, rateszem a toltoro, mire befejezem, szinte fel is van toltve.
Jo neked. Nekem apple watch series 8 om van, kb 2 napot bir aztan rakhatom toltore.
Nem merek Apple témában írni, mert R24, meg Hehe szétszednek megint
Az életbe nem mosom le magamról R24 apple+Steve teóriáit..de..
Van egy fasza kis Belkin asztali töltőm 2in1. Arra felakasztom éjszakára a watch-ot, magsafe-el a telót és éjszaka tölt mindkettő.
A Belkin nem a legolcsóbb(én ilyen über leértékelésbe+kedvezményes kuponnal szinte ingyen elhoztam), de előtte volt egy kínai cuccom hasonló 2in1, még touch lámpája is volt.Azt fillérekért vettem anno Amazonon.