Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

BBeno

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 12., vasárnap 13:52

én szerintem bevállalhatta volna hogy egyszerűen azt mondja a vezetőségnek hogy oké, az én időm lejárt, megyek a padra és elvállalom a kupát. bajnokin meg BL-ben védjen DDG. maradt volna a fizuja és a realban maradhatott volna a karrierje végéig. 2-3 évet elpadozhatott volna bőven, ha kell jó beugró lett volna, de ő ezekszerint játszani akar.azt pedig már nem lehet megengedni. annál többett kopott ő.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 12., vasárnap 13:46

Iker volt az egyetlen a keretben, akinél biztosra vettem, hogy ezt soha nem éljük át. Azt hittem, ha valaki, hát Ő biztosan a Real Madridból vonul majd vissza.
Lehet, hogy így 33 évesen is naív vagyok, de hiszem, hogy az "alapvető rosszindulat" és "jóindulat mellett hibázni" nem ugyanaz a kávéház. Nem tudom elképzelni, hogy ez az ember valaha is szándékosan ártani akart volna a klubnak. Ha pedig jót akart, ám hibázott, annak megbocsájthatónak kellene lennie. Ez pedig, ebben a formában egy igen méltatlan végszó.
Úgyhogy én megdöbbenve állok, emlékezem a szépre és közben sajnálom, hogy napról-napra romboljuk azt, amit ez a címer egykoron jelentett.
Gracias Iker! Vamos!
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. július 12., vasárnap 13:36

figyeljetek már, szerintetek ha azt mondja a vezetőségnek, hogy marad tartalékkapusnak, átadja véglegesen a CSK szalagot és elég neki az eddigi fizetésánek a fele is, elküldték volna?

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. július 12., vasárnap 12:40

R.M.C.F írta:
primrose írta:Nagyon sajnálom, hogy a vége így alakult. Meseszerűen indult és ezen az emberen senki nem tudott fogást találni, sem teljesítményben, sem emberileg. Egészen a Mourinho éráig. Ott valami megváltozott és egy nagyon csúfos irányba ment át. A példakép, a tiszta és megingathatatlan kapitányunk egyre nagyobb kritikákkal találta magát szemben és valami ott, attól az érától számítva végleg elment. Egy picit bennem is, de ettől függetlenül sosem feledem amit a csapatért tett, vagy egyáltalán azt, amit a labdrarúgásért tett. Én is úgy érzem, hogy ez a távozás hozzá méltatlan, pedig kb. 2 éve nem állok már a pártján. Őszintén sajnálom, hogy ez a történet ilyen véget ért, valahol mindkét fél hibázott. Maradok tisztelettel és további sok sikert kívánok Ikernek! :agree:
Jm előtt is megvoltak ezek....csak fedve maradtak....Majd tisztogatás indult..........
Tisztogatás...hagyjál már. Mou a fedhetetlen :lol: Egyszerűen csak elegük lehetett abból, hogy minden Barca meccsre úgy kell felmenniük a pályára, mintha vmi háború lenne. Elég csak megnézni az akkori meccseket: dúrvaságok, piros lapok agresszió tömkelege, ehelyett manapság semmi ilyesmi, pedig a játékosok lényegében ugyanazok...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 12., vasárnap 12:36

primrose írta:Nagyon sajnálom, hogy a vége így alakult. Meseszerűen indult és ezen az emberen senki nem tudott fogást találni, sem teljesítményben, sem emberileg. Egészen a Mourinho éráig. Ott valami megváltozott és egy nagyon csúfos irányba ment át. A példakép, a tiszta és megingathatatlan kapitányunk egyre nagyobb kritikákkal találta magát szemben és valami ott, attól az érától számítva végleg elment. Egy picit bennem is, de ettől függetlenül sosem feledem amit a csapatért tett, vagy egyáltalán azt, amit a labdrarúgásért tett. Én is úgy érzem, hogy ez a távozás hozzá méltatlan, pedig kb. 2 éve nem állok már a pártján. Őszintén sajnálom, hogy ez a történet ilyen véget ért, valahol mindkét fél hibázott. Maradok tisztelettel és további sok sikert kívánok Ikernek! :agree:
Jm előtt is megvoltak ezek....csak fedve maradtak....Majd tisztogatás indult..........
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. július 12., vasárnap 12:31

Nagyon sajnálom, hogy a vége így alakult. Meseszerűen indult és ezen az emberen senki nem tudott fogást találni, sem teljesítményben, sem emberileg. Egészen a Mourinho éráig. Ott valami megváltozott és egy nagyon csúfos irányba ment át. A példakép, a tiszta és megingathatatlan kapitányunk egyre nagyobb kritikákkal találta magát szemben és valami ott, attól az érától számítva végleg elment. Egy picit bennem is, de ettől függetlenül sosem feledem amit a csapatért tett, vagy egyáltalán azt, amit a labdrarúgásért tett. Én is úgy érzem, hogy ez a távozás hozzá méltatlan, pedig kb. 2 éve nem állok már a pártján. Őszintén sajnálom, hogy ez a történet ilyen véget ért, valahol mindkét fél hibázott. Maradok tisztelettel és további sok sikert kívánok Ikernek! :agree:
But he is a good boy...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 12., vasárnap 12:24

már vége is? erről picit lemaradatm :x

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 12., vasárnap 12:23

Szerintem látni se akarja a vezetőség akármelyik tagját is. Persze pár lángész meggyőződött már róla, hogy Iker Casillas -akivel valószínűleg a vezetőség egyik tagja sem ér fel, ha a Real Madrid fogalommal tesszük egy mondatba- volt a legnagyobb hibás ebben az abszolút méltatlan távozásban. Pereznek illetve volna kiállnia mellé, de az öreg nem meri az arcát adni ilyenekhez. Ancelotti kirúgásának "nem tudom-ja" után Perez nálam már nagyjából elásta magát. Vegyen még pár kirakat babát meg modellt, aztán legalább egy jól termelő kis üzlet leszünk, akik az értékeikkel mit sem törődnek. Arról nem is beszélve, hogy a hőn áhított sikerek közel sem úgy jönnek, ahogy szeretnénk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 12., vasárnap 12:19

Hát szerintem tuti mennt a csörte keményen a színfalak mögött.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. július 12., vasárnap 12:17

revolver írta:Na ez elég érdekes volt, senki se jött be vele, ahogy emlékszem még Xabihoz is bejött Butragueno...nem így kellett volna ezt az egészet lezárni.

Nagyon gyászos volt ez így.
Méltatlan volt hozzá.
Szégyen.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. július 12., vasárnap 12:16

Na ez elég érdekes volt, senki se jött be vele, ahogy emlékszem még Xabihoz is bejött Butragueno...nem így kellett volna ezt az egészet lezárni.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. július 12., vasárnap 12:13

http://www.realmadrid.com/aficion/real-madrid-tv van angol fordítás rögtön

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 12., vasárnap 12:11

adjatok linket!!! marcás nem indul el :S megtaláltam a jót.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. július 12., vasárnap 12:09

Seraf írta:hát szegény a könnyeitől már el se tudja kezdeni :-(
ha ennyire fáj, akkor vonuljon vissza.
Kép
Kép
Kép

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. július 12., vasárnap 12:08

hát szegény a könnyeitől már el se tudja kezdeni :-(

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 12., vasárnap 11:52

Lejárt, elment, nem érdemes összeveszni itt már ezen. Hosszabban is ki akartam fejteni, de elment a kedvem, ezért csak távirati stílusban:

- elment egy nagy legenda ez kétségtelen
- az utóbbi 3 évben csökkent a teljesítménye, és senki sem lehet nagyobb, mint a klub (mondjuk Perez sem, de mégis..)
- a Madridnak sikerült duplán vesztesen kijönni a dologból:
- erkölcsileg is: sokak szemében most a klub és Perez a gonosz, pedig nem tudom kinek lett volna jó még 1 vagy 2 füttyögésekkel teli év a Bernabeuban?
- anyagilag meg pláne:
- a Casillas dealre ráfizetünk
- a DeGea dealre triplán ráfizetünk
- és a nyakamat rá, hogy Navas is áron alul fog elmenni, mivel mindenki tudni fogja hogy létszám felettivé vált

Szóval ennyi a sztori. Valóban nem könnyű egy 25 éve itt levő legendát elengedni, de az érzelmek mellett vegyük észre, hogy ez egy szükséges lépés volt, és a válás sajnos nem sikerült szépre.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 12., vasárnap 11:39

Meg kellett próbálnia a címvédést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 12., vasárnap 11:35

** tovább nem tudtam írni már meg lejárt az idő.

szóval igen az is hozzátartozik az igazsághoz hogy valdes mondta hogy köszöni szépen. ráfogta hogy új kihívásokat akar stb de ezt iker is felmérhette volna. a világ tetején távozhatott volna a 10. után. még is tovább erőltette. legenda, madridista, de túlhúzta a húrt.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 12., vasárnap 11:30

Sírt? Ezek szerint mégsem kap teljes fizut?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 12., vasárnap 11:28

én több mindenben nem értek vele egyet de hát mindegy is már. majd belenyugszik.

**ja meg mindenki tudja hogy a kapustéma nagyon nehéz. rosszabb mint a mezőnyjátékosoké mert őket ellehet kezdeni rotálni ha az idő eljár felettük. de kapustémában csak meg kell húzni egy vonalat, hogy na innentől már tudunk nálad jobbat is hozni úgyhogy köszönjük szépen. kedves Anyuka megfeledkezett hogy valdes hogy ment el a barcától. ős nevelés volt ő is csak ők megvárták amíg lejár a szerződése és ez történt a 32. életévében. mi meg adtunk casillasnak egy élethosszig tartó szerződést kb 30 évesen... akkor most ki hogy bánik el a kapusaival.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. július 12., vasárnap 11:32-kor.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Vissza: