Keylor Navas
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Keylor Navas - 1
az a vicces, hogy ha kejlor rendre jobb teljesítményt nyújt az edzéseken, de akármit csinál mégis tibikének kell játszania...
ez az utolsó hszem a kapuskérdésben, de perezt pofánköpném most, így aztán ezt látva mindenki ide akar jönni, ahogy megbecsüljük a játékosainkat.
nem itt kéne ugye emberkedni, hanem a bappe, neymar szinten...
ez az utolsó hszem a kapuskérdésben, de perezt pofánköpném most, így aztán ezt látva mindenki ide akar jönni, ahogy megbecsüljük a játékosainkat.
nem itt kéne ugye emberkedni, hanem a bappe, neymar szinten...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
remelem az atletico ellen meg navas lesz.
mondjuk courtois is erdekes lenne a multja miatt
courtois vs adan
mondjuk courtois is erdekes lenne a multja miatt
courtois vs adan
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Én csak egyet kívánok, hogy a Barca ellen Keylor védjen, mert Courtois csak úgy nyelte a Messi gólokat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Amúgy az az érdekes, hogy a top futballban a kozelmúltból két ilyen eset jut eszembe. Az egyik nálunk a Casillas-Lopez felosztás 13-14-ben, a másik pedig a Ter Stegen-Bravo cserebere a Barcánál 14-15-ben. Mi BL-t és kupát nyertünk, a Barca triplázott így...wZoLee7 írta:Ez a feloszras nekem sosem jott bedannen írta:azert helyette ne dontsuk mar el, hogy akar-e maradni ha marad szerintem egyik megkapja a bl+kupat a masik a bajnoksagot. iden legalabbis.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez a feloszras nekem sosem jott bedannen írta:azert helyette ne dontsuk mar el, hogy akar-e maradni ha marad szerintem egyik megkapja a bl+kupat a masik a bajnoksagot. iden legalabbis.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
31 éves még csak. Évi kb 6 meccsre minek maradjon? Még pár év van benne magas szinten, meglepne, ha ellenne a kispadon, ahelyett, hogy akar egy erősebb EL csapatban védjen, vagy valami kisebb BL csapatban. Porto, Benfica stb. Sőt én a Juve vezetők helyében rá is rámennék, es eladnám Szczesnyt.. De Romaba is mehetne. Akár Dortmundba is, bár az kevésbé megfelelő stílus. Szerintem szerzett elég nevet magának, hogy elmenjen egy korrekt csapatba, BLben vagy ELben védeni. Nem öreg. 31 évesen miért lenne kényelmes a pad? Ez hülyeség. Egy normális kapusnak se elég. Ez semmi még az ő korukban. Akkor is, ha valószínűleg korábban öregszik majd mint egy Van Der Sar vagy Buffon. Courtoist kizárt, hogy leültessék,ezért remélem megmondja, hogy menne, ha lehet, valami normális csapatba.RaúlCF írta:miért kéne elmennie? ennyi idősen pont kényelmes a Real padja azt nem is említem hogy nemzetközi szinten nincs olyan neve hogy kapkodjanak utána. a Realnál sokra tartják de más országokban annyira nem. én a helyében maradnék. jó közeg, szeretik, felfele úgyse tud igazolni az meg hogy elmenjen egy középcsapatba szerintem hülyeség mert top csapat nem fog érte jelentkezni.
Sajnálom én is Keylort, mert nem volt kapuskérdés, akkor se, ha nem került sokba a belga..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Emberileg és teljesítményben is az egyik legértékesebb játékosunk.
Folyamatosan kapja a faxt. Minden évben ki akarják vágni, majd ő összeszorítja a fogát, harcol és győz.
Erreminden szezon végén elmondják, hogy a klubb hisz benne, majd az átigazolási szezonnal jön a kipaterolásának a keresése.
Most itt a fiatalabb, tehetségnek kikiálltott konkurencia. Fel lesz neki ajánlva, hogy vagy pad, vagy jobban jársz ha távozol.
Kurtoát nem a padra vettük ez az egy biztos.
Szerencse, hogy Navas a Real jelenlegi legnagyobb baja és a jóárusított belga volt a legfontosabb fogás.
Courtois jó, az ára jó. De ha jönnek a lábaközött beguruló labdák és Navas meg ki lett rakva, én ideges leszek.
Magasra rakta a mércét Keylor, na!
Folyamatosan kapja a faxt. Minden évben ki akarják vágni, majd ő összeszorítja a fogát, harcol és győz.
Erreminden szezon végén elmondják, hogy a klubb hisz benne, majd az átigazolási szezonnal jön a kipaterolásának a keresése.
Most itt a fiatalabb, tehetségnek kikiálltott konkurencia. Fel lesz neki ajánlva, hogy vagy pad, vagy jobban jársz ha távozol.
Kurtoát nem a padra vettük ez az egy biztos.
Szerencse, hogy Navas a Real jelenlegi legnagyobb baja és a jóárusított belga volt a legfontosabb fogás.
Courtois jó, az ára jó. De ha jönnek a lábaközött beguruló labdák és Navas meg ki lett rakva, én ideges leszek.
Magasra rakta a mércét Keylor, na!
abból indultam ki amit mondott hogy harcolni fog a végsőkig. ergó nem elég neki a pad. ő játszani akar és bizonyítani. én örülnék annak is ha maradna de ő legyen boldog. ha a padon boldog csak mert a realban van akkor happyend.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
miért kéne elmennie? ennyi idősen pont kényelmes a Real padja azt nem is említem hogy nemzetközi szinten nincs olyan neve hogy kapkodjanak utána. a Realnál sokra tartják de más országokban annyira nem. én a helyében maradnék. jó közeg, szeretik, felfele úgyse tud igazolni az meg hogy elmenjen egy középcsapatba szerintem hülyeség mert top csapat nem fog érte jelentkezni.
imádom navast. kezdetek óta védem. de nem értem az álláspontját. miért hiszi azt hogy itt nyílt csata, harc lesz a kezdőért? szerintem ezt perez és lopi már megtárgyalta. nem fogja sem 1 sem 2 sem 3 flop meccs után sem kiszedni a kapuból tbo-t lopi. szerintem ez már veszett fejsze. jobban tenné ha egy topklubba még el tudna menni, de minden tiszteletem hogy ő hisz még ebben. hányszor állt már fel a padlóról és ült fel a trónra keylor.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Feloraja kirakott Instara Hala Madrid hashtaggel egy videot, amiben az itt megnyert kupai vannak. Ez vajon mar a bucsuzas tole vagy ezzel jelzi, hogy maradni akar?
Sajnalni fogom, ha menni fog, de padon talan meg rosszabb lenne latni.
Sajnalni fogom, ha menni fog, de padon talan meg rosszabb lenne latni.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Azt nyilván az idő eldönti, de a tavalyi igazolásokkal jó irányba indultak el. Persze nem ártana, ha tulajdonosi dolog megoldódna és biztos háttér mellett lehetne dolgozni a jövőben.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Előbb fog bedőlni a Milan, mint visszakerülni az elitbe.poronty írta:Nem jövőre kell visszarakni a Milan-t mindkét helyen az elitben. Keylor is még "csak" 31 éves. Bőven benne lehet 4-5 év, ha minden jól sikerül, az meg elég lehet ezekre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nem jövőre kell visszarakni a Milan-t mindkét helyen az elitben. Keylor is még "csak" 31 éves. Bőven benne lehet 4-5 év, ha minden jól sikerül, az meg elég lehet ezekre.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ezzel cask az a baj, hogy a Milant nemrég zárták ki a nemzetközi elitből. ami egyébként is csak EU Liga lett volna, a 6. helyezés után. ha jól tudom.poronty írta:Nem akarok én rosszat neki Milan-ba elkezdődött egy projekt és Donna hiányában felszabadulna egy poszt neki, ahol nem lenne riválisa. Még így a karrierje vége felé milyen szép lenne, ha a teljesítményével visszahozná a Milan-t az olasz és nemzetközi elitbe valahogy.Miért akarsz neki rosszat?
de persze, az olasz elitbe még beérhet.
Roma és a Napoli jó lenne neki, kékekhez nem mennék angliába.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
milanban minden evben elkezdodik egy ij projekt. uj vezetoseggel es tulajjal
-
Nem akarok én rosszat neki Milan-ba elkezdődött egy projekt és Donna hiányában felszabadulna egy poszt neki, ahol nem lenne riválisa. Még így a karrierje vége felé milyen szép lenne, ha a teljesítményével visszahozná a Milan-t az olasz és nemzetközi elitbe valahogy.Miért akarsz neki rosszat?
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
A belga se fog sokkal kevesebbet potyàzni, majd nézhet akkor perez apó, de ha ilyen relatíve olcsón jönne akkor nincs mit gondolkozni
chelseaben vagy a romaban jo helye lenne pedig.