Alvaro Morata - 21
Re: Alvaro Morata - 21
Pogba nekem is nagy vágyam volt... látva pár Man.utd meccsen sem változott ez. Szerintem TK,LM és ő tökéletesen kiegészítették volna egymást a mérkőzések 80%-án. A maradék 20%-án meg lehetett volna variálni akár Casemiroval akár Kovaciccal. Na de ez itt már off.. bocsi.
Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy Morata távozik nyáron.
Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy Morata távozik nyáron.
Én szívesen elnézegetném a kezdőben, mondjuk a Chelseaben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ladislao írta:Ezt értem viszont ha az emlékeim nem csalnak talán olvastam itt 80 milliós árat is amit ajánlottak érte?Realista24 írta: Mert csere csatár kellett ZZnek. Kéznél volt, olcsón. Ráadásul azt vallotta hogy rendben lesz minden teren.
Ez ügyben javíts már ki ha jobban emlékszel.
De ha valóban volt ennyi és mi 30-ért vettük vissza akkor a különbözetet figyelembe véve nem volt még sem olyan olcsó.
Én szeretem a saját neveléseket és támogatom is, de persze ez lehet utólagos okoskodás, de ZZ-nek ott helyben látnia kellett volna, hogy erre a csere csatár szerepre Mariano is elég amennyi lehetőséget ad. Nem gondolom, hogy ehhez egy 60-80 milliós csatár kellene padon ülnie. Vagy ha igen akkor adjon több szerepet neki véleményem szerint főképp úgy, hogy nem lehet mondani, hogy összességében csalódást okozott volna mikor játszott Morata.
Azt meg, hogy Moratának ez nem felel meg azt láthatjuk... kezdőbe pedig mint a Real első számú csatára kevésnek érzem. Remélem nyárig kap még lehetőséget és akkor bizonyítani is fog... és eladjuk jó pénzért nyáron. Egy fiatal tehetség aki max 1-2 év múlva átveheti Benzema szerepét nekem sokkal jobban tetszene a padon. Morata nem ez a futballista.
Ettől függetlenül az utóbbi időben sokkal szívesebben láttam volna őt is a kezdőben mint Benzemát.
35 millióért vettük vissza azt hiszem, előtte 20 körül kaptunk érte. Szóval 15 millio volt. Ennyit megért a próba.
Jobb opció nem volt. Mariano ide vagy oda, kellett meg valaki. Bár egy ideális (R24) világban eladtuk volna, megvesszük Pogbat, es meg is vagyunk. Atom közép, BBC, Mariano, LV.
Es en sosem látom szívesen a kezdoben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Mert csere csatár kellett ZZnek. Kéznél volt, olcsón. Ráadásul azt vallotta hogy rendben lesz minden teren.Ladislao írta:Ha arra gondolok , hogy az árából amik itt repkedtek nyáron kis kiegészítéssel persze egy Veratti vagy egy Pogba is kijöhetett volna akkor rohadt mérges vagyok , hogy miért kellett megtartani... ha egyszer csórit nem is játszatjuk.
Aki kicsit is képben van a real madriddal, vagy a játékosaival, az tudta, morata nem lesz rendben, dünnyögni fog, duruzsol ha nem kap rendszeres lehetőséget vagy kezdő tagságot.
Cserének ott lett volna mariano, simán ér annyit mint morata. Morata ment volna jó pénzért, helyette meg egy frankó btb aki tehermentesíti modricot, aki minden évben 1 hónapot sérült minimum, ráadásul nem fiatalodik már.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ezt értem viszont ha az emlékeim nem csalnak talán olvastam itt 80 milliós árat is amit ajánlottak érte?Realista24 írta: Mert csere csatár kellett ZZnek. Kéznél volt, olcsón. Ráadásul azt vallotta hogy rendben lesz minden teren.
Ez ügyben javíts már ki ha jobban emlékszel.
De ha valóban volt ennyi és mi 30-ért vettük vissza akkor a különbözetet figyelembe véve nem volt még sem olyan olcsó.
Én szeretem a saját neveléseket és támogatom is, de persze ez lehet utólagos okoskodás, de ZZ-nek ott helyben látnia kellett volna, hogy erre a csere csatár szerepre Mariano is elég amennyi lehetőséget ad. Nem gondolom, hogy ehhez egy 60-80 milliós csatár kellene padon ülnie. Vagy ha igen akkor adjon több szerepet neki véleményem szerint főképp úgy, hogy nem lehet mondani, hogy összességében csalódást okozott volna mikor játszott Morata.
Azt meg, hogy Moratának ez nem felel meg azt láthatjuk... kezdőbe pedig mint a Real első számú csatára kevésnek érzem. Remélem nyárig kap még lehetőséget és akkor bizonyítani is fog... és eladjuk jó pénzért nyáron. Egy fiatal tehetség aki max 1-2 év múlva átveheti Benzema szerepét nekem sokkal jobban tetszene a padon. Morata nem ez a futballista.
Ettől függetlenül az utóbbi időben sokkal szívesebben láttam volna őt is a kezdőben mint Benzemát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert csere csatár kellett ZZnek. Kéznél volt, olcsón. Ráadásul azt vallotta hogy rendben lesz minden teren.Ladislao írta:Ha arra gondolok , hogy az árából amik itt repkedtek nyáron kis kiegészítéssel persze egy Veratti vagy egy Pogba is kijöhetett volna akkor rohadt mérges vagyok , hogy miért kellett megtartani... ha egyszer csórit nem is játszatjuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha arra gondolok , hogy az árából amik itt repkedtek nyáron kis kiegészítéssel persze egy Veratti vagy egy Pogba is kijöhetett volna akkor rohadt mérges vagyok , hogy miért kellett megtartani... ha egyszer csórit nem is játszatjuk.
Én ennyire nem láttam példaértékűnek. És garantálom, hogy olyan játékos, hogy megkapná az esélyt és szépen lassan le is ülne. Mert ő már nem Castilla játékos, nem kell bizonyítania.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Idonkent azert jogosan utalgat, termeszetes, hogy tobbet akar, plane ha a statisztika is mellette all, arrol nem beszelve, hogy amikor jatszott, a hozzaallasa is peldaerteku volt. jatszhatna tobbet is, nekem ennyi a velemenyemRealista24 írta:Ezt előre lehetett tudni, hogy akármi van, a BBC egy és örök. Ezt a kezdőt csak egy világklasszis igazolás tudta volna megbontani és ez igaz a jövőre is. Morata nagyjából egy senki. És inkább ő kúrta át Zidanékat, mert hogy mondta, hogy ő elfogadja a helyzetét, stb.stb...aztán amikor csak teheti, utalgat.Jim írta:más szituáció, Lucas fix cserének jött, neki ez a pályafutása csúcsa, csak
akkor igazol el ha elzavarják sztem...
Morata meg a Juvéből érkezett, "sztárként"
mondjuk látva Benzema játékát, én is ideges lennék a helyében
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt előre lehetett tudni, hogy akármi van, a BBC egy és örök. Ezt a kezdőt csak egy világklasszis igazolás tudta volna megbontani és ez igaz a jövőre is. Morata nagyjából egy senki. És inkább ő kúrta át Zidanékat, mert hogy mondta, hogy ő elfogadja a helyzetét, stb.stb...aztán amikor csak teheti, utalgat.Jim írta:más szituáció, Lucas fix cserének jött, neki ez a pályafutása csúcsa, csak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
Hát, kinek mi a "jogos". Már eleve gáz az, hogy Mariano előtt van a sorban a helyzete miatt, de tény, hogy ő se kap elég időt.poronty írta:Ezt szerintem senki nem vitatja. Képességek alapján nincs itt helye, és mindenki örült volna, ha nyáron eladják profittal, de a jelenlegi körülmények között teljesen jogosan sír a szája sajnos.Van igazság abban, amit írsz poronty, de egy normális világban vissza se kellett volna jönnie. Vagy, tovább kellett volna állnia...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
más szituáció, Lucas fix cserének jött, neki ez a pályafutása csúcsa, csak
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mire gondolt mi lesz? Visszajön aztán papírja lesz róla hogy alapkezdő lesz vagy hogy? Most attól független hogy Benzema idén flop, akkor sem illik bele a rendszerbe. Test idegen.
Amúgy meg Lucas miért nem dumál hogy csak csere általában? Pedig többet hozzátesz...
Ha nem tetszik el kell menni. A PL-be tárt karokkal várják.
Amúgy meg Lucas miért nem dumál hogy csak csere általában? Pedig többet hozzátesz...
Ha nem tetszik el kell menni. A PL-be tárt karokkal várják.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ezt szerintem senki nem vitatja. Képességek alapján nincs itt helye, és mindenki örült volna, ha nyáron eladják profittal, de a jelenlegi körülmények között teljesen jogosan sír a szája sajnos.Van igazság abban, amit írsz poronty, de egy normális világban vissza se kellett volna jönnie. Vagy, tovább kellett volna állnia...
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Van igazság abban, amit írsz poronty, de egy normális világban vissza se kellett volna jönnie. Vagy, tovább kellett volna állnia...
Benzema - Mariano kettőssel simán neki lehetett volna vágni a szezonnak.
Benzema - Mariano kettőssel simán neki lehetett volna vágni a szezonnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Azt azért joggal gondolhatta, hogy megkapja az esélyt kezdőként, ha a riválisa hónapokig csak kóvályog a pályán.Annyira rosszul vagyok ettől az embernek a sírásától, hogy valami félelmetes. Visszavásárlási opció ide vagy oda, ő nem volt kötelező elfogadni a szerződést.
Azt meg senki ne mondja, hogy át lett verve, mert ő maga sem gondolhatta komolyan, hogy valaha is kezdő és meghatározó lesz ilyen képességekkel egy Real Madridban.
Meg feltehetőleg Zidane se azzal "csábította" vissza Madridba, hogy 15 perceket fog kapni bármi lesz.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Annyira rosszul vagyok ettől az embernek a sírásától, hogy valami félelmetes. Visszavásárlási opció ide vagy oda, ő nem volt kötelező elfogadni a szerződést.
Azt meg senki ne mondja, hogy át lett verve, mert ő maga sem gondolhatta komolyan, hogy valaha is kezdő és meghatározó lesz ilyen képességekkel egy Real Madridban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem latom, hogy a jovo Real Madridjaban benne lenne. Ha ra gondolok, ket dolog jut eszembe: ha marad, akkor cserekent beallva golokat szerez, elvetve kezd, ha mas opcio nincs.
Ha eligazol, akkor mas csapatban fix kezdo. Az erteke pedig eleg nagy, mivel mas csapatnak szuksege lenne ra mint egy falat kenyerre, es ezt ki is fizetnek rendesen.
Ha ilyen 70-80 milliot fizetnenek erte, nem sokat gondolkodnek rajta, az a helyzet.
Ha eligazol, akkor mas csapatban fix kezdo. Az erteke pedig eleg nagy, mivel mas csapatnak szuksege lenne ra mint egy falat kenyerre, es ezt ki is fizetnek rendesen.
Ha ilyen 70-80 milliot fizetnenek erte, nem sokat gondolkodnek rajta, az a helyzet.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Azt mondanám látatlanban, hogy ez a legtöbb csatárra igaz lehet. Hiszen ha behozzák frissen a 60-70 perc környékén, fizikailag előnyben van a már fáradt védőkkel szemben.Realista24 írta:As starter
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Morata
As starter - 7 goals in 1873mins (1 every 268mins)
As sub - 14 goals in 880 mins (1 every 63mins)
As starter - 7 goals in 1873mins (1 every 268mins)
As sub - 14 goals in 880 mins (1 every 63mins)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema