EB - 2016
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: EB - 2016
Lewa ma eltesz 2-t. Nem érzem egyelőre a németekbe az átütőerőt, a védelmük se a legstabilabb, ukránok ellen is pórul járhattak volna. 2-1 a tippem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tippeket senki nem mer írni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Höwedes még Khediránál is nagyobb gond. Viszont ketten együtt aztán tényleg egy nagyon gyenge szint.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Értelek értelek Hát van benne ráció mit ne mondjak. De hát Löw az Löw marad. Khedira a legbiztosabb pontja a jó öreg fikásnak
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hangsúlyoztam, hogy Özil & Khedira duó együtt
Götze alapvetően jobb, komplexebb Özilnél, most nem tudom milyen állapotban van a gyerek. Azért lehet hogy nincs meccsben, meg fejben is elmászhatott valami. Mondjuk Pep lenne az edzőm én is mély depresszióba esnék.
Igazi csatár is elférne nekik, egy pontrúgás és egy utolsó perces 4v2 ellen vezetett kontra gól az zéró teljesítmény.
Can is illene Khedira helyére.
Kb ennyi.
Can, Kroos, Özil/Götze - Draxler, Müller, Mario.
Götze alapvetően jobb, komplexebb Özilnél, most nem tudom milyen állapotban van a gyerek. Azért lehet hogy nincs meccsben, meg fejben is elmászhatott valami. Mondjuk Pep lenne az edzőm én is mély depresszióba esnék.
Igazi csatár is elférne nekik, egy pontrúgás és egy utolsó perces 4v2 ellen vezetett kontra gól az zéró teljesítmény.
Can is illene Khedira helyére.
Kb ennyi.
Can, Kroos, Özil/Götze - Draxler, Müller, Mario.
- sebydani
Özil helyet kit raknál? Nem kötekedésképp, csak tényleg érdekel. Én sem vagyok oda érte mezőnymunkát tekintve kifejezetten, de nem látom, hogy őt ki cserélné le ebben a válogatottban. Khedira az más. Ő nem evilági.nmate írta:Löw is sokat változtatott, Götzét nem értem miért dugja el. Ez a Khedira & Özil duó meg...nem hiszem el bazmeg.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
Löw is sokat változtatott, Götzét nem értem miért dugja el. Ez a Khedira & Özil duó meg...nem hiszem el bazmeg.
Ja, még kiderul, hogy nem Pintér ennyire szar.András93 írta:Most látszik csak, hogy milyen erős volt a selejtezőcsoportunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- András93
Most látszik csak, hogy milyen erős volt a selejtezőcsoportunk.
- sebydani
Teljesen megérdemlik. Jár nekik a gratuláció!
- nmate
Ukránoknál igazából csak egy jó irányító hiányzik, aki ilyen meccseken osztogat és nem csak a sablon széljáték megy. Ami amúgy nagyobb csapatok ellen jó, de amint jön egy beállt védelem, megáll a tudomány.
Megérdemelt észak ír győzelem. Lengyel ukrán komoly derbi lesz.
Megérdemelt észak ír győzelem. Lengyel ukrán komoly derbi lesz.
- nmate
Egyrészt ez nem az az ukrán válogatott ami a németek ellen volt, másrészt az időjárás sem dolgozik alájuk. Németek azért csak megverik ezeket az északíreket, akkor még ukrán továbbjutás is meglehet.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
nem is értem ilyen időben miért nem lőnek 25-30ról gyakrabban. Ezek a körülmények könnyen megtréfálják a kapustsebydani írta:Durván szakad az eső.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Inkább csöcsi.numberone1 írta:https://twitter.com/Avanti_Ultras_/stat ... wsrc%5Etfw
A mi szurkoloink tudjak, hogyan tuzeljek a jatekosaimkat....Dzsudszakra ra is fer.
Nem is tudtam, h Guzmics milyen gyors. O volt a leggyorsabb az elsoforduloban 31.6 km/h sebesseggel.
Btw gratulálok fox hodgsonnak, hogy sikerült 1,5 meccs után értelmes embereket játszatni.
Nem illik.
- sebydani
Durván szakad az eső.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
Remélem az ukrán edző tényleg olyan jól motivál mert ez eddig nagyon nulla. Nagyon nem erre számítottam.