Be se fog kerülni a keretbePad'em írta: Perez kedvence megint beszél
Vinicius Jr: "I hope that Neymar and I don't get injured again before the next World Cup so that we can win it for Brazil like Pele asked us to."
Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Vinícius Junior - 20
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Perez kedvence megint beszél
Vinicius Jr: "I hope that Neymar and I don't get injured again before the next World Cup so that we can win it for Brazil like Pele asked us to."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ja, persze. De azon a 4-5 meccsen legalább lesz ott valaki, aki át tud venni egy labdtá , de igen, Eden nem tényező már.. Csak jobb focista mint a brazil, de ezt kenhetjük a hajunkra kb..Babinho írta: Hazard nem bírja el kell engedni. Most is mindenki felépül nála hamarabb, amikor pedig majd megint bekapcsol az intenzitás, edzés, meccs, edzés, meccs, akkor 3 hetet nem adok neki megint ki fog dőlni.
Nem bírja és nem is akarja már az élsportot.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Hazard nem bírja el kell engedni. Most is mindenki felépül nála hamarabb, amikor pedig majd megint bekapcsol az intenzitás, edzés, meccs, edzés, meccs, akkor 3 hetet nem adok neki megint ki fog dőlni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ennyi, több nincs benne. Egy jó csapatban hasznos kiegészítő, ha már nyerve a szitu, beáll, azt lehet röhögni a dolgain, de kezdőnek, pláne ide.. Édeskevés.h3x0r írta: En fixen cserekent jatszatnam az utolso fel orakban, hatha a faradt vedokkel szemben osszehoz nehany golt. Hatha neki is osszejon egy jobb statisztika, mint Moratanak es jo aron ra lehet sozni valakire.
Csípem az alázatát és a hihetetlen munkát amit MINDIG letesz, de ha egészséges Hazard, akármennyire semmit nem mutatott még a belga, is őt játszatnám.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- h3x0r
En fixen cserekent jatszatnam az utolso fel orakban, hatha a faradt vedokkel szemben osszehoz nehany golt. Hatha neki is osszejon egy jobb statisztika, mint Moratanak es jo aron ra lehet sozni valakire.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Addig kell szabadulni tőle amíg van valami értéke, mert az csak lejjebb fog mennip.csabi1 írta: Továbbra is nem vele van a legnagyobb baj a keretben.
Sőt én inkább hagynám meg őt meg Rodrygot is a csapattal mint mondjuk Asensiot meg Iscot.
Helyén kell kezelni a két fiatal srácot és nagyon hasznosak tudnak lenni.
A két jómadárt meg úgy repíteném ki a keretből a nyáron hogy öröm lenne nézni.
Továbbra is nem vele van a legnagyobb baj a keretben.
Sőt én inkább hagynám meg őt meg Rodrygot is a csapattal mint mondjuk Asensiot meg Iscot.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Megpattant. De ezt a gólt nem a véletlen szülte. Iszonyat nagy elánnal szállt be, csak úgy mint Rodrygo. Csereként idén jól használható, én értékelem amekkora melót lerak.
Tegnap totál összezavarta a bal oldalt...hál istennek a mieink már megszokták ezt a ritmikát
Lehet tegnap nem lett volna meg nélküle az 1 pont és itt nem feltétlenül a góljára gondolok. Karim is állva tapsolt neki
Tegnap totál összezavarta a bal oldalt...hál istennek a mieink már megszokták ezt a ritmikát
Lehet tegnap nem lett volna meg nélküle az 1 pont és itt nem feltétlenül a góljára gondolok. Karim is állva tapsolt neki
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
100. meccs. Gól. Kell ennél több?
Pure world class a srác naa
Pure world class a srác naa
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Hihetetlen, hogy ez a lövése is megpattant eddig a góljainak a 95 % így ment be
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Olvaso uzemmodbol muszaj valtanom, mert ez mellett nem lehet elmenni szotlanul.
Benzemanal nem teknikai hianyossagok voltak, csak koncentracio. Vicces ez az osszehasonlitas.
Benzemanal nem teknikai hianyossagok voltak, csak koncentracio. Vicces ez az osszehasonlitas.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Pad'em
Na ne. Ez az összehasonlítás még viccnek is durva. Vininek nem a helyzetkihasználasa rossz, hanem effektíve nem tud lőni. Olyan, mintha lufival tanult volna focizni.ToniKroos írta: Hát hiába kedvec itt Benzema sokaknál, mikor ide került kb olyan volt a helyzet kihasználása, mint Vinié. Nem véletlen lett az a mondás, hogy elbenzemázta... szerintem teljesen jó összehasonlítás volt, pont olyan csúnyán nézték akkor Benzre, mint most ő Vinire. Szerencsére szintet tudott lépni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Hát hiába kedvec itt Benzema sokaknál, mikor ide került kb olyan volt a helyzet kihasználása, mint Vinié. Nem véletlen lett az a mondás, hogy elbenzemázta... szerintem teljesen jó összehasonlítás volt, pont olyan csúnyán nézték akkor Benzre, mint most ő Vinire. Szerencsére szintet tudott lépni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem kötekedtem, te vetted annak.KovaLlos írta:Igen,ezt csak az értelmezi úgy,ahogy te,aki kötekedni akar szerintemRealista24 írta:
Ezt írtad:
Továbbra is, Karimot Vinihez, vagy hozzá hasonló helyzethez hasonlítani vicc.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Igen,ezt csak az értelmezi úgy,ahogy te,aki kötekedni akar szerintemRealista24 írta:Ezt írtad:KovaLlos írta:
Sajnos nem tanulok a hibáimból
Nem írtam ilyet,hogy olyan béna dolgokat csinált pont,mint most Vini,csak hogy akkor ő volt az a játékos,akit fütyültek a nézők,ezért nyilván jobban érzi most magát,amikor ő a vezér.Szerintem rosszabb érzés volt neki,amikor rajta haltak el a támadások és CR-ék néztek rá úgy,mint ahogy ő most Vinire
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt írtad:KovaLlos írta:Sajnos nem tanulok a hibáimbólRealista24 írta:
Nem vagy elég felnőtt, hogy akkor írj csak, amikor akarsz?
CR azért nézett Benzemára úgy - állítólag, szerinted - mert olyan balfallosz dolgokat csinált, mint most Vini. Ezt írtad.
Nem írtam ilyet,hogy olyan béna dolgokat csinált pont,mint most Vini,csak hogy akkor ő volt az a játékos,akit fütyültek a nézők,ezért nyilván jobban érzi most magát,amikor ő a vezér.
Szerintem rosszabb érzés volt neki,amikor rajta haltak el a támadások és CR-ék néztek rá úgy,mint ahogy ő most Vinire
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Sajnos nem tanulok a hibáimbólRealista24 írta:Nem vagy elég felnőtt, hogy akkor írj csak, amikor akarsz?KovaLlos írta:
Én itt max CR-ék nézését hasonlítottam össze Benzemáéval de kiragadtad a lényeget és 1 újabb lenéző kommenttel bővítetted ISMÉT a fórumot (pls tilts ki legalább fél évre,hogy még véletlenül se tudjak újra írni )
CR azért nézett Benzemára úgy - állítólag, szerinted - mert olyan balfallosz dolgokat csinált, mint most Vini. Ezt írtad.
Nem írtam ilyet,hogy olyan béna dolgokat csinált pont,mint most Vini,csak hogy akkor ő volt az a játékos,akit fütyültek a nézők,ezért nyilván jobban érzi most magát,amikor ő a vezér.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem vagy elég felnőtt, hogy akkor írj csak, amikor akarsz?KovaLlos írta:Én itt max CR-ék nézését hasonlítottam össze Benzemáéval de kiragadtad a lényeget és 1 újabb lenéző kommenttel bővítetted ISMÉT a fórumot (pls tilts ki legalább fél évre,hogy még véletlenül se tudjak újra írni )Realista24 írta:
Vinit hasonlítod Benzemához, jól van
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema